Läsarfråga: Affärs-schampoon

Fråga;
Hej Lily! Din blogg är jättebra och jag har en fråga, vilket shampoo och balsam märke föredrar du om man köper från en vanlig affär?

Svar;

Hej! Kul att du gillar bloggen.
Jag kan faktiskt inte rekomendera några affärs-schampoon alls. Visst har jag använt vissa tidigare, men jag tycker att dom är skit. Jag har de senaste åren endast använt frisörschampoon.

Även om de är dyrare på prislappen, så får du otroligt mycket mer när du köper ett riktigt schampoo. I affärerna innehåller schampoo-flaskorna mestadels vatten, du behöver mycket produkt när du tvättar håret o.s.v. Frisörprodukter är mycket drygare och räcker därför längre än produkterna köpta i affär. Du behöver endast en liten klick av varje, och det löddrar bra ändå. Dessutom är frisörprodukterna mycket bättre för håret. Så du får vad du betalar för helt enkelt, kosta på dig ett schampoo från en frisör. De tjänar du och ditt hår på.
15
Ida

Jag har hört att vanligt Schwarzkopf schampoo från affären är okej att använda? Eller iaf mest okej att använda av de som finns? Stämmer inte detta?

Linda

fin blogg du har :)

Angelique

Jag köpte Redken schampoo och balsam i oktober och det är inte slut än :D Älskar det!

Emelie

Vad räknas Toni&Guy som då? =)

Moa

finns det något speciellt schampoo hos frisören som du kan rekommendera eller ska man fråga när man klipper sig?

Josse

Sedan kanske man ska tillägga att det finns frisörschampon som inte ska vara bättre än de man köper på ICA heller, Goldwells tex ska innehålla väldigt mkt vatten också. Sedan blir man väl lite förvirrad ibland då håret ibland kan KÄNNAS bättre eller i alla fall minst lika bra efter tvätt med ICA-schampo jämfört med frisörschampo, men då har man väl kanske inte hittat rätt antar jag. Vill man inte köpa Kerastase för flera hundra kronor så har Maria Nila produkter för en billigare peng, är frisörschampo och de har låga priser för att folk ska ha råd med deras produkter, synd att inte alla resonerade så.

beccis

Undrar vilket av dessa frisörshampoon och balsam du kan rekomedera för fett hår..

Wysteriia

Jag använder alltid billigt skit från mataffären o jag får alltid komplimanger för mitt hår hos frisören :P Dom brukar fråga mig vad jag använder för schampoo ;)

thejenny *

Hej Linda! Har aldrig läst din blogg förut, men jag är väldigt glad att jag tog mig tid att göra det nu. Har faktiskt suttit här och läst i nästan en timme nu, tiden går fort när man har roligt!



Hamnade här ett par gånger förut, men tog mig aldrig tid att läsa. Jag tänkte nog direkt när jag såg startsidan på din blogg, att det bara var en blogg i mängden. Men det är det verkligen inte.



Egentligen vet jag inte vad det är med din blogg som gör att man bara vill läsa mer. Men jag gillar den verkligen skarpt, och kommer att kika in här flera gånger! :)



Du har en superfin blogg, go girl!

Kramar / thejenny :)

cherry

Hej!

Jag har hört att man inte ska andvända balsam alls i håret, att det bara gör så att inte håret ska kännas så slitet- att man istället ska föredra inpackningar. Så hur är det egentligen, balsam eller inpackning?

Har andvänt kombo av både och, köpta båda från frisören och tycker det fungerar helt okej. Bortsätt från att balsamet tynger ner volymen lite, ska det göra så?



Tacksam för svar, hittade nyss till din blogg och måste säja den är FANTASTISK. Personlig & bra hårvårdstips. Fortsätt i samma stil!

Nani

Så hur mycket kostar ett frisörschampoo ungefär?

Em

Vet inte om det finns att kopa i Sverige

eller inte, men Aussie har en riktigt bra

harvardsserie. I UK finns det att kopa

pa bade Boots & Superdrug (som ar ungefar

som Kicks) & i vanliga mataffarer. Kostar

ca £4/styck. x

victoria.

Hej, jag har en fråga!

Jag har hållt på och färgat håret rött ett tag men det försvinner väldigt fort så jag har tröttnat på det och vill försöka bli blond igen, som jag var innan. Hur ska jag bära mig åt för att blondera ner mitt nu ganska röd-bruna hår? Min naturliga hårfärg är typ mellanblond, om det spelar någon roll.



Tacksam för svar!

irma

phc från kicks rekomenderas skarpt :P använder alltid. fin blogg har du btw.

Sara

Finns det något frisör schampoo som inte är så dyrt som du kan rekomendera för skadat hår?