T i s d a g

Hej vänner!

Jag klarade inte att dygna inatt heller, men jag har inte sovit speciellt bra, så jag kanske somnar tidigt ikväll ändå förhoppningsvis.

Idag har jag varit ute och knallat med hundarna ganska tidigt, kom tillbaka hem och tvärslocknade! Jag vaknade av att Lina, en gamal klasskompis till J ringde. Hon har nämligen köpt mina dbrand-jeans som jag beställde. Hon ringde runt 12 och berättade att hon var påväg hit till Storfors, så hon kunde hämta jeansen. Då tog jag med voffarna och gick ut och pratade med henne en stund och givetvis lämnade jeansen. Se så bra det är när man kan låta andra göra fynd, istället för att skicka tillbaka dem? : )

Efter detta satte jag igång att städa, det behövdes verkligen, så jag hoppas J blir glad när han kommer hem om en liten liten stund. Ut och knalla en liten stund med hundarna igen, för att sedan hoppa in i duschen. Så nu sitter jag här med en turban på huvudet. Hur är läget med er då, sötnosar? : )
2
Neijlice

Det är jobbigt när man försöker vända rätt dygnet men det lät skönt att komma ut o promenera lite :)

Själv håller jag på att städa högt o lågt och överallt. Puh! En liten paus vid datorn då och då är skönt :) Hoppas du får en bra dag och lycka till med dygnsrytmen!

tessi

funkade itne att komentera dina första inlägg? hmm så skirver här ialflall. det är sjukt jobbigt när saker itne funkar! :P

kraam