Läsarfråga; Blond till brunett, till blond igen..

Fråga;
Hej=) jag undrar en sak. Jag har ungefär samma hårfärg som du. Men jag vill testa att färga brunt. Typ ljus brunt, men jag vågar inte för att jag kanske ångrar mig och vill ha tillbaka mitt blonda. Är det svårt att få tillbaka det blonda håret från ljusbrun-brun? hur många färgningar behövs göras ungefär? =)

Svar;

Hejsan!
Din fråga är jättesvår att svara på. Jag vet inte alls hur utgångläget på hårets kvalité är, eller liknande. Men jag tycket att du skall tänka efter innan du färgar håret brunt. Trivs du inte, får du stegvis gå tillbaka till det blonda genom slingor. Det ger det snyggaste resultatet. Jag kan inte garantera att du får den platinablonda färgen tillbaka speciellt fort, då du tillsätter konstgjorda pigment i.o.m. den bruna färgningen. Dessa kan vara krångliga att bleka bort, så givetvis kommer det slita på ditt hår, det är A och O att du använder bra och vårdande produkter. Dessutom tycker jag att du skall gå till en frisör och göra detta - exprimentera INTE hemma : )
3
Rebecca

Jag "exprimenterar" alltid hemma, och jag har alltid fått bra resultat.

Man behöver inte betala flera tusen för att få de snyggt.

Förresten så är inte hår allt här i världen.

michis

jag håller med rebecca. Jag litar inte på frisörer för det vågar aldrig bleka och det blir alltid fult när dem bleker mitt hår. Får alltid bättre resultat själv. själv vågar man ju ha i blekningen mer. inte lika mkt steg för steg etc.. sen färga brunt och andra färger blir ju skitsnyggt hemma. ingen skillnad om man gör hos frisören =)

Emma

Finns dock ingenting som garanterar att det blir bra bara för att man går till en frisör och färgar istället för att färga hemma.

Det gjorde jag och fick håret förstört. Detta var utbildad frisör ska tilläggas.