T o r s d a g

Hej vänner!

Torsdagen är här, vilket betyder att jag skall ha min hälsokväll. Jag är faktiskt ganska nervös. Det kommer ett par bloggläsare som jag inte har träffat och jag är ju en ganska så blyg tjej när det väl gäller. Men det skall nog gå bra, några få av mina vänner kommer ialla fall, varav en kommer hjälpa mig att fixa iordning lite inför kvällen. Blir ju alltid lite lättare när det är någon man känner. Men det skall bli riktigt roligt att träffa tjejerna och jag hoppas infon som Tanja kommer ge oss är innehållsrik och användbar.

Jag hade hoppats på att kunna få min utväxt färgad innan idag, men så blev det tyvärr inte. Får ta det imorgon. Det är en graj som jag passar på att göra när jag är i Karlstad nämligen. Jag har ju lärt mami hur man gör. Hon penslar i färgen, resten sköter jag själv..

Nu skall jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Tanja och hennes manager kommer runt 5, så jag kanske hinner blogga lite mer innan.
8
Emma

Lycka till på hälsokvällen :) Tyvärr kan jag inte komma, hade ju varit hur kul som helst. Ska förresten svara på ditt mail ang. design, men jag sitter nästan bara vid datorn när jag är på jobbet och här kan jag ju inte logga in på Msn direkt. Men det kommer :)

bitte

Kommer säkert gå jättebra lycka till

ELIN - [ d i z z y l i c i o u s ]

Åh spännande! :) Hoppas kvällen går bra!

Angelique

Lycka till, skriv sen hur det gick! :)

Jenny

Åh va spännande & kul! Får önska dig en trevlig kväll då!

Annika

Hoppas det går bra ikväll sen! hade jag bott kvar i karlstad hade jag kommit, nu får jag vänta på webshoppen istället:) Kramar

Sanna

Vad roligt! Det kommer säkert bli en superkväll! Jag ska sitta här i östersund och hålla tummarna :)

Anonym

Hoppas det gick bra!

Linda, du är bäst! Du verkar så jävla gullig som människa, så ödmjuk och snäll. Du och Stina verkar vara de enda i bloggvärlden som är det. Var stolt!

kram på dig!