Mina favoritprodukter från Bangerhead.se

Många av er har frågat vilka mina absoluta favoritprodukter för håret är. Tillsammans med nystartade sajten Bangerhead.se har jag valt ut de fem produkter jag tycker är absolut bäst! Detta är nämligen mina nya samarbetspartners och jag kommer agera bloggare åt dessa. Jag har även lyckats få möjligheten att ge er läsare en rabatt på 10 % (på det redan starkt rabatterade sortimentet) om ni vill testa någon utav dessa fem produkter.


Skriv in koden "lily123" i kassan så dras rabatten automatiskt.
Rabatten gäller t.o.m sista Februari.







1. Redken Blonde Glam Pure Perl

Redken är ett riktigt lyxigt märke. Min absoluta favorit från deras Blonde-serie är Glam Pure Perl. Det reducerar gula toner i håret och ger den kalla blonda färgen som jag älskar. Inte nog med det, den tillför fukt, proteiner och ger håret en otrolig glans. Dessutom luktar den gudomligt gott.





2. L'Oréal Silver Shampoo

För en blekt blondin är silverschampo ett måste i badrumsskåpet! Även denna produkt reducerar gula toner på ett blont eller grått hår. Min personliga favorit är L'Oréal Silver Shampoo, helt sanslöst bra och dessutom riktigt billigt.




3. Lanza Molding Paste
Denna produkt använder jag inte själv, men den är ändå en storfavorit. Lanza Molding Paste är perfekt för killar och tjejer som vill använda stenhårda vax. Pojkvännen är besatt av denna produkt och använder ingenting annat.







4. GA.MA Ceramic CP1

Det ultimata stylingverktyget! GA.MA Ceramic CP1 lockar, plattar eller böjer ditt hår, beroende på hur du drar tången genom håret. Har du en sådan behöver du ingen locktång, så länge du lär dig de rätta knepen.





5. Dust it Mattifying Powder

Jag var skeptisk innan jag testade, men Dust it Mattifying Powder är ett mirakelpuder som ger en otrolig och hållbar volym.
23
hotchicas

hej fin blogg kolla gärna in min:)

Nikolina

mina bröder är också beroende utav Lanza Molding Paste, de kan inte gå ut utan haha!

linnea

nr 5 Dust it Mattifying Powder, är sjukt bra !

hanna

Hur länge gäller rabattkoden?



Jag får in mina pengar på tisdag och är urfattig just nu, lever dessutom på endast studiebidraget trots det klarar jag av att bo tillsammans med min sambo.



Är därför i behov av rabattkoder i alla dess slag :)

Julia

HAHAH trodde först sidan hete Bangladesh XD

Fanny

Vilken är din favoritTV-serie?

tessi

dust it är sjukt bra! ger otroligt bra volym! :D

kraam

Agnes

Fin blogg!

Somalia

Du verkar vara bra på hår och sånt, tänkte frågade dig om du känner till soft&Beutiful en medel som plattar om man har tjockt hår och färgen är svart. Ifall jag ska färga mitt hår rött borde jag platta de först eller efter? Mitt hår är svart!

Angelique

Åh trevligt :)

Lisaa

heej fin blogg du har jag önska min var lika cool som din ! <33

.

Snälla kan du gå in på min blogg jag skulle älska de snälla <33

Jozzan

Jag använde rabattkoden genom dig, men priset ändrades inte i kassan. Dras på när räkningen kommer eller vad? Köpte den där OSIS produkten och det stod att det hade dragits rabatt på en produkt men priset ändrades som sagt inte.

bitte

låter intressant

Therese [ T e s c h o ]

Ang. Redken Blonde Glam Pure Perl.. Skulle du rekommendera den till mig som har ljusare slingor + mörkblondt/ljusbrunt hår? Har egentligen mörkbrun ungefär..

Sandra

Hej favoritbloggerskan Linda! =)



Jag har en fråga till dig! Det är så att jag har ganska så svårt att få volym & lockar i mitt hår. Jag har ganska tjockt hår & så är det lite uppklippt (men inte så mycket). Jag brukar locka håret med min väldigt bra plattång från OBH Nordica. Efter jag lockat sprayar jag i hårspray på lockarna.. Men efter ett tag så blir mitt hår bara platt igen & det finns INGEN volym alls! Jag älskar att locka mitt hår & ha volym i det. Så jag undar vad jag ska göra & om du kan tipsa om bra produkter som ger volym till ett bra pris. Även tips på en billig locktång skulle också vara bra.



Du är en av dom absoluta favoritbloggarna, kram!

h

kan man köpa det där L'Oréal Silver Shampoo någon annan stans? vad kostar det ungefär? jag letar efter ett bra silvershampoo nämligen

Cia

Härligt med en ny sida att beställa hårvård från :)

Har du något tips på inpackning för blonderat (slitet) hår så man vet vad som skall klickas hem? ;)



Tycker din blogg är toppen!

Cia

Åh vad bra :D



Ska kika igenom hela sidan i morgon och se om det finns mer som jag "måste" ha ^^'



Tack så jätte mycket!!

Emelie

Dust it är riktigt bra

Berii

Är dust it verkligen så bra?

Bella

Hur använder man sig av Dust it?

Anna

Jag testade dust it en gång, och det funkade verkligen jättebra :) Dock satt det kvar i håer på mig fortfarande efter 3 tvättar (; hehe

Sara

Hejsan! Gillar din blogg grymt mycket. Allt som har med hår och hundar intresserar mig massor. :) Toppenblogg. Nu till frågan, jag har hört att det finns någon slags inpackning som det fins silver (silverschamp liknande ) i..? Är det något som är bra? Märke?



Jag är blond, men inte såååå blond som jag vill bli! Utan jag måste ju få bort dom gula tonerna lite.. några bra tips?



Ha det kalas.

Kram Sara