Slöfockar!

Hej vänner!

Jag och J kröp ned i sängen tillsammans med vovarna och toksomnade. J sover ännu.. Han är så fin. Min blivande sambo, hihi. Jag kan säga det om och om igen, även om vi inte riktigt kommer överens om alla möbler från början, så respekterar vi även varandras åsikter och smak. Faktum är att vi har väldigt lika smaker, så det han tycker är fint är liksom inte "asfult" i mina ögon. Det är nog lite lättare att kompromissa då, än när stilerna skiljer sig helt åt. Dessutom är det inte en i vårt förhållande som bestämmer all inredning och alltid får dom den vill - vi kompromissar som sagt! Det är mycket det ett förhållande går ut på, att ge och ta och inte bara ta, ta, ta! Men det är härligt att knalla runt i affärer, dividera om vilka möbler som skall stå vart, muttra lite, bli sådär glad och lycklig igen, för att sedan dividera och muttra lite till.

Jag har bestämt mig när det gäller köksbordet ialla fall! Ett vitt blir det och J "låter mig få ha det så". Våra köksluckor och tapet är också ljusa och köket är relativt litet. Jag tror att jag vill ha det så luftigt och ljust det bara går och inte bryta av det med ett bord som inte riktigt "passar in", för det är jag känner för det mörka. Jag fick alltså som jag ville när det gäller detta.. Nu skall jag försöka övertala min kära att lila prydnadskuddar och andra "piffiga ting" är sjukt snyggt och att vi absolut skall ha det i vardagsrummet. Just nu får jag svar som "i helvete heller! Men du kan då en lila tandborste och toaborste om du vill".

Så, mina vänner, hur skall vi få J att gilla lila?
Jag kallar det "Expedition - Make J love lila"
Vill ni hjälpa? :D
14
Pernilla S

Haha, du kan alltid smyga in lite lila saker här och där när han inte ser det, då kanske han inte märker ;) Eller låtsats som att du vunnit ett par lila kuddar etc, haha.

G I L R A E N

Killar gillar väl helt enkelt inte lila. Min pojkvän tycker det är gay och vägrar ta in lila och rosa i lägenhetens inredning. Något man får acceptera helt enkelt. :)

Rebecca

Tvinga han att sitta och kolla på lila i flera timmar!

louise

Köp ne GRYMT snygg tröja eller något som faktiskt är lila då kanske ha vänjer sig med färgen och tänker, fan det är rätt nice ändå!

bitte

åh lila är så fint man frågar inte bäst å bara göra det å le sött sen när han kommer hem

Zarah Galore

HAHAHA, känner igen mig. ;)



Jag brukar ALLTID rådfråga min A om vissa saker, säger han "neeeej så fult!" så brukar jag köpa hem grejjerna ändå (är det i butik vi ser något handlar jag det när jag är själv någon annan gång, är det på nätet beställer jag när han inte ser), sedan fixar jag med grejjerna hemma när han inte är hemma, sedan när han kommer hem får han se och till 99% brukar han säga "men, det blev ju fint!" så nu förtiden litar han på mig.. jag brukar mest fråga för att han ska känna att han är delaktig, annars är det i princip jag som dekorerar vårat hem.



Det låter mer hemskt än vad det är, jag har som tur är en ganska "normal" smak.. jag gillar det mörkt, murrigt och mysigt, och till viss del stilrent. ;)

Rebecca

visa han din snygga blogg kanske? (;

Sanna

Det är bäst att komma överrens ordentligt, annars kommer han gå runt och småmuttra över ditt val väldigt länge... Jag har en karl som går här hemma och fortfarande muttrar över tapeterna jag valde för ett år sedan ;)

Helena Einarsson

mysigt att flytta ihop :)

Nathalie

gud va mysigt att ni ska flytta :) jag vill med flytta ihop med min prins :) hur går det med jobbsökandet? är det frisör du vill jobba som?

dijana

Det kändes som om du tog rådet jag skrev och kolla på resten av köksutrustningen,även om du kanske inte gjorde det så kändes det skönt att bli hörd iallfall :)

Maria

Haha precis så va min sambo också i början. Ett starkt NEJ till lila! Men ju längre tid vi bodde ihop desto mer gilla han det och tro det eller ej men nu har vi lila både i köket och lite inslag av det i vardagsrummet ;) Nästan så de känns som att han gillar den färgen mer än mig nu, en total omvänding! =D

Sanna

Hahaha allt går, vi har lila hemma och även rosa och min kära sambo hatar båda färgerna, det gäller bara att använda sin kvinnliga list och vips så har man det som man vill :)

Lina

Inte svårt att älska lila direkt ;)