Lily loves Gina!


Fy tusan vad jag gillar Gina Tricot! Kvalitén på kläderna verkar många vara negativa till, men personligen har jag inte hunnit slita ut eller förstöra något av de plagg jag inhandlat därifrån - och tro mig! De är många!

Älskar stilen på deras kläder och framförallt är priserna helt kanon! T-shirtarna ovan kostar 99:-/st. Nummer 2 och 4 skall jag försöka få hem till min lilla garderob. Jag fick bl.a. presentkort på Gina Tricot av J i julklapp, så skall se om jag kan hitta dem i butik. Annars kanske mammi kan göra det åt mig, ifall jag inte hinner hem i veckan. Känner ni igen mönstret på topp nummer 4 föresten? ; ) Kika här. Jag troooooor de märks att jag gillar det!
23
linn

Den fjärde blir jag också grymt sugen på:) Den var jätte fin!

ellen

Gillar också GinaTricot, och kan inte heller klaga på kvalliteen. Det enda jag kan klaga på är att det är så tråkigt när man köpt nya kläder där ifrån, så kommer hälften av alla tjejer i skolan (jag går i nian) med samma plagg... Det är lite trist.

MOA

hejsan! :) jag såg ditt inlägg angående sveatröjan.. den finns även på junkyard.se (fungerar skitbra) och kommer säkerligen inte ta slut där på ett bra tag, så du kan ju vänta och om den inte finns kvar på nelly när du fått ditt presentkort kan du ju beställa den där! :) har nämligen också tänkt att köpa den, så himla fin!

mvh

Moa

Emelie

Håller med, Gina är toppen! :)

Sandra Tjulin

jag äälskar också Ginas kläder :D



Ha en bra dag :D

Lisa

Haha, så det kan bli med bilen ^^ ibland tänker man inte längre än nästan räcker ;D kul ibland dock!



Fina kläder på Gina, ja :) till bra priser!

Senna

Den 4:de tröjan är skitsnygg. Är själv sugen på att beställa den!

sofie

tshirten längst till höger har jag i linne :) sjukt fint

emelie

ja jag vet inte.Jag gillar inte att gina massproducerar kläder som är i akryl och liknande.Satsa på dyrare kläder det är STOR skillnad.Och så slipper du att halva stan går klädd i samma trasor /emelie

mie

ettan ska jag nog försöka få tag i :D

saaaaandra

snygga t-shirtar<3

linnea

Jag har de två till höger :) de andra var också fina

johanna brouneus

håller med dej, jobbar där och jag älskar det! precis som man måste ta hand om håret måste man ta hand väl om sina kläder. tror folk är för dåliga på det. mina kläder håller också riktigt bra med tanke på priserna =) tack för att du hyllar Gina!

Anonym

Du har skrivit ginatricot.se, det är com i slutet :) ville bara berätta!

Sandra

Hehe, jag har den fjärde t-shirten i grått :) Älskar att trycket är så blankt! Vet dock inte om det är likadant på den vita

Carolina

Carolina loves Gina too:D

Grymt snygga kläder!

Lydia

fy vad snygga! Speciellt nummer fyra!

Josse

Gillar det mesta Gina tricot har att erbjuda, dock inte deras koftor som i princip alltid består av akryl och man tror att man fått loppor eller nått så som det kliar sönder en och på alla mina jeans jag har köpt där så har dom här "nitarna" som pryder kanterna på fickor och liknande lossnat, fast det struntar jag i för deras jeans är så jäkla snygga och priset är ju inte fy skam det heller.

Sofia

Jag har den 3:e, assnygg ;)

Lina

Shiit vilka snygga!! Nu måste även jag in och kika lite där ;) Tack för tipsen!!

Kram!

Amelie

Riktigt snygga t-shirtar. Älskar också Gina. Tillräckligt låga priser för att man inte ska få dåligt samvete när man shoppar.



Gå jätte gärna in på min blogg och läs inlägget mina smycken. Skulle vilja ha kommentarer på mina egen designade smycken.



Ha det fint!

Sandra

Nummer 4 har funnits ganska länge så skynda dig att köpa den om du ska, jag har den fast i grå och den är suuuuperfin :)

Sandra

Hejhej!

Älskar också Ginas kläder, och det är inte många som är utslitna, bara tröjor som är lite uttöjda =) Hittar alltid snygga partykläder där, shoppade loss lite där igår... Tycker det är synd att deras T-shirts är så stora i storlekarna bara, kan inte ha ens de minsta och jag är en vanlig XS/34... Tråkigt!