Linda testar: Tradedoubler

Det här med att tjäna pengar på bloggen
, har aldrig varit något jag strävat efter och det är det fortfarande inte. Men nu när det verkar totalt omöjligt för mig att få något jobb, tänkte jag ge Tradedoubler en chans. Jag har inte sådär jätteöverdrivet många besökare, runt 3-4000 / dag, så några stora summor kommer jag inte komma upp i, det vet jag.

Tradedoubler är ialla fall en sida, där man kan hitta mängder av möjligheter till samarbeten med diverse företag. Man kan ansöka om samarbete och bli antingen nekad eller godkänd. Du letar sedan upp reklamannonser i olika storlekar och lägger upp i sidmenyn eller liknande. När folk klickar på dem och genomför köp, får du en summa pengar. Exempelvis 10% av ordervärdet o.s.v. Säljer du något för 1000:- får du 10% av dem, alltså 100:-. Sedan får du givetvis skatta på dessa pengarna.

Personligen vill jag inte att detta skall styra bloggen. Jag vill inte att min blogg skall tappa sin charm, för jag tipsar ju endast om saker som jag gillar och mina tips är äkta och så kommer det förbli. Trivs jag inte med detta och känner att vissa av mina tips framstår som fejk, fast dom inte är det, så kommer jag avsluta detta direkt! Pengarna spelar egentligen ingen som helst roll när det gäller bloggen, jag bloggar för att jag tycker det är roligt och har klarat av att ha det "pengafritt". Däremot kan pengarna vara en stor hjälp för mig. Vi får se vart detta leder, men jag ger det ett försök ialla fall. Det är för att ni skall förstå att mina tips är på riktigt, som jag berättar att jag påbörjar detta. Jag hoppas ni inte tycker sämre om min blogg nu..

Så vill du också prova på att tjäna pengar på din blogg?
Klicka här och registrera dig - helt kostnadsfritt!
38
Felicia Marthe

Jaha.. Men det låter som en bra idee, hellre ngt än ingenting :)

Sofia

Du måste berätta sedan ungefär hur mycket du har tjänat ! :)

matte mode

i helgen lanserars www.fashioncorner.se

isabelle

Jag vill tjäna pengar på bloggen, fast har inte alls många besökare. Hur fick du så många?



Vilken sommar resa har varit den bästa för dig? Spana gärna in mina bilder från Portugal, Capri och Frankrike

Julia

att tjäna på ens blogg kan förstöra en, men även få en mer motiverad

Lina

Svar: Jag köpte dom av en tjej som dom var för små av, men dom var även för små för mig så dom har bara legat i garderoben. Så jag har bara testat dom!



Jag är hemma hos min mamma och pappa ikväll, men om du inte lyckats fått tag på några tills imorgon så skriver jag storleken imorgon när jag kollat hemma :)

rebecca

Tycker att du ska prova iallafall. Vem vet, det kanske är skit men då vet du det och har i alla fall provat. Så hoppas du tjänar någonting och är det någon reklam jag gillar så kanske jag kan bidra till ett litet köp, vem vet :)

Annica

Låter som en bra ide ju. Jag tycker folk som INTE tycker det är okej att tjäna på sina bloggar är lite konstiga. Man får väl göra som man vill med sin blogg sålänge man inte säljer sig totalt. :)



KRAM

Angelica

Tycker inte det är något dåligt i det, jag menar bara för att du tjänar pengar på det så får ju itne vi läsare mindre nöje av din blogg. Kanske på tiden att du får lite pengar för ditt skrivande! :)

Brandman

Här är några killar som inte har tjänat några pengar på sin blogg än så länge:p men det kommer..



4 Brandmän skriver om sin vardag



www.brobyggarna.blogg.se

Emma

jag tkr double är bäst

testat denna o typ omöjligt för en blogg med 100 besökare att få pengar

men lite rolgare för dig med 4000 besök

Anonym

Lycka till! :)

Junitjej

Prova du!!



Vad tycker du om elitskolor?

http://junitjejen.se/2009/january/utkast-nu-har-1.aspx

Anna

Det är så dumt av folk som tkr att man inte borde tjäna pengar, man lägger ju faktiskt ner massor av tid på bloggen! Lycka till!

V

Hela det där inlägget var väl reklam..? :/

JOSEFIN

Åh det är ju super svårt att tjäna pengar på sin blogg, men måste ha många besökare och sen att dom sk klicka och massa sånt! Åh jag skulle verkligen vilja hitta ett smart sätt att tjäna pengar på sin blogg på!

Sofia

Bra blogg!

Läs gärna min :)

Isabell

Hej!



Du har en jätte fin blogg:)



I min blogg skriver jag mycket om min konståkning, kompisar, skolan, pojkvän o.s.v. har ALLTID bilder i mina inlägg på mej eller mej och mina kompisar:) Finns inga bilder så har jag glömt kameran men det händer sällan=)

Marie

Det är ju en jättebra idé om du är i behov av pengar. Ingen ska väl se ner på dig för det, alla behöver vi pengar ;)

Rebecca

Fyfan vad jobbigt det är när du gör texten sne/fet/understruken osv osv. Sluta med det hörrudu!

jossan

men du, du har ju en sådan tråkig blogg där inget händer, titta på kenzas blogg! hennes är ju iaf kul att följa och här sitter du med en plattång i handen och försöker puta ut läpparna som är så små och skinkorna som är så platta, kära du

ta det ej personligt men fixa till din blogg

Jennie

Bra inlägg och tips! :)







VÄLKOMMEN IN TILL MIN NYA BLOGG!



http://jenniesplace.blogg.se





S a n d r a

Klart att du ska prova!



Trodde faktiskt att du tjänade pengar på din blogg, har jag inte sett annonser osv? Eller är jag ute o snurrar... Hursomhelst så förtjänar du absolut det, Kör på :D

Emma

Lycka till hoppas du tjänar ihop nåra slantar =)

Tilda

Du verkar ha en riktigt rolig blogg, själv går jag i 9an och har funderat att gå Frisör linjen.

Natalie B

Haha till och med jag har tjänat pengar därifrån eller om det var från något annat affilatiorgrejs.. det tog tusen år eller nått att få ihop ynka 400 eller vad det nu var :)

joanna

som vanligt säge rjag kör hårt linda! varför inte tjäna pengar på sitt intresse? vad är det för fel i de? hoppas och tror inte att detta kommer förendra din underbara blogg och tror på dig så pass mkt att jagvet att duär och kommer förbli ärlig och framförallt, öppen! så you go girl! varför ska folk vara så ego? kan man hjälpa någon annan till pengar är ju de underbart:D

Jessica

Hur får du så många besökare? Jag är till exempel på min blogg väldigt aktiv, lägger upp mode, musik och annat om mig själv och sånt men det högsta jag kommit upp i 30 besökare, vanligtvis har jag bara 10 besökare varje dag :/

ina

Jag tycker det är rätt att du ger det en chans. Jag håller med om att det iaf är nånting när det ser ut som det gör med möjligheterna till att få jobb..

thess

Lycka till!

Hanna

Självklart ska du försöka tjäna pengar på din blogg ! Vf inte ? Lycka till !

Ann-Sofi

Äsch klart att du ska ta pengarna ;D som sagt det kan hjälpa diog på vägen och bara för att man tjänar pengar på sin blogg betyder det att man inte behöver bli en diva som vissa andra av bloggarna ;D

Jag tror på dig.

Anonym

Du har ju använt tradedouble tidigare. När man har klickat sin på dina länkar, så som nelly osv.. Så har det ju alltid stått med i länken!

hannaah

jag har testat tradedoubler, men double som jag har nu på min blogg är mkt bättre... Man tjänar mer.

amanda

jag tycker det är helt självklart att du ska tjäna pengar på din blogg om du har den möjligheten!

Jeanette

Folk som blir sura på dem som tjänar pengar på sin blogg är bara avundsjuka. Det är ju dumt att inte göra det! Jag tycker att det är klart att du ska försöka tjäna lite extra.

frida

går det ha de om man är under 18 med? =)

Linda

Hur mycket tjänar du på ett ungefär i månaden? :)