Påväg hem till mig..


Dessa två plagg är påväg hem till mig. Kommer bli skitsnygga tillsammans med mina stentvättade jeans.


T-shirt till vänster: Jag hade tänkt trycka en sådan själv, men insåg att jag inte kommer få till det stora trycket jag vill ha, med ett A4-ark. Jag har sett andra bloggerskor som gjort det med ett litet litet tryck på Heidi Klum (samma bild) och jag tycker mest att det ser mesigt ut faktiskt. Man vill ju ha det så att det syns. Denna kostar 200:- hos Colorez och finns i mängder av färger. Jag skall trycka T-shirtar med fyrkantiga tryck istället och som går vågrätt över tröjan och inte lodrätt.

Topp till höger: Jag fick välja ett valfritt plagg från Chicy, som tack för att jag anordnar en tävling åt dem. Jag tycker så mycket om tröjan jag tävlar ut, att jag ville ha en egen.

8
erina

Om jga hittar denna tröja ner i Thailand vill du alltså inte längre att köper med en eftersom du redan köpt en!!!

erina

oki oki det ska jag göra. Jag vill ju själv jätte gärna också ha en så jag kommer leta som bara den. Ska ta med mig en bild på tröjan ner och fråga runt varenda Thailändare :p



Tack för tippset om sidan förästen där tröjan går att köpa, hittar jag ingen i Thailand hoppas jag värkligen tröjan finns kvar på sidna du tippsade om. :D

Moa

söta kläder!

Annelie von Matérn Fallqvist

Hej Linda!

Din blogg är som vanligt jättebra och jag läser flera gånger om dagen :)

Men jag har en liten fråga.. När tänker du lägga upp det där tipset om hur man trycker på tröjor? ;P Väntar med spänning för jag är sååå sugen på att göra det själv :) Hoppas, hoppas det kommer snart :)

För jag ska snart börja som Nanny hemma hos en familj med två små barn (en pojke på 3år och en tjej på 14 månader) och då skulle jag vilja trycka tröjor åt dem :) För det finns så himla mycket roliga saker man kan trycka och skriva på småbarns tröjor som verkligen passar bättre på dem än på en själva ;)

Många kramar, och fortsätt som du gör! Håller btw med dig om bloggkommentatorerna, inte okej =/

/ Annelie

isabelle

heidi klum tishan är gryymt snygg!

Ida

jag vill också ha Heidi :P

fanny

Ska med besetälla klumtröjan, men vilket storlek tog du? Medium? :) Najs blogg! Håller själv på att utbilda mig till frisör :)

sanda

Gud va ledsen jag blir nu, på riktigt.

Har kikat in i Colorez hemsida VARJE dag för att få tag på en Heidi Klum t-shirt, men den är alltid slutsåld. Säg inte att den fanns tidigare idag? Nu när jag kollat är den slut igen..



Är sååååååååå ledseeeeeeeeeeeen..