ID Bare Minerals - startpaket!

Mitt paket från MakeUpDesignbySara kom idag - tjuhuuu! Supersnabb leverans!! Paketet innehöll ett startpaket med ID Bare Minerals för 949:- (ord. pris 2200:-) - gäller bara September ut hos Sara. Det finns 3 olika startpaket Light, Medium och Tan, jag har medium på mitt. Älskar ju, precis som ni vet, ID's produkter och får prova lite nya utöver foundationen i.o.m detta paket. Skall bli superkul!

STARTPAKETET INNEHÖLL;
2 st ID Bare Minerals Foundation i olika nyanser

Produkterna är baserade på en formula av mikroniserade bergsmineraler som ger huden ett perfekt utseende - en fräsch utstrålning och en jämn hudton. Den ultralätta konsistensen döljer nästan på ett magiskt sätt fina linjer, ojämnheter och rodnader och ger en naturlig lyster. För att skydda huden mot för tidigt åldrande innehåller bareMinerals foundations zinkoxidfilter - det optimala året-runt-skyddet enligt forskare. Det gör dem perfekta att använda också under sommaren.

Mineral Veil
Transparent fixerande puder som lägger sig som en mjuk slöja över huden. Den ultralätta silkeskonsistensen ger en fin slät yta genom att minimera porer och fina linjer. Huden hålls matt och makeupen sitter perfekt hela dagen. Applicera över foundation för en fulländad utstrålning.

Rouge färgen Warmth
Rena mineraler som förhöjer hudens utstrålning. Används som rouge/solpuder för att ge kinder, ögon, panna, haka, läppar - eller varför inte kroppen - en friskare ”look”.

Barevitamins skin rev-er upper
En primer som skapar det perfekta, släta underlaget för bareMinerals Foundation SPF 15. Det lätta serumet exfolierar döda hudceller, motverkar komedoner och lugnar stressad hud.  Appliceras på rengjord hud, under dagcremen. Kan användas ensamt som fuktserum på en ungdomlig eller fet hud och passar även män. Parfymfri.

Verktyg
Kabuki Brush:
 Fast, tät borste som ger en medel till full täckning av din foundation. De tättsittande stråna ger ett jämnt och täckande resultat.
Flawless Face Brush: Ger en lätt till medel täckning och passar utmärkt till alla basprodukter som Foundation, Mineral Veil, Rouge, All Over Face Color och Radiance.
Maximum Coverage Concealer Brush: Borsten ger maximal täckning och trollar bort ojämnheter. Den spetsiga designen gör det lätt att komma åt t ex under ögon och näsvingar.

+ How to DVD och guide
18
Anonym

man hör så olika om ID vissa hissar och andra dissar totalt

Mjke

Måste in och köpa en nu innan det tar slut!

Tack för tipset!

cecilia

blir roligt att se sen om du lägger upp en video på när du sminkar dig med detta :) Egoina gjorde det och jag tror att hon tyckte det var riktigt bra smink :)

Jasmin

Har idpuder. Tycker det är bra men jag har nog för mörk, så min blir så fettig efter ett tag när det legat på ansiktet. men men! Hej alla bloggare. Har ni lust att kolla in min blogg, klipp när jag sjunger så gör det. Släng gärna en komentar om ni orkar det med. Ha en trevlig dag och glöm inte kolla in jasminz.blogg.se

Make Up Artist på Make Up Store

jättebra smink :)

E - Bloggen om skönhet & mode !

Beställer också från henne ! Kanon !



Kika in hos mig & få tips om allt från mode till skönhet ♥



Emma

Använder också ID!

Gillar det :) Synd att det är så dyrt bara (det är ju inte så att man kan köpa ett startkit varenda gång då man inte behöver nya borstar!)

Startpaketet finns inte för mig med ljusaste hyn dessutom (nyansen fair).

jenny

Åh, vilket bra pris på de paketet :O

Jag ömskar att jag jobbade och hade pengar så att jag också kunde beställa ett sånt :(

matilda

oh, id-smink är bäst. Känns/syns knappat att man har smink på sig! :D

Sandra

"motverkar komedoner".. Eh.. Känner mig efterbliven men.. Vad är det förnågot? :S

- Therese -

Har verkligen övervägt saken, och tror faktiskt att jag ska beställa mig ett paket. Men är lite orolig över vilken färg man ska ha. Några tips hur man ska göra för att veta? Har ganska ljus hud, men i och med att man får två st foundations så kanske jag kan ta medium ändå... Jag vet inte :/

AnnaIda

Heej, gumman, nu har jag också tänkt fixa det där omtalade startpaketet, tror det kanske kan vara perfekt för min dåliga hy.



Ville bara höra med dig angående kittet medium, är det väldigt mörkt och passar bäst på solbränna eller tror du att det kan funka nu också?



Haha, väldigt dum fråga, för det är ju såklart beroende på hur min hudfärg är men tänkte bara hur mörkt det är?



Jag vill inte välja light och kanske se ut som ett spöke, utan lite färg på kinderna känns ju bra, så länge det inte blir för mörkt.



Äääh, vad jag babblar :D

anna

wow... har skrivit 2 gånger nu att det är en bluff och samma pris som alltid med inte en accepterad kommentar här... vad får du av henne för att bluffa ut hennes produkter genom att säga att priset är högre egentligen, vilket är en lögn?

Emelie

Hej=) Är det bra I.D ? För har tänkt och skaffa de men e fortfarande osäker

Toja

tänk på att om du någonsin åker till london så ha med en massiv mängd pengar till id smink!!!! deras mineral veil i deras egen affär kostar 19 pund(!!!) och deras rouge typ 16 pund(!!!) så sjukt jävla billigt jämnfört med här hemma :P dessutom deras startpaket (blink blink) 46 pund (A)

jessica

Hej

Det där var dyrt. Plus att ordinarie pris inte alls är över 2000 kr. På kicks säljer dom det för 995kr.

Köper du det paketet från feelunique.com kostar det endast ca 450 kr beroende på vad pundet ligger i.

Anonym

kan inte du göra en vidio när du använder ditt id? :)

clara

var dom 2g eller 8g? :) kram