ID Bare Minerals - Lash Builder

"Lash Builder förtätar och förlänger dina fransar. Fungerar även som en skyddande primer och är bra som vårdande kur ex när du utsätter dina fransar för mycket solljus under semestern. Lash Builder förtätar och förlänger dina fransar. Fungerar även som en skyddande primer och är bra som vårdande kur ex när du utsätter dina fransar för mycket solljus under semestern."

Riktigt nyfiken på den här faktiskt. Vet att Make Up Store har en riktigt bra treatment-mascara. MUS och ID är ju två av mina favoritmärken så.. Någon som testat Lash Builder ovan och vad tyckte ni isf? Finns att köpas hos MakeUpDesignbySara bland annat.
10
Pauline

OKej, tacktack för svaret:). Jag använder mig att Id's mineral puder och funderar på att byta all min smink till Id's men är fortfarande osäker för Id är ju rätt så dyrt :) .



Kram Pau

Anonym

trevlig kväll:)

Lotta

är det inte dags för en ny headar snart?

JOSS

låter ju nästan för bra för att vara sant!

E - Bloggen om mode & skönhet

Tror den är bra:)



Kika in hos mig & kolla in vad som befann sig i mitt "hemliga paket" som jag vann ;) ♥



Stina

Är den svart? Ser nästan vit ut på vissa ställen...

Ha en bra fortsatt kväll :)

Erika

Den verkar ju kanon =)

Elin J

du har skrivit texten två ggr längst upp, så du vet :) Din blogg är bäst! :)

Emma

Jag har den och tycker inte den är speciellt mycket bättre eller annorlunda än dom där dubbel tuberna från loreal med en vit och en svart sida.. Dessutom använder ja den sällan då min favoritmascara är en sån med korta piggar o de funkar väldigt dåligt ovanpå de där

kim

jag har provat den..jag tycker tyvär inte om den sådär jätte mkt...



min favorit mascara är telescopic explosion från loreal...lite lustig borste men bääst :)