Varför denna avsky?

Jag och Emma sitter och diskuterar Bloggkommentatorernas inlägg där de tänkte välkomna mig till "Bitterfittsklubben". Visserligen valde dom att skriva om Meral istället, men de lade ändå den där förbannade piken. Tror ni det droppat in några "bitterfitta"-kommentarer idag? Oh ja, en hel drös!


Jag förstår inte vad det är folk avskyr så otroligt mycket med mig och min blogg. Bloggkommentatorerna har aldrig någonsin skrivit ett positivt inlägg om mig. Det gör dom visserligen inte om några andra heller direkt, men jag undrar vad det är som upprör så förbannat mycket med min blogg? Detsamma gäller alla kommentarer jag får av folk som verkligen beskriver sin avsky till mig. Vad är det jag skriver som gör er så förbaskat arga?

Jag tar inte åt mig längre, jag har lärt mig handskas med det. Men jag funderar ändå på vad det är som framkallar det. Avundsjuka enligt många, men jag tror det är något mer eller annat än det. Frågan är bara vad.. Jag kan förstå att man bli upprörd om man läser provokationer, påhopp eller andra saker, men min blogg innehåller enligt mig inget sådant och jag är otroligt försiktig med vad jag faktiskt skriver.

Jag skriver inte detta för att vara sur och negativ, men jag funderar verkligen på det och har gjort till och från en längre tid. Jag vet att jag kommer få kommentarer som "skit i dom" eller "dom är bara avundsjuka" samt "dom vill bara ha publicitet". Men ibland måste jag få reflektera lite över saker och ting som pågår här i bloggen. Jag och Elin(nevnarien) har också pratat om detta tidigare och vi kan inte riktigt acceptera denna avsky och elakhet som pågår i bloggvärlden.

Kan hända att jag skriver detta delvis för att jag är ganska nedstämd. Det är väl aldrig roligt eller lätt att inse att en relation man tror är så mycket mer, bara betyder något för en själv? Att bli sviken är aldrig enkelt, men inte blir jag väl en bitterfitta för det? Jag är inte mer än mänsklig..

53
G I L R A E N

Det är skamligt hur sanningen faktiskt är. Tyvärr. :(

Marie [P I X E L S]

Man blir faktiskt rädd ibland av allt detta hat som finns.. man kan ju undra om människorna i sig mår dåligt och har ett taskigt liv, som måste yttra sig spydigt och sprida all negativ energi..

S a n d r a

Jag tror på något sätt att man tycker att det är ok att hacka på en person om den är "känd". Din blogg har blivit stor och du är offentlig nu och då är det på nåt sätt OK för folk att klanka på dig...



Tror även att det är väldigt mycket lättare att "avsky" folk såhär och säga det till dom när det är bakom en datorskärm, jag tror knappast dolk skulle slänga dig rätt i ansiktet på dig.



Det tror jag, sjävl fattar jag itne hur folk ens kan med och orkar!



Kram på dig (:

sanna

Tror folk är mest avundsjuka och är tvungen att vara taskig.



De är smått läskigt att folk ens har ett sådan hat mot en om de har aldrig träffat en i verkligheten.



Och VARFÖR lägga ner energi för att skriva något elakt? Herregud! Trista människor!

Madeleine

Jag läser både din blogg och bloggkommentatorernas blogg och jag måste säga att jag verkligen gillar båda. Men jag håller med dig också, jag har svårt att förstå varifrån all avsky mot dig kommer. Jag tycker din blogg är underbar och du verkar vara en grymt härlig person. Fortsätt som du gör, någon gång tröttnar väl folk och hittar någon annan att hacka på, om man nu måste ha någon att hacka på alls...

Annchen

De har ju skrivit något om alla "stora" bloggar. Det är nog något man får ta, tyvärr.

Becca

Knepigt...själv tycker jag att din blogg är jättebra. :)

Anna Rath

Vem tycker du ska vinna Let's dance :)?

Linda

Jag blir så trött på människor som verkar göra allt för att trycka ner andra, det är sjukt !!



Det är bra att du inte tar åt dig längre men är ju klart du funderar på varför, du är männsklig som oss andra.



En stor del i det hela är nog att det ger dom som skriver en hel del läsare, vilket är hemskt !! :O



Hoppas du får upp humöret snart <3

Malin

Jag gillar verkligen din blogg. Men du vet det finns ju avundsjuka människor överallt. Såna som egentligen vill vara som du men inte lyckas och då blir dem bara avundsjuka och unnar dig inte det här som du har. Kram kram!

Anna - Sanningen om Amerika

Det är avundsjuka såklart. I Sverige kan inte folk glädjas åt andras framgång utan blir istället bittra. De e sant! Här i USA så glädjs alla med alla. Man glädjs om en kompis har fått nytt jobb, högsta betyg lr vad som helst. Alla glädjs! Svenne banan trött blir jag på de. Linda din blogg e bra! Heja dig!

Emma

Jag tror att det finns personer som mår bra av att trycka ner andra, varför inte bara acceptera sig själv och ge fan i att hålla på så. Antagligen så är det din självsäkerhet som stör, du tar inte åt dig och det retar dem. Var bara dig själv och ta hand om dig.

- | | Carro | | -

Jag fattar inte heller varför du får så mycket klagomål från allt och alla =S Tycker du verkar vara jättebra presonligen och din blogg är bra =)

Ha en bra kväll!



Btw, har startat min nya blogg nu, weei.

Fanny

Det är ju klart att man börjar reflektera över saken, och speciellt om man är medvetet försiktig med vad man skriver. De som skriver att de "hatar" dig, jag måste säga det gamla vanliga, ÄR avundsjuka.



Eller så är det bara så, att de inte läser självaste dina texter, smarta texter, som den här. Och bara utgår från något. Nej, jag vet faktiskt inte. Men jag tycker att det är så otroligt omoget, det är verkligen rätt ord, att hat-kommentera på det viset.

Anonym

DIN LILLA JÄVLA LÄTTSTÖTTA PATETISKA HYCKLARE!!! VILL DU VETA VARFÖR VI HATAR DIG??????? FÖR ATT DU ÄR SÅ JÄVLA MISERABEL. DU TIGGER PENGAR OCH TJATAR BARA OM DITT PATETISKA FATTIGA LIV. DU SITTER FRAMFÖR DATORN 24/7 OCH FÖRSÖKER SKRAPA IHOP PENGAR FRÅN DINA LÄSARE SAMTIDIGT SOM DU SÄGER ATT DET E SÅ SVÅRT ATT FÅ JOBB!!! DU ÄR EN BORTSKÄMD SKÖKA. DU HAR VÄL ALDRIG LYFT ETT FINGER I HELA DITT LIV. FY FAN CLK TRADEDOUBLER. BÄVERTAND

Anonym

Jag tycker inte du ska ta åt dej o ge dom denna uppmärksamhet. Har man blogg så får man räkna med sånt, jag får också skitiga kommentarer o påhopp men min blogg e inte lika stor som din. Kan man inte ta det så ska man nog inte blogga tyvärr.. Det e sjukt men sant.. Förstår att du skrev inlägget men du skulle inte gjort det iallafall du ger dom bara mer reklam

Alice

De gör det bara för att få pengar, din blogg är hur bra som helst!

emmy

de flesta bloggar läser jag med en viss hatkärlek. Men inte när det gäller dig. Förstår inte vad de har för problem? Du verkar bara genomgullig, ingenting annat! Bloggkommentarorerna är idioter, det har jag alltid tyckt!

Eliana

Jag vet inte. Det här är första gången jag läser din blogg. Har öppnat den ett par gånger tidigare men bara dömt den som "en som alla andra".

Jag hade fel. Du kan skriva och du gör det. Tycker dessutom att du har en rätt bra variation på dina inlägg - ibland om känslor och tankar och ibland om något du köpt. Gillar visserligen inte inlägg av typen "Idag har jag på mig det här" och så en bild på kläder, vilka som helst. Men din blogg är faktiskt mer än så.

Jag kommer komma tillbaka.

Engman

Även fast man inte vill höra det så är det faktiskt sant, vilken människa i världen känner att de behöver såra och trycka ner andra om de mår bra, då finns ingen anledning? De mår dåligt, och är avundsjuka!

Isabel

Jag tycker din blogg är bra men en sak som jag tror att många stör sig på är att du verkar blir arg för väldigt mycke och ta åt dig av allt. Jag menar har man en känd blogg så får man stå ut med att det finns avundsjuka männikor. Men bara för att de ligger på en "låg nivå" så tycker jag inte att du ska sjunka lika lågt du också. Ofta när du fått en elak kommentar så ska du skriva om det. Ta tex hela kissie grejjen. När hon skrivit nått elakt till dig så är du ganska snabb med att berätta det i bloggen :P Och du skriver att du inte tar åt dig men ändå tar upp det här i bloggen. Har man en blogg får man räkna med både positiv och negativ kritik, även om den positiva är roligare att få!



Ha det bra :)

Anonym

Jag gillar verkligen din blogg! Dock så kan det vara lite störande att du missbrukar understruket, fetstil och kurisv text.. Man behöver inte använda det hela tiden för att förstärka vartenda ord. Det ger liksom ingen effekt till slut vilket är meningen?

Fotograf Emelie Ohlsson

Jag tror dom ser dig som ett lätt byte för du tar upp vissa kommentarer i inlägg,

detta inlägget kunde du bara struntat i :) radera alla kommentarer och lufta dig nånannanstans, jag tror det är enda sättet =)

Emma

jag tycker att det är intresant hur folk kan irritera sig så mycket på en blogg. Personen i fråga skriver en blogg för sin egen skull och det är fullt frivilligt att läsa den.



Negativa kommentarer är därför ingenting som jag förstår.

Elin

Jag undrar en sak...vad är Bloggkommentatorerna?? XD

Annchen

Sv: Sant, fast det finns alltid människor som vill ha något att skriva om och det är lättast att skriva om bloggar som typ alla känner till. Fast jag vet faktiskt inte vad de tjänar på det.

G I L R A E N

Anonym: Det är okej att ha fördomar om folk, det har vi alla. Dock har vi ett val om vi vill berätta/tala om våra fördommar och det är där som avgörs om vi gör rätt eller fel.



Alla har känslor, så även kända bloggare. tänk på det. Det är ingen dator du skriver din skit till.



Angående jobb, det är massa varsel i värmland just nu och 100 000 tals människor förlorar sina jobb. Du anar inte hur svårt det är att få ett jobb om man inte har någon jobberfarenhet då.



Skärp dig! Det är du som är patetisk.

Gizmo & Leeloo

Hej hej!

Nu kör Gizmo & Leeloo igång bloggens första tävling där vinsten är en glamig och stilren "unisex" halsband till en lycklig vovve.



För att delta följer man bara 2 enkla steg. Vill du vara med om chansen att vinna den? Klicka in er till oss och delta!



Vad väntar du på? Det här vill du inte missa!:)

Mvh

Gizmo & Leeloo

Sarah

Jadu, det finns väldigt många bittra människor därute. och det handlar inte om hur man svarar dem utan hur man bemöter deras kommentarer.

Tex att lägga ut på bloggen om hur avskyvärda kommentarer du får. Jag förstår dig till fullt! Men det skapar en väldigt negativ energi i din blogg och den bittra smaken i andras munnar kommer att öka. Du ska visa att du är den som är ansvarsfull och kan ignorera något så fruktansvärt dumt som att nominera folk till en bitterfittaklubb?

Hur låg omogonhetsgrad kan man nå om man skriver om enså otroligt korkad sak som en sån klubb!



Du vill även visa en personlig karaktär i din blogg för att uppnå en bra blogg miljö och det är enkelt att fixa som att tex personligen svara på kommentarer. både bra och dåliga. Det kan verkligen ändra synen på dig och folk kan lära sig att uppskatta dig. Dåliga kommentarer måste dock skötas diskret och väl formulerat så att dem förstår hur otroligt korkade deras små utbrott verkar när dem skriver dem i kommentarer.



Detta är bara konstruktiv kritk och jag vill absolut inte att du tar åt dig på ett dåligt sätt!

Du är mycket bra i ditt bloggande men jag tycker synd om dig som ska behöva stå ut med allt detta.



Jag önskar dig alla lycko önskningar som finns och en bättre fortsättning på din kväll (:!

haylie

älskar att läsa din blogg, tyvärr finns det människor till allt :/

Johanna

ÄÄ det där anonyma puckot som tycker de är kul att skriva med stora bokstäver kan ju ta o för de första vara ÄRLIG nog att stå för vem sjutton hon/han är...

FÖR DE ANDRA kan den personen ta o titta på sitt egna jävla liv och börja undra över vad den personen är så arg för. För att LINDA kan samla ihop poäng o få saker gratis.. JA de sticker i mångas ögon o klart som fan man måste få grina lite om man är så jävla MESIG att man inte kan stå för vem man är. sen kan man ju undra varför man måste vara så jävla elak va fan vet DU om hur mycket jobb LINDA söker...

för vissa kan de gå hur jäkla bra som helst o för andra kan de skita sig totalt... Och speciellt NU när de är lågkonjunktur... IDIOT..

Jag är så jäkal trött på att Linda ska få så jävla mycket skit av såna FEGA kräk som dig som inte ens kan visa vem fan du är...

O bäver tand vart har du/ni fått de i från..

Linda har inga stora tänder. Vill ni se bäver tand kan du få se mina...Men sen kan man ju undra hur mycket du älskar dig själv när du tittar dig i spegeln... GE dig/ER NU FÖR FAN...

Lär dig älska dig själv innan du hatar andra...

för världen kommer se annorlunda ut då...

Blir så trött på missundsamma jävlar...

Skaffa dig/er ett liv...



//En trött trött trött jävel..

Sizz

Vill du synas på min blogg? Besök den och scrolla ner till bloggsms

Tyck gärna till om min blogg

eller

beställ en bloggdesign gratis

eller

lägg till mig med bloglovin

Ha en fortsatt trevlig kväll!

//Sizz- Den nya stora bloggaren

Linda

Svar: Nej, alla är ju olika (vilket är tur, tänk vad tråkig världen skulle vara annars ^^) men sen finns det ju dom där patetiska människorna som verkligen inte kan ha ett liv, eftersom dom väljer att läsa en blogg dom anser inte vara i deras "smak" och sen hacka ner på dig (och andra).



Jag vill säga att jag älskar din blogg, som många andra. Skulle jag kunna få slut på det skulle jag fixa det direkt (: <3

kramar

Natalie B

Jag har verkligen inget emot dig och tycker det är töntigt med folk som ska kommentera ditt utseende på ett negativt sett. Men däremot så kan jag inte förstå varför din blogg är så stor som den är, du har många bra inlägg om hårtips etc. men mer än så tycker jag inte att det är. Tycker att 90% av din blogg består av tiggeri-inlägg där du skriver om en produkt eller en tröja och sedan en textlänk som du får nån krona per klick för och en procent om någon köper via länken från dig. Det är en smart strategi tycker jag, men jag förstår inte hur folk kan vara så dumma att de går på det. Det sker inte ofta att du skriver om någon produkt som du inte har klicklänk till, så det är lätt att räkna ut att du helt enkelt skriver om det du får pengar på. Dessutom förstår jag inte varför du inte skaffar dig ett jobb istället, om du vill jobba som frisör tex. så finns det salonger i Karlstad som söker personal.. men när du ändå har en så stor blogg så tycker jag att du borde utveckla den..och då menar jag till en bättre blogg, inte att du ska komma på mer idéer till klickinläggen.

Anonym

Kommentaren ovan om att du skulle vara en "patetisk hycklare" är väl lite väl magstark, men han/hon har trots sina fula ordval på något vis rätt. Ditt tjat om dina gratis sidor får folk att tappa förtroendet för dig och din blogg. Det är ditt "tiggande" som irriterar folk, även mig. Visst, det är svårt att få ett jobb idag, man kan inte gå in på vilket ställe som helst och tro att dom skall anställa en, men samtidigt måste man ju försöka ändå. Man kan inte sitta hemma framför sin dator och blogga, och tro att folk skall ringa upp dig och erbjuda dig en anställning, du måste ge dig ut och visa att du finns, skriv en massa cv-n och dela ut till höger och vänster, ryck i lite kontakter, alltid får man napp någonstans... Om det så bara är för stunden. Att vara beroende av dina läsare för att du skall kunna shoppa är fult. Att blondinbella tjänar pengar på sitt bloggande är en sak, men hon har samtidigt tusen andra bollar i luften och sliter verkligen för att hinna med att blogga. Vad det verkar gör inte du speciellt mycket för att ens få ett jobb, att klicka in på ams hemsida lite då och då ger inte speciellt mycket. Och så är det även det att du gärna vill att folk skall tycka synd om dig, för att du inte har något jobb, för att du får elaka kommentarer mm... Alla "stora" bloggare får elaka kommentarer, hemskt men sant, men jag tror inte någon utav dom tar upp dom lika ofta som du, ändå skriver du att du inte bryr dig eller tar åt dig. Skit i dom, radera dom, gör vad sjutton du vill, men skriv inte meterlånga inlägg om hur elaka människor är mot dig utan att du gjort något. Folk är sådanna. Att höra dig klaga utan att försöka göra något åt sittuationen är nog den största grunden till att folk retar sig på dig. Det är inte att du är "ful" för det är du inte, tvärt om, det är heller inte det att din blogg går bra, för alla som ger sig fan på det, kan få sin blogg att gå "bra". Men lite mindre "gratis-snack" och lite mindre "tycka synd om mig snack" så skulle din blogg vara perfekt! :)

J.CARLSSON

Håller med om det Emelie Ohlsson skrev.

Lily [ L i n d a . B l o m ]







































Anonym: "Vad det verkar som gör du inte så mycket för att få jobb" - ursäkta mig men vad får er att tro det? Vet ni hur många CV-n jag har lämnat ut? Både mailat, skickat på posten samt lämat ut personligen. Det ÄR inte BARA att få ett jobb. Jag får Nej på Nej på Nej på Nej - Varför tror ni jag börjar med Aloe Vere försäljningen? JO - för att jag skall få en inkomst eftersom att jag inte fått något jobb ännu!



Och att jämföra mig med Blondinbella - att det skulle vara mer rätt för henne att tjäna pengar på sin blogg för att hon har 1000 andra bollar i luften, herregud - hur tror du att allt började? GENOM HENNES BLOGG har hon fått otroligt mycket mer erbjudanden! Jag skulle gärna leva det livet hon lever - till viss del - men alla har inte den möjligheten. Ta inte för givet att jag är lat, för det är det minsta jag är!


























Sandra Tjulin

Vad tycker ni om Batman The Dark Knight ?? tell: http://sandratjulins.blogg.se/2009/january/batman-the-dark-knight.html#comment

Elliot

Jag tror det har och göra med att du verkar så sårbar, att du tar åt dig och kanske för att du bara publicerar massa "skit" och blir "känd" för det. Men vad vet jag.

Irina

Att vissa väljer att skriva om andras bloggar istället för att blogga själva... det är samma princip som skvallerblaskorna fungerar efter. Journalisterna som jobbar med sånt har ju inte direkt ett spännande privatliv de heller.

Lisa

Äsch, Linda, du ska inte bry dig så mycket. Samhället idag är så fixerat vid hur allt ska och inte ska vara, vad som är acceptabelt vs inte. Det är så sjukt jobbigt att man inte pallar bry sig. Det enda folk kan göra i Sverige är att klaga klaga klaga, ingen är glad för någon annans skull utan snarare överlycklig för ens förlust. Avunsjuka, pure avundsjuka! Tyvärr men så är den bitta världen. Lev och gör det du gör, du gör det bra. Lägg inte ner onödig energi på såna bajskorvar.

Jenilita

Hej! Nu får vi lugna oss lite, Jag skrev att om man väljer att blogga får man räkna med att folk skriver dåliga kommentarer ibland,Man kan inte vara älskad av alla. tyvärr, jag får själv ständigt kommentarer om att jag e ett billigt luder som lever på min kille mm Jag brukar bara svara tillbaka och tacka för uppmärksamheten och att dom ska ha en trevlig kväll, Då tycker dom inte det är roligt längre. MEn håller man på och gör stora inlägg om det då bidrar man ju själv till att det fortsätter för uppmärksamhet är ju va dom vill ha. Men du jämförde det med att om man spelar fotboll ska man tåla o bli spottad på i dushen? och om man gillar hästar ska man tåla att någon säger att du är värdelös.. ja tycker inte man ska tåla det men man måste räkna med att sånt kan hända. Alla tycker inte samma saker och alla kan inte uppföra sej trevligt, och alla kan inte ta dåliga kommentarer i bloggen utan att ta åt sej. Sånt är livet. Istället för att klaga på andra så får man finna sin egna styrka o lära sej att handskas med det, Det är det som gör oss staka som människor.

Marica Rödebäck ~~

Du skriver att du har börjat med Aleovera försäljning! Det är ju skitbra, men får jag fråga dej om du går på akassa? Om du gör det får du nämligen inte ha homepartyn på sidan av ... Trist men sant..

Johanna

Men jiises! Vad är det med folk? "det är irreterande när du skriver kursivt, med stora bokstäver och stryker under".. "du är patetiskt och girig som tipsar oss om bra produkten, och tjänar pengar på om vi klickar på en länk samt får procent på det vi beställer" VAD ÄR DET MED FOLK? Vad spelar det för roll om Linda får en slant för att vi klickar på en länk som hon har på hennes blogg? Vad spelar det för roll om hon får procent av det vi köper genom en länk vi hittat på hennes sida? Nu får ni fanimej ge er! Slut läs, om det bara är skit med den här bloggen.. Och ni som säger att ni älskar den här bloggen för alla tips, rabatter, tävlingar m.m men inte när Linda stryker under, skriver med fet stil etc. .. Det är NI som är patetiska och snyltare.. Sluta läs om det stör er! Varför ska ni plåga er själva med en så "värdelös blogg" Fan också, nu har ni förstört min lördag med erat skitsnack! Men jag kan verkligen inte bara sitta och titta på.. För Linda gör inga som helst fel med något som hon gör, hon bloggar om vad hon vill, hon tipsar oss om saker hon tycker är bra och snyggt, ska vi alla inte bara vara glada för att det finns snälla människor som vill dela med sig av sina tips och erfarenheter? Jag gillar iaf den här bloggen starkt, och är övertygad om att jag skulle tycka om dig Linda även om jag träffade dig på riktigt. Hoppas att du kommer att fortsätta med det du gör, för du gör det jäävligt bra! Jag gillar dig starkt tjejen!

Susanne

Jag blir så förbannad när jag läser sådana där otroligt barnsliga kommentarer. När de som skriver dessa växer upp, kommer de att tänka, varför skrev jag så, varför sårade jag henne. Tror inte att de skulle vilja att deras kommande barn, skulle få veta att de skrev sådana idiotiska kommentarer!

Här är det DU och ingen annan som bestämmer vad bloggen ska innehålla, så LE och tryck bort de kommentarer som DU INTE gillar eller vill visa.

VARFÖR ha med något negativt i en blogg, det fattar jag inte! Gå in för att bara visa det positiva istället, det ger även positv energi till dina läsare! Och fortsätt med dina gratissidor,...hur skulle alla läsare få reda på dessa, om du inte hade visat oss dom!!

Många kramar

Emely

Ääh, så barnsliga dem är.. allt skitsnack dem håller på med !!



Ta hand om dig, kram.

Sandra

Det handlar nog alltid om någon form av avundsjuka. Att du har en stor blogg kan nog räcka tyvärr. stå på dig!

Anonym

Det jag inte gillar med din blogg är att du skriver om just det du gjort i detta inlägg. Om du tar illa vid dig så skriv inte om det i bloggen. Prata om det med nära och kära istället. Folk vill inte läsa om när du hela tiden försvarar dig osv. Utan folk vill läsa om vad du gör om dagarna, om hår och få tips osv :) Så mer positivt igen tack och sluta försvara dig i skrift här. Det kommer alltid finnas folk som inte gillar din blogg men om du vill behålla oss som faktiskt gillar den vill vi läsa om annat än du som försvarar dig.

Marie

Du skrev att du inte förstår vad det är folk avskyr med dig och din blogg och då måste jag bara säga - Jag älskar din blogg! De är faktiskt en av de bästa bloggarna jag läser!

tillagrus

Fan vad töntiga folk är!



Jag tror inte att du vill vara arbetslös och pank? Och om du nu tjänar pengar på reklam på bloggen.. ellr vad det nu är... OCH??



näe avundssjuka människor är det nog mest och ärligt talat - varör ödsla energi på nån man inte gillar??



Bättre att lägga positiv energi på de man gillar... jag gillar dej och ger dej lite positiv energi i denna bistra lågkonjukturs-vintertid!!



Hoppas du får ett jobb snart.. Stay strong och fortsätt skriv (gärna mer)



kram kram!

Jennie

Ge dom inte din tid. Varför ens skriva ett inläg om det? Det matar dom ju bara. Även om man inte kan låta bli att ta åt sig så visa dom det inte. Du skriver att du slutat ta åt dig, men ändå skriver du ett inlägg om det så någonstans påverkar det dig.. och när dom som skriver elakt om/till digs er detta så har dom väl uppnått sina patetiska mål coh kommer bara fortsätta.

Linn

Alla "elaka" kommentarer är självklart anonyma.

Varför gnälla på någon annan när man inte ens kan stå för vem man är ._. blir så less!

borassyrra

Jag msåte bara få säga att jag gillar din blogg. Den är jättefin och jag gillar dina frisyrtips! och jag tror att de som är elaka är avundsjuka. Du är ung, söt och har blivit mamma. Ta inte åt dig!