Special: Torra toppar och frizz


Först och främst kräver ett torrt hår bra och vårdande schampoo. Är topparna trots det torra, kan det vara dags för en klippning. När du är fräsch i håret, men det ändå är flygigt, frizzigt eller liknande är dessa produkter helt kanon. Det finns mängder av ytterligare produkter, men jag valde ut dessa..

1. Schwarzkopf Osis Design Mix Smooth
En mjukgörande och utslätande fönkräm i en len, blekrosa färg - kontrasten till Rough. Ger långvarig anti-friss kontroll. Mjukt, naturligt böljande hår. Skapar en hållbar slät finish med naturlig glans. Applicera en liten mängd i fuktigt hår & föna med en stor borste till ett mjukt resultat. Eller för en extra slät finish.

2. Lanza Anti Aging SILK SERUM
Denna otroliga formula innehåller rikligt med ytterst reparerande och naturliga glansförhöjande ingredienser, som ger en fantastisk lyster utan att tynga eller göra håret fett. Extraktet från det legendariska nimträdet har blandats med hyaluronsyra för att ge en sammetsmjuk känsla. Det gör att håret känns silkeslent och glänser av ungdomlig lyster. Neem plant silk serum minskar torktiden på håret med 55%. Används även för att förebygga mjäll och torr hårbotten.

3. Kérastase Elixir Oléo-Relax
Utslätande olja för mycket kraftigt och svårformat hår. Innehåller anti-frizz ämnen. Gör håret lätt att forma och efterlämnar det mjukt, glansigt och slätt.

4. Graham Webb Reparative Shine
Serum som reparerar och förseglar hårets yttersta skikt. Ger glans och motverkar att hårfärgen bleknar.

5. Loreal Absolut repair Leave-in serum
Serum för mycket skadade toppar. Jämnar ut och motverkar kluvna toppar för ett slätt och jämnt resultat. Håret känns sammetslent, utan att bli fett.

6. Kerasilk Instant Silk Fluid

En härligt mjukgörande och glansgivande lotion som rekommenderas för alla typer av skadat hår, hår som är svårskötta, får mycket tovor och hår med kluvna toppar. Tar bort de flygiga och frissiga hårstråna, utan att tynga ned. Innehåller vårdande lipider, silkesproteiner, aktiva ingredienser, pantenol, jojoba-olja och Vitamin E. Sköljs ej ur.


7. Redken All Soft Velvet Whip
All Soft Velvet Whip leave-in crème som ger mjukhet, förbättrar hårets textur och som ger skydd vid bruk av värmeverktyg.

8. Loreal Nature Oiliss Spraybalsam anti-frizz
Utslättande anti-frizz spraybalsam med "gröna oljor". Ger kontroll och mjukhet till frissig hår under hela dagen.
5
EyeOnBeauty

Bra tips:)

Bella

Snälla, kan du inte tipsa om lite billigare produkter också som kan vara bra? Vissa har inte råd att springa in till frissan hela tiden och köpa det senaste.

☆ m a l i n .

Jag tycks ha motsatt problem jämfört med de flesta - mitt hår blir väldigt snabbt fett (Tvättas det på morgonen syns tendenserna redan på kvällen). Finns det ett balsam du skulle rekommendera mot fett hår? (Jag har provat att tvätta ofta, tvätta väldigt sällan och att undvika produkter i håret... still tha same!)

Gizz

Allt finns på Bangerhead.se till grymma priser! Superbra guide!

Julia

vilka anti-frizz produkter rekommenderar du om man är krulltott?