Till er som inte bor i närheten:

Hej vänner!

Många som mailat, skivit på MSN o.s.v. och undrar vart man kan köpa produkterna om man inte bor i Karlstad, därför tänker jag berätta om framtidsplanerna med Forever.

Jag kommer att öppna en webshop med dessa produkter inom kort, innan webshopen ligger uppe så kommer ni att kunna köpa av mig via bloggen. Jag kommer nog anordna tävlingar och liknande med produkterna också, men det blir ingenting jag börjar med att göra. Jag är riktigt laddad för detta skall ni veta, det skall bli superkul! Jag som älskar att hålla på med paket, utskick, företagande, bloggande o.s.v. Och dessutom hudvård och makeup!
16
Sandra

Åh va roligt! Är verkligen sugen på att köpa boxen,vad är priset på den?

Sandra

oj vet inte om kommnetaren kom fram,eller om det blir dubbla.. nåja va roligt att du ska öppna en webshop! Är verkligen sugen på att köpa boxen, vad är priset på den?

kram

Sofie

:) åhh va roligt! ser redan fram emot det!

Sarah

hejsan du värkar jävligt bra frisör och jag har en fråga till dig. Jag är blondin (äkta) och har ganska tunt hår, även om jag duschar samma dag blir de alltid inom 2-3 timmar flygit. flyger åt alla håll och vinklar. Jag undrar om du har något bra tipps på shampo och balsam + inpackning eller något som är bra för flyghår. tacksam för svar till mail adressen

sarahelionora@hotmail.com

Sandra

Mycket pengar, men den verkar verkligen stor och mycket smink!.Du får gärna lägga ut lite bilder på sminket så man får se lite färger och sånt!Attans att den skulle vara så dyr annars hade jag slagit till på direkten, men jag antar att de kommer att gå att köpa lösa produkter också?

Frida

Hej!

Gud så fin hemsida! Jag är nästan helt ny här på blogg.se, men jag vet lite grann hur det funkar och sådär, har haft blogg tidigare. Men nu fungerar ingenting! Jag kan inte ens välja mall bland de som finns, det sparas inte. Kan du möjligtvis hjälpa mig med min blogg tror du? Det är en ren håla nu, jag har inte hunnit skriva in inlägg eller någonting alls.

Frida

Cia

Oh vad kul! Ser verkligen fram emot det! :)

L

Fan va skoj!! Jag kommer iallafall köpa av dig! Hoppas de kommer igång snart, så sugen på de där sminket!!

Förresten, vet du hur allergivänligt det är? Är nämligen väldigt känslig..

Jenny

Hihi nej då kameran tar bort 5 kilo :) fick ditt mess! Lite sugen ja blev då! ska fundera och återkomma!!! kram!

Lily [ L i n d a . B l o m ]











KUL att ni är så positiva allihopa :D











L: Helt allergivänligt eftersom att de är fritt från tungmetaller! De flesta som är allergiska kan använda detta. Det är ekologiskt och innehåller Aloe Vera som skyddar och vårdar huden samtidigt som du bär sminket : )
















bitte

låter jättekul=)

ELIN

Åh vad roligt! :) Forever har verkligen asbra grejer! :)

jessie<3

Åh va kul! Ser ja fram emot =P

M

åh, gud vad kul, jag har oxå länge varit inne på att starta webshop men vet inte riktigt hur man går tillväga. du skulle inte vilja göra ett inlägg om hur man gör ifrån grunden liksom? och hur man får tummen ur och kommer igång hehe.. kram

dorion

detta ser jag fram emot :D

Anonym

åhh det låter ju super bra om du vill göra något sånt..! jag tycker det är så svårt att beställa ifrån ex forever21 och asos så det vorre super :)