Hemklickat: ID Get Started-kit

Ni vet ju att jag älskar ID Bare Minerals och att jag använder deras foundation. Tyckte att det var dags att köpa en ny och istället för att inhandla endast foundation:en för närmare 500:- så fick det bli hela ID-get started Kit:et för 949:- hos Sara. Jag köpte ju aldrig det när jag inhandlade min första produkt trots att man sparar extremt mycket på att göra det, man betalar ju bara för borstarna och får resten på köpet i princip. Det ordinarie priset ligger på 2200:- så ni ser ju själva vad man sparar. Erbjudandet ovan gäller September ut.

Kitet innehåller;
- Två foundations
- En mineral veil
- Ett solpuder/ögonskugga
- En primer
- En flawles face borste
- En kabukkuborste
- En concealer borste.
Som en extra bonus medföljer en DVD

Beställde från
MakeUpDesignbySara,
hon bjuder alltid på frakten, vilket ju är superbra : )
Är inne där och klickar nästan varje dag, så nu fick det bli en beställning.

9
Emma

har aldrig provat det där sminket, men alla säger att det är så bra.. så jag kanske ska ta och göra det!

Emelie

funderar på att beställa det där paketet jag med, verkar ju superbra. men vilka färger har foundationsen (haha säger man så?) och hur stora är burkarna? :)



kram!

IA

Funderar också på att köpa startkitet. Men vilken färg ska man ha? Tog du light eller medium?

Erika

Åh, det låter ju som ett toppen köp!

cecilia

ja, det var ju ett riktigt bra pris :)

Eveline

Åh, det där har jag varit sugen på ett tag också :) Finns det inte i vanliga affärer? Förstår inte hur man ska göra när man bestället och var man väljer färg?

Anonym

Jag undrar om foundationet täcker bra och inte ger flera finnar? för jag vill ha foundation,men har extrem dålig hy pga mina finnar.

Jennifer

Funderar på att köpa i.d. Men hur är det om man beställer med färgnyanser, alla kan ju inte använda samma färg på foundation? :) Är det bätttre att åka någonstans och kolla vilken färgton man ska ha? :p

frida johansson

jag funderar att beställa därifrån, men jag fattar ingenting haha, som t.ex hur jag ska kunna få rätt färg och hur jag beställer. hoppas du vill hjälpa mig.