Obeskrivlig känsla..

Hej igen vänner!

Leendet bara växer och växer, ju fler kommentarer som droppar in i inlägget nedan - ni är underbara! Det vet ni va? : ) Bara massa positiv cred och beundrande ord, jag blir mållös och vill bara tacka er alla! Det gör mig helt otroligt glad! Fortsätt skriva, "tävlingen" avslutas om ett par dagar.

För övrigt så har jag en bamsetävling på gång här, och jag vet inte om jag skall vänta med att publicera den, eller om jag skall göra det redan ikväll. Jag vet till 110% att den kommer bli mycket mycket uppskattad, då jag själv har en likadan och det är en av mina käraste ägodelar. Ledtråd? SATC såklart!
20
Felicia Marthe

Gud vad spännande!

Saga

Svar: Ja det är det, vann det i gratismakeup's sista tävling för året. Då man skulle skriva ett inlägg om dom och det bästa inlägget vann :)

Åsa

Oj oj de låter spännande=)

Anonym

alltid härligt med kommentarer :)

Freja

alltid härligt med kommentarer :)

jenny Sellsve

Yay!:D

thres

otrolig blogg , :)

The Gaming Life

ROFL

caroline

SEX AND THE CITY SKOLÅDAN?

jag tappar andan.

emaa

kan det vara miniskolådan? :D

joanna

du är värd vart enda vackert ord i inlägget nedan:) TA ÅT DIG! vi vill se den nya tävlingen i kväll så klart:D spännande spännande:D:D

M

Riktigt fin header och bloggdesign du har asså... skitgrymt... :D

Stefan W

Kolla gärna in mitt senaste inlägg om "Modebloggar" och Wikipedia! :P

Rasmus

Tävlingen som du kanske kommer publicera kanske har vinsten av en louis vuitton väska? Eller ja nu kanske jag är ute och drömmer bort men tänk.. Hur coolt skulle inte det var?? xD

Johanna

Kul tävling! :D

Vi tillsammans mot en kamp, Cancern!

Hejjsan!



Jag är en 20-årig tjej som nyligen har startat en insamling (Vi tillsammans mot en kamp, Cancern)som går till cancersjuka barn och forskningen om cancer.

Mitt mål är att vi tillsammans, Sveriges befolkning ska nå målet på 150.000 kr innan den 22 juni 2009. Och komma ett steg närmare i Cancerforskningen och hjälpa så många barn och vuxna där ute som behöver vårt stöd.

Jag undrar nu om du vill hjälpa till och sprida detta vidare till alla du känner och även skriva ett inlägg på din blogg om detta.

Och även om du själv vill gå in och hjälpa till genom att bidra.



Länken är :

http://www.barncancerfonden.se/2378



Ha nu en fortsatt trevlig torsdag kväll!



MVH Florriis

Therese

hej! jag undrar vart frisörtips sidan har tagit vägen? eller är det bara jag som är blind? ^^ sen skulle jag hemskt gärna vilja se en film på hollywood svallet för det var nog bara jag som inte förstod hur man lyckades xD haha!

E l i s h

Oh är de en SATC box!! :D isåfall hoppas jag tävlingen kommer upp ikväll så jag får något att hålla tummarna för :)

Karin

Gud, jag drömde inatt, att lilla Tyra var min hund. Haha! Jag har velat ha en chihuahua länge, och ska skaffa en, när det fungerar i framtiden. Lite roligt när jag kom på det nyss ;)

Olelsi

SATC..ohh yeahiiii!!! Låter spännande....