T i s d a g - igen

Hej vänner!

Dumma dumma dumma Linda, som jag brukar säga när jag varit lite klantig. Tror ni inte jag somnade om efter 5 imorse? Kröp ned hos en sovande J och hans värme och tunga andetag fick mig att bli tröttare och tröttare. Låg och snosade honom i nacken och vips så var jag tillbaka i drömmarnas land..

Vaknade runt igen runt 1-2, vilket är förjävling. Min vända-tillbaka-dygnet-rytm är tillbaka på noll.. SUCK! Självdiciplinen Linda!! Ingen som vet vilken hylla i affären man kan köpa en sådan? Vad kostar det? Annars kan ju alltid någon ge den till mig i födelsedagspresent, fyller ju 21 i februari.

För övrigt så har det droppat in två "Presentkorttorget"-koder på 1000:-/st i min mail igår och idag. De är från GratisMode.. Äntligen har deras betalningar börjat droppa ut på riktigt. Sidan är ju väldigt ny, så de måste ju få in sina betalningar från diverse företag, innan de kan ge sina medlemmar sina presentkort. Har faktiskt fått hela 3000:- på presentkorttorget från Gratismode nu, får se om jag löser in koderna idag.
18
Julia

Hej! Ja det är ju extra kul när man redan har ett yrke som är närliggande så man kan kombinera sen :)

Jag är ju bara inne på andra dagen, igår var det bara upprop mm och idag hade vi teori mm. Imorn ska vi börja praktiskt.

Men det verkar jätte bra, alla är trevliga i klassen och det är en lätt stämning. Lärarna verkar jätte bra oxå :)

Jag kommer skriva om skolan i bloggen så du får kika in så du får veta mer hur den är om du vill :) Är det International Make up Center (make up stores skola) du vill gå eller är det bara en make up utbildning?

Sarah

Aj då. Du får helt enkelt gå och lägga dig sent och ställa klockan tidigt oh tvinga dig upp. Fast det kanske du redan provat :p. Det funkar på mig iaf.

Lena

Trots vänd-tillbaka-dygnet-rytm kom i obalans så var det väl ganska skönt att få somna om :)

Sarah

Haha okej. Då har du ju iallafall testat det :p. Jag vet hur sånt där kan vara. Speciellt när man sovit ut på helgerna, det är omöjligt att ställa om sig sen till vardag, jobb etc.

A m a n d a

Det verkar gå bra för dig med dom här presentkorten och såna saker :)

sanna

Oj, de går bra för dej =) hehe

Julia

Allt har sin tid :) mm jag gillar oxå make up stores produker, så super bra att man har 40% rabatt livet ut sen haha :)

bitte

Fan vad nice

Josefine

Riktigt svårt att vända tillbaka dygnet, men det går ju.. bara man är riktigt jäkla tjurig :D

Jennie

Hej Linda. Jag undrar hur många gånger i veckan som du anser att man ska TVÄTTA håret. Kan man blöta det varje dag, om man vill forma det d.v.s. Jag har så kallade "virvlar" bak på huvudet och dom måste jag blöta för att få bort. Sedan tränar jag många gånger i veckan. Så, hur många gånger ska man tvätta/blötsa håret?

Tacksam för svar :)

evelina

ok asså är det inte dax att prova något nytt nu? nu har du försökt "dygna" för länge,ta dig i kragen och skärp dig! lägg dig i tid och gå upp tidigt så efter några dagar blir det lättare.

Emelie

Att få tillbaka en normal dygnsrytm är svårt! Jag lägger mig typ 2-3 och går upp si så där 7 varje dag. Skitbra, haha. Har försökt dygna jag med men tagit powernap på en eller två timmar. Självklart har det varit prov dagen efter, inte att rekommendera xD

evelina

då är du nog inte trött nog då ju.för jag är arbetslös och sitter uppe halva nätterna oftast,men om jag hållt igång ordentligt med tex agility osv så kan jag lägga mig i tid och komma upp i tid dagen efter. Hjärnan kan ju inte vila hur mycket som helst,och får den inte arbeta på dagen (resten av kroppen då oxå självklart) så förstår den ju inte varför man ska sova på natten.

sara

Va skönt att snosa med nån :)

sara

Va skönt att snosa med nån :)

Sofia

Gud vad underbart att få hem så mycket pengar !

3000 spänn gratis :O

angie

heej lily, jag tycker att din blogg är jätte fin!

besök gärna min www.angiies.blogg.se

Anonym

Åh! jag känne igen mig i detdär! Min dygnsrytm är helt fucked up! dom dagar jag väl vaknar tidigt somnar jag på dagen, eller så blir jag övertrött på kvällen och somnar endå inte förrän jättesent. så, lycka till ! :)