Tack Gratissajt!


Tyri-Myri fick vara med på bild också..

Här ser ni min fina Giftbox innehållande 4 säsonger av Desperate Housewives. Ni kan ju gissa hur glad jag är! Tänkte faktiskt sätta i första CD:n på första säsongen redan nu.. Har aldrig följt detta program, men har hört att de skall vara otroligt bra.

Jag har funderat på att köpa den själv hur länge som helst, men att lägga 900:- på en DVD-box har inte riktigt passat min ekonomi. Men så fick jag det underbara mailet av Jesper på Gratissajt för 2 veckor sedan, där han berättade att jag vunnit deras månadstävling. En valfri box. Och nu har jag den här framför mig, helt otroligt..

Gratissajt kan ni föresten samla poäng till presentkort och liknande. En guide om hur kommer inom ett par dagar.

Tusen tack ialla fall, Gratissajt, TUSEN TACK!
Detta är verkligen uppskattat : )
12
Ida

Det är verkligen hur bra som helst. Du kommer inte bli besviken :)

Jenny Theelin

åh nice :) , kommentera gärna min blogg : blondin elr brunett? :)

Jenny

Åh va kul att vinna denna box,gillar dh! Men jag är medlem på deras sida oxå men går så trögt så jag är sällan där inne men kanske borde börja checka det igen :) Mm ja vann ett par skor på en blogg,första gången jag vann något överhuvudtaget hihi:) Så ska kolla på skorna alldeles strax! Tack snälla,du med jätte söt! :)Kramar söt!

B R O W N S U G A R

FYFAN vad avundsjuk jag blev på dig nu :| omg..

milla

På 3 veckor har jag sett hela säsong 3 och 4 och är nu inne på säsong 5 av Desperate housewives. Jag kan ju säga att det är smått beroendeframkallande ;)

Josefine

åh vad avundsjuk jag blir på dig! Desperate Houswifes är grymt bra! :)

Sofia

Ännu en gratissida att bli medlem på , tack ;D

sannaa

åh jag måste köpa den sista ;o

Anonym

Asså typ din blogg innehåller ju endast reklam tycker jag, inget kul alls att läsa o förstår inte hur du kan ha så många läsare. bara reklam reklam reklam på massa gratissidor

Petra

Wow! Grattis! :)

emma

ååh sluta!! fyfan vad avundsjuk jag blir. jag sitter och snålar som satan med mina boxar för jag kommer typ sörja när dom tar slut. DET ÄR SÅ JÄVLA BRA. du kommer bli beroende. jag lovar.

Jennifer

oj, grattis :) är lite avundsjuk att du kan värva så många:(