En avslappnande dusch

Hej vänner!

Nu har jag varit iväg och hämtat två paket samt lånat en ljusstake av svärmor
. Skall införskaffa mig några andra modeller så småningom, men just nu får vi låna av henne, superbra och jätte snällt! Skönt att ha en i vardagsrumsfönstret också. Jag har föresten satt upp de två sista panellängderna i vardagsrummet också, skall fota sedan så ni får se. Tyckte det blev bra och vardagsrumsfönstret blev mycket mindre, precis det jag ville!

Förutom det så tog jag mig precis en otroligt avslappnande dusch, hade kunnat stanna där inne idag kände jag. Nu skall jag göra iordning lite kvällsmat, typ varm oboy och ostmacka kanske, krypa upp i soffan och bara mysa resten av kvällen. Datorn, TV:n och mitt Nintendo DS kommer vara mig trogna, hihi. Gäller att sysselsätta sig till klockan slår 24:00 och jag får publicera första luckan för 2009 - wiiiih! Jag är nog mer förväntansfull än er ; )

Jag och mitt Nintendo DS, haha.

18
julia

Hejsan.

undrar om du vet om det går att färga ett oäkta hårförlängning ;)?

bianca

vem vinner trettio.se tävlingen? du skulle ju avslöja de i dag ^^

kim

Kommer vara beredd vid 12 ;)

Matilda

gud vad kul med luckor iår igen :D

Twixy

ska bli kul att se vad du lägger upp för något vid midnatt då ;) blir säkert kanon i alla fall :P

Ellen

Känns som julafton:)

L i n a B e c k m a n

Hejsan! Måste bara börja med att säga att din blogg är riktigt riktigt bra! Jättekul att läsa, och riktigt bra att du delar med dig av skönhetstips och lär ut saker om hårvård och liknande! :)



Men ville bara fråga dig en sak!

Är det verkligen så att håret inte växer mer än till en viss längd på vissa människor? I så fall tror jag att jag är en av dem, iomed att mitt hår inte blivit ett dugg längre sedan förra julen (har bildbevis, haha). Jag har bara toppat håret kanske 3 gånger under hela detta året, högst 2 cm/gång, och ändå har det inte blivit längre.



Så frågan är om det är mitt hår som växer otroligt sakta, eller om det är så att mitt hår faktiskt inte kan bli längre?

jenn

:O påtal om första luckan, jag måste skaffa en choklad kalender :O :O :O hahaha :D

Sarah

Åhåå, svärmor är bra att ha ibland! Även jag var och lånade ljusstakar av henne idag! ;) Hihi.



Vill också ha ett DS, ska önska mig ett rosa i julklapp, hehe. Vad spelar du på det? :)

Jouline

Det är så gott att ha en svärmor :) Svärmor har oftast det mesta och är alltid villig att låna ut :) jag är verkligen jätte förväntansfull tills klockan slår 00:00 i kväll hi,hi :)



Hoppas du får en mysig kväll med ditt Nintendo DS, vill också ha ett sådant! fast jag har ju ett PSP kom jag på nu HAHA. Hade helt glömt av att det, minnet är bra men kort ibland :)

matilda

Din blogga är jättebra! hittade den idag då jag sökte på typ... nä jag minns inte men den är bra och jag tänker länka till den via min blogg ;)

Paulina

nice :P måste dock fråga, publicerar du inte mina kommmentarer?

Angelica

Du borde byta till WP på egen domän Linda! Bara det där med tidsinställda inlägg är värt det! Sen allt strul med blogg esse också..

Malin

Så härligt. Sitter också här väldigt bekvämt i min soffa. Som dessutom är en likadan som din. Så jag vet hur sköön den är att sjunka ner i :)

maria kraft

ooh längtar tills jag kliver upp imorgon och kan klicka mig in och delta!:D en fråga, kan man vara med även om man vunnit en gång på kalendern alltså? :)

Anonym

trevlig kväll:D

Jouline

Sv: PSP är bra då man även kan titta på film på det. Men jag är allt lite sugen på ett DS. Min kompis har ett DS och jag har för mig att man kan koppla ihop dom så man kan spela mot varandra eller har jag fel? Vet att man kan det med PSP i alla fall :)

Caroline Norling

Du är verkligen HUR fin och söt som hellst :'D