Morr!

Hej vänner!

Det är så inte lätt att väcka J inte.. 5 gånger har jag försökt nu och jag får bara en massa sömnbabbel som svar. Nog för att det är riktigt underhållande och jag kan verkligen inte låta bli att fnissa och pussa på honom, men jag vill åka nuuuu!

Jag och Mammi har förövrigt suttit och kikat på möbler, funderat på vilka "flytta-hemifrån-prylar" jag redan har som inte behöver införskaffas o.s.v. Har en hel del faktiskt och J har också en hel drös med hushållsartiklar. Brödrost, micro, mixer, sodastreamer, kaffebryggare, våggeljärn, pizzamaker m.m.

Har kikat lite på jysk också, även dom har en hel del fina matbordsset.


17
EN TJEJ I STORSTAN

Det ska bli så spännande att följa din flytt ! :)



/ En tjej i storstan

bitte

jättefint bord

KatarinaZ

Jag har hört att jysk har dåligt kvalite på sina möbler?!:/

sarab

Jättefint bord! Och du katarina: Dålig kvalite på deras möbler? Du tror att bordet ska ramla ihop då man sitter och äter? Nej! Jag tycker inte dom har dålig kvalite, äger själv ett bor därifrån!

Cazandra

Vilken himla tur att just Din blogg var veckans blogg på blogg.se!

Jag har både lärt mig göra en inbakad fläta och beställt en fräsch t-shirt från en av sidorna du tipsat om!

Din blogg läggs till på favoriter direkt!

Ha de bra tjejen! :)

mikkaelo

sv; Det är lungt :) Bara så du vet att det blivit något knas på vägen, jag mejlar min adress till din mejladress =)

Jenilita

HEj gumman jätte fint bord! DOm har massa fint men tyvärr får jag hålla med katarina över, jag har med hört att kvaliten är usel.. MEn man vet aldrig har inte handlat där själv Ha en skön lördag kram

jessica

hej ! har du en fråga kring diabetes? våga fråga! ingen fråga är för stor/liten!

Marie

Jättefint bord! Vad det gäller kvaliteten på Jysk är det nog i så fall både och, jag har köpt möbler därifrån (b.la. en arbets/kontorsstol) och de har fungerat hur bra som helst :)



Lycka till med flytten!

Åsa

Det där bordsetet var verkligen fint och väldigt fräscht ser det ut! :)

rebecka djerf

Hejsan!

Måste bara säga att jag älskar att klicka in på din blogg!

Jag hittade den för kanske 2 veckor sedan och jag tror att det inte har gått en dag nu utav att jag klickat in på den i alla fall 2 gånger!

Du skriver jätte bra och får allting att låta hur intressant som helst!

Sofia

Hej!

Mina föräldrar har det där bordet som är på bilden. Det är jättefint, men efter något år så har faneringen blivit kantstött och börjat lossna på sina ställen. Vill man ha ett bord som håller skicket längre så satsa på ett målat bord istället, eller ett bord i "rent" trä.

Lycka till med allt det roliga som det innebär med att flytta!!!

guzmania

Haha, vad knasigt det blev med smsgrejen...

det ser ju inte bra ut :(

charlotte

fint bord och fina stolar :)

Nikki

vilket fint bord!

jenny

Hej Linda!

Vill bara börja med att säga att du har en helt underbar blogg!

Jag skulle behöva lite tips till mitt hår. Jag har långt (typ 1 dm över naveln) och väldigt tjockt, platt hår. Det är lite uppklippt, förutom där uppe, har ingen lugg eller någonting sånt, ganska tråkigt tycker jag, och där är det ingen volym alls. Det översta partiet går ungefär till hakan, lite kortare där fram.

Bak har jag lite självfall, men inte särskilt mycket.... Min fråga är nu, hur kan jag enkelt styla till håret? Jag ska nämligen på ett stort disco på lördag, och har ingen aning hur jag ska göra med håret! Helst vill jag ha tips på hur jag kan göra utan behöva köpa nya produkter eller verktyg, men du får tipsa om det också om du vill.

Jag har funderat på en sån Volumemaster när man våfflar håret vid hårbotten, tror du det är bra för mitt hår? Funkar det på samma sätt med en vanlig våffeltång?

Mitt hår är inte alls slitet! Har bara färgat slingor några gånger och använder inpackning regelbundet. Snälla hjälp mig, kram!

Jenny

Jag planerar också för ny lägenhet. Så roligt! =)

Tyvärr är det långt tills vi flyttar in, 1 maj.