Värm dig själv och voven i vinter..


Jag är en tjej, som jag berättat innan, som gillar fina kläder till hundar - så länge de fyller en funktion. Jag köper mycket hellre en tröja eller ett täcke som värmer, men samtidigt är gulligt och fint, än köper en tröja eller ett täcke som ger samma värme, men inte faller mig i smaken designmässigt.

Det är ju en evig disskution detta med hundkläder, hurvida det är okej eller inte. Men som sagt, jag tycker att det är okej - så länge det fyller en funktion och hunden inte tar skada av det. Dessa stickade tröjor är därför enligt mig helt okej och jag tycker att det är ursött att det finns matchande accesoarer till oss tvåbenta.

Dessa accesoarer och hundtröjor finns att köpas hos Doggie.se
11
Jennie

håller med dig - de e snyggt och jag akn tänka mig att ha de på min hund OM det fyller någon funktion :) Har tex ett reflex"täcke" till min hund.

emmy

precis! Jag hatar när folk ska sätta på sina hundar kläder som bara är jobbiga för de små stackarna. Men ibland behövs det ju! Vi har tre små hundar, taxen går alltid "naken" för han är en riktig hårding, medan en av våra (heeler) vägrar gå utanför dörren när det är kallt, och skakar i hela kroppen, så hon har av förklarliga skäl en jacka. Nu är den iofs mörkgrön och väldigt diskret, men den vore ju knappast sämre för henne om den var rosa och blommig eller vad nu det är för mönster folk stör sig på...! Den tredje hunden har också en jacka men den används inte lika ofta för hon är inte lika frusen!

nicolina

olala, nu kan man alltså mactha varandra:D haha

malin

Spana in min blogg, har en tävling där man kan vinna grymma priser!

Lisa

Linda kan du inte visa fler bilder från förr på dig, något/några år tillbaka. Vore så himla kul! sånna vi kanske inte fått se tidigare :)



kram

Emma ~ Crazyangel

Domva söta :P

Sandra

Hejsan, var inne och kikade på din blogg, måste säga att den var jätte fin :) Tyckte de va käckt med täckena till hundarna går i samma tog som till oss :)Otroligt söta hundar med :)

Hade bra / Sandra

emelie berglund

så sjuuuuukt snygg blogg :)

vem har gjort den? :D

Sandra

Har sett dom där tidigare, har varit lite småsugen på att beställa, kanske borde man ta och slå till! supersnyggt i alla fall!



Kram

joanna

folk tror oftast att de bara är små hundar som fruser,vilket är helt galet:) mina bjässar (jämfört med chihuahuorna;)) fryser minst lika mycket.. jag arbetar med en ganska slimmad och framförallt välmusklad ras utan underhull eller underull.. de har kort päls och enbart muskler under.. precis som en KH chi ska ha:) tyvär hittar jag aldrig så fina kläder till dem som de finns till små vovvsar:( när ja hade min chihuahua hemma gick de ohch få tag på allt du kunde tänka dig i "kläd väg" .. nu är de nästan bara vanliga, trista täcken som ser ut som häst täcken:/



tipsa gärna om vovvse kläder till denlite större modellen hundar, ni som vet:)

Cia

najs! måste kolla in på stört :) mina nakenfisar behöver verkligen lite nytt i garderoben nu när det blev så kallt :)