Loreal Professional


Att Loreal's Absolute Repair är en av mina absoluta favoritprodukter är ju ingen nyhet. Därför skall jag nog själv beställa hem en inpackning, när det nu är 50:- nedsatt hos Lyko.se. Dom har dessutom fraktfritt.. 500ml burken är i storlek med de som står i schamponeringarna på salonger. Jag har ju schampoo i mega-storlek som ännu är oöppnad, så varför inte införskaffa mig en stor inpacknig?

1. Loreal Absolut Repair intensivkur - Djupverkande vård för mycket skadat hår
Reparerar på djupet och ger näring till försvagade hårfibrer. Håret blir mjukt, spänstigt och glänsande. Stärkande ceramider, naturligt vax, aktiva ämnen för fullkomlig glans och UV-filter som slätar ut och skyddar mycket spröda toppar och ger synligt mjukare och mer glansfullt hår.
Doft: Blommor

2. Loreal Intense repair intensivkur - Intensiv kur som tillför intensiv näring och mjukhet till naturligt torrt hår.
Håret blir mjukt, smidigt, får mer spänst och blir lätt att reda ut och att forma.
Doft: Vattenmelon

3. Loreal liss ultime Intensivkur - Lugnande intensivkur för svårtämjda hår
Lugnande intensiv kur som passar ett rebelliskt frissigt hår. Ger näring och skyddar håret mot fukt för långvarig mjukhet och kontroll. AR- polymer bildar en varaktig fuktskyddande hinna runt hårfibern. Verkningstid 2-3 minuter.
Doft: -

4. Loreal Lumino contrast intensivkur- Djupverkande kur som behandlar slingat hår
Djupverkande kur som behandlar slingat hår genom att korrigera lipidbalansen och förse de känsliga hårfibrerna med närande ämnen.  Slingorna får vård och skydd och hela håret blir lätt, skinande och fullt av glans.
Doft: Skogsbär

5. Loreal Vitamino color intensivkur - Intensivkur som låser in färgen
Återubbygger hårfibern och tillför näring till håret på 1 minut. Håret blir luftigt, glänsande och lätt att reda ut. Den lätta gelé konsistensen gör att produktens vårdande ämnen snabbt och enkelt fördelas jämnt över hela håret.
Doft: Röda bär
8
Nicole

Egentligen så ska man se till att man inte beställer/köper Loreal för dom testar på djur, det borde vara ett skäl nog till att inte köpa.

love from missbui

Ohhh, Loreal Absolut Repair intensivkur har jag hört talas om att vara en sktibra produkt till skadat hår, mitt hår är superslitet - så kulle vilja köpa den, men vet inet vart tror du du kan länka någon sida till mig när jag kan beställa ? :D

love from missbui

oh tack tack :D din blogg är så bra btw ^

jo men.. har färgat ca. 28 ggr utan flipp då, så det spelar nog ingen roll om jag använder den för färgat hår eller inte, gför mitt hår är skittorrt och slitet, det kan du nog tänka dig - så enligt mig så tror jag det är bättre om jag använder den absolut repair, eller? :D

Sandra

Hejhej! Vad är skillnaden mellan ettan och tvåan? Svara gärna i min blogg då det blir lättare för mig att hitta svaret :)

ha det bra!

Tessan

Är schampoot och balsamet för färgat hår bra?

Anonym

Oh va bra :) Ska passa på och beställa en mitt hår är ju så himmla tort efter alla slingor.

annakarin

hey lilly (: Superblogg du har! Bra test också,

Cecilia

Köpte faktiskt intensivkuren för färgat hår i morse innan jag läste detta. Kul att få bekräftelse på att den fungerar med. :)