En bitter liten Linda..

Hej vänner!
Jag har varit lite bitter idag faktiskt..
Körlektionerna gick inte alls som jag ville, jag håller på att bli sjuk igen, TV-bänken blir att invänta en vecka till och jag känner mig i vissa fall ganska utnyttjad. Men älskling står och gör tacos just nu, så jag hoppas att jag blir lite gladare om en timme.

Jag funderar på att lägga mig och spela Heavy Rain en stund faktiskt. Jag har blivit helt galen i det spelet - sjukt grymt! J var skeptisk till det, men även han har fastnat i det och t.o.m. prioriterat bort C.O.D ett par gånger. Grafiken är helt sjuk och handlingen under tiden man spelar är som en film, den blir absolut inte tråkig. Underhållning på hög nivå kallar jag det ; ) Men jag skall nog hinna med lite mer bloggande också! Imorgon kommer jag kunna vara med er väldigt mycket (förutsatt att jag inte mår sämre) för då är jag nämligen ledig från jobbet.

Heavy Rain;

16
m i c k a n

Nej vilken läskig bild :S

Malin

Fan vad fint halsband på din header! :D

>Emmeli

hjälp mig och svara på mig fråga jag har!

har en ny fråga varje dag!

joss

häftig bild!

Angelica

Åh det spelet verkar grymt! har velat testa det en bra stund nu... har dock aldrig blivit av :P

Therese - Colins mamma

Ibland är det bara så - skönt att spela och bara släppa tankarna på annat! Hoppas kvällen känns bättre :)

Emma

Har varvat heavy rain flera gånger! Älskar det!

Karina

Det spelet är så kul att bara titta på, har kollat igenom det på youtube flera gånger. :)

Hannah

Det är ett grymt spel! Jag tittade på när min pojkvän spelade det och var helt beroende. Var och varannan kväll var det jag som frågade om han inte kunde spela lite. Bäst bäst bäst!

Keela



åhåå det verkar vara grymt. Jag var helt fast i fahrenheit när dom släppte det men det var ju några år sedan. Kan tänka mig att jag hade blivit lika fast i heavy rain så att siA.

Ida

Är det typ "pang pang" spel?!

Sessan

Om den fanns i Linköping & jag skulle dit så hade man ju kunnat ta med tv-bänken därifrån då jag kör genom Karlstad på Fredag.

Ida

Det blir alltid bättre!<3

Petra

Vad är det för ett spel?

Elin

Vill du få ett snyggt hårsvall? Det enda du behöver är löshår och clips! På www.fashionforbreakfast.blogg.se visar jag dig hur du med ett enkelt handgrepp får långt hår på mindre än 8 minuter! Snabbt, smidigt och enkelt – följ bara mina instruktioner!

Victoria

Åh, jag och min sambo har varit jättesugna på att köpa Heavy Rain. Kan du inte skriva lite mer om det?! :)