GLÖM INTE!


Sista dagen att delta i tävlingen!
Klicka på bilden för att komma dit! : )

43
Denice

Underbar tävling tycker jag ! :D Ha det kram denice

dear diary

du kan använda min sida som dagbok. man är helt anonym och kan skicka in pinsamma / roliga händelser som hänt en själv eller någon i ens omgivning. något som lockar? :)



http://deardiaryconfessions.blogg.se

felicia

asså, en fråga bara. Hur gör du när du utser vinnarna i julkalendstävlingarna? lottar du, eller är det den som skriver först eller vad? :) & sen, när utser du vinnarna? :)

Eva Guillén e BlatteBella.Se

Vill du vinna nagellack i min blogg? :)

Wilma

När kommer du presentera vinnarna? :)

Marina

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/levi-strauss-441/boyfriend-tunic-441097-46/



Till min lillasyster Malin



http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/vero-moda-631/blake-jacket-631134-76/



Till min kara mor



http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/diesel-215/sbote-r-sweat-shirt-215387-32/



Till min lillebror Robin



http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/d-brand-203/ellenor-203065-29/



Till min basta kompis Sandra



Motivering:



Det ar inget rim eller snaffsigt gjort...Men jag chansar anda!

Min mor, syster och bror lever alla under samma tak hemma i Sverige och de har inte mycket pengar till fina saker och speciellt markesklader. Jag skulle vilja ge dom nagot riktigt snyggt det har aret, men jag kan inte kopa dem alla nagot dyrt! Sa snalla Lily och Nelly, kan jag fa ge dom fina saker den har julen?



Min basta kompis Sandra daremot fortjanar presenter hela aret runt och Ellenor Bla passar henne som handen i handsken! Och jag alskar att ge presenter!



TACK for chansen



Marina

emilie

Hej!



Svårt tycker jag att be om saker, men i år känner jag verkligen personer som förtjänar nåt extra till jul.



Nr 1. Min mamma.

Efter att ha kämpat under hela min uppväxt och alltid gett mig och min syster allt hon har, utom kläderna på sin kropp, så förtjänar hon något alldeles extra. Mamma har inför denna julen annonserat att hon inte har råd med julklappar.

Jag skiter i om jag får nåt, men jag evt att det gör ont i min mamma.

Kanske kan hon bli lite gladare om hon får en extra fin klapp, i form utav ett par skitsnygga skor, något hon aldrig unnat sig själv.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeffrey-campbell-905/zip-it-shoe-905009-14/ mamma har 38 i skor.



Nr 2. Min nära vän. Med en liten överraskning i magen och utan arbete förtjänar min kära vän något extra till sig själv. Efter att ha arbetat HELA tiden sedan studenten (5 år) blev hon arbetslös i samband med att ett litet mirakel hände i hennes mage. Hon har verkligen inte råd att unna sig något men som hon arbetat och slitit i sitt liv förtjänar hon något alldeles extra.

Jag tänkte mig en underbart fin klänning, där lilla magen får plats, eller kanske att ha efter lillen är född.. I storlek small:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/fonda-dress-582081-14/



Nr 3 Är min bästa vän sedan högstadiet. Hon har en liten son på 2 år, en underbar man, ett jobb och en till liten bebis på väg.

Problemet är att hon jobbar för mycket. Hon jobbar lååånga pass, 12 dagar i sträck, ledig 2-3 dagar och sen 12 dagars pass igen. Detta för att ha en ordentlig buffert inför nya bebisens ankomst. Men hon glömmer bort sig själv. Hon jobbar och sliter för sin familj, men glömmer hela tiden bort sig själv.

En fin vit blus som hon kan ha på julafton, jobbet och tjejmiddagen i storlek small:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/rut-mfl-540/price-frill-blouse-540181-912/



OCH tillsist, Nr 4, min lillasyster.

Min syster har hela sitt liv kämpat med övervikt, hon har en defekt som gör att hennes ämnesomsättning inte fungerar som den ska. Därför är det svårt att önska något plagg till min syster som hon inte kan prova innan, men alla tjejer förtjänar att känna sig fina och därför önskar jag med hela hjärtat att min syster kan få ett GHD midnight-collection set, så hon kan göra sig fin i håret! Min syster har fantastiskt rött långt hår som hon nog gärna vill piffa till ibland.

Så till min fina syster: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ghd-673/ghdmidnightgiftcollection-673043-14/



Det var mina 4, jag håller VERKLIGEN mina tummar för att de här underbara 4 personerna ska få en lite ljusglimt i jul. Det är 4 starka, vackra kvinnor som glömmer bort sig själva ibland.

Anonym

det funkar inte och kommentera!

Jossan [Bluuebeeryy]

FIN BLOGG :D

rebecca

Det är en riktigt fin tävling det där!

Kram på dig!

Nicklas

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/fonda-dress-582081-30/

Min mamma har under flera månader pratat om Odd Molly och hon har verkligen drömt om att köpa ett Odd Molly plagg. Tyvärr kostar dem en del och jag är helt enkelt en fattig student som inte har råd att köpa det min mamma drömmer om, hur mycket jag än vill. Om jag vinner skulle det vara storlek M.



http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/woolrich-413/ms-artic-parka-413002-99/

Min bror har under flera år alltid haft på sig fula kläder, han har aldrig förstått vitsen med praktiska kläder överhuvudtaget. Denna jacka är något jag anser min bror verkligen är behov av, men också förtjänar. Han gick klart gymnasiet med bra betyg, började arbeta i fiskhamnen, och slutat med rökningen efter 6 år. Jag är stolt över min bror och skulle jag haft pengar skulle han vara den första jag skulle köpa till. Syskonkärlek. Denna skulle vara i storlek L.



http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/varsity-dress-582068-81/

Min tjejkompis Johanna har under flera år varit deprimerad, hon har legat inne för självmordsförsök. För 2 år sedan vände hon sitt liv och började ta kontroll. Hon började gymnasiet igen, hon fick självkänsla och hon vågar mer nu. Hon tog sig ur björnsaxen och står äntligen på sina fötter igen. Hon försvann från sitt gamla liv och tog endast med sig sina nallebjörnar. Hon har därför inte så mycket kläder, därför skulle jag vilja ge henne denna Odd Molly klänningen i storlek M för att hon förtjänar det. Hon fyller snart 18 år och jag har lovat henne att åka med till Danmark, då vill hon vara fin.



http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/superdry-538/new-canvas-super-538092-14/

Min pappa har till en stor del av min uppväxt legat inne på sjukhuset. Han drabbades av en idrottsskada för 16 år sedan. Under 16 år har min pappa kämpat och drabbades för 8 år sedan av sjukhussjukan. Som innebär att kroppen utsätts för bakterier och skadar kroppen. Han fick därför steloperera ena knäet och fick sluta med det han älska. Nu 16 år sedan har han istället drabbats av en vänlig hudcancer på näsan, ett besked som jag och min familj tog hårt. Även om den inte är livsfarlig så finns det ändå där, och jag är hela tiden rädd att något allvarligt skulle hända. Att vinna denna jacka till min pappa och veta att han aldrig fryser betyder otroligt mycket för mig. Jag älskar min pappa och han förtjänar det bästa.



Dessa fyra människorna betyder allting i mitt liv. Utan dem skulle jag aldrig vara den jag är idag. Att få se dem öppna sina paket på julafton och se deras glädje betyder allt för mig. Även om jag efter sommaren flyttar 100 mil från min familj för att börja högskolan har jag alltid någon att gå tillbaka till och söka tröst. Personer som väntar på mig och älskar mig för den jag är. Det anser jag är det viktigaste som finns, personer som står en nära.



Jag är så otroligt glad för att de finns där. Och jag kommer att sakna dem när jag börjar högskolan.

http://neemees.nordic-e.com/

har den tävlingen med.

kolla gärna min shop

Elin

Ikväll vill vi höra vilka vinnarna är! :)

Nina

Hejsan kolla in gärna på min blogg och skriv vilka linser som är finast :)

linnea

Hej , undrar om du gör gratis designer? :)

Hör gärna av dig isånafall! Kram.

tum

heej jag har försökt att vara me ocg tävla i flera gånger nu men det går inte. finns det inte någon annan sätt att göra ett anmälning på ? svara gärna?

tum

jag gjorde det så hära ist, jag klistar in det här för det går inte göra det på den andra och att jag klistrar in den på min blogg och så:) hoppas att jag får vara me d och tävlar ändå för att jag har försökt och försökt men det går inte:) kram det gick inte heller att sätta in den här så jag länkar till min blogg bara. hoppas att du förstår mig för jag vill gärna vara med och tävla:)



länken till bloggen: http://tuuumo.blogg.se/2010/december/entry-103874241.html#comment



hoppas att du får ett fin lördagskväll<3

Anonym

vart förvarar du allt ditt smink, dina produkter osv? :) har du tips på hur man kan förvara det om man har ett litet badrum??

Emma

Hej!

Jätte fin blogg, rolig att läsa i också =)

Anonym

Söta hundar du har i headern :D <3 Allt bra?

Mikaela & Sofia

Hur har din dag varit ? (: <3

emelie

går ju fortfarande inte att kommentera! :|

leia

hej! allt bra ikväll? :) kram leia

Madeléne

Om jag vann skulle jag ge dessa fina julklappar till mina underbara mamma, mina två storesystrar, och till min fantastiska pojkvän. De är allihopa kort sagt mina fyra kompletta pusselbitar här i livet som alltid är så otroligt givmilda och omtänksamma. I år påbörjade jag mitt första år på gymnasiet och som student är julen väldigt påfrestande för plånboken vilket tyvärr innebär en ytterst liten julbudget att röra sig med. Jag som älskar att välja julklappar efter hjärtat och ge till mina nära och kära skulle vara världens lyckligaste tjej om jag fick chansen att ge dessa fina julklappar till min älskade familj.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/long-lovely-knit-582059-173/ Till och börja med skulle jag vilja ge min älskade mamma som är så otroligt frusen av sig denna otroligt finna kofta. Min mamma är värd varenda stjärna på himlen och det skulle betyda så otroligt mycket för mig att få ge henne något så fint i julklapp. Min mamma har kämpat och slitit som ett djur både på sitt jobb och hemma det närmsta året och därför förtjänar hon någonting riktigt fint i julklapp. Jag vet att hon skulle älska denna vackra kofta minst lika mycket som jag.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ghd-673/ghdmidnightgiftcollection-673043-14/ Detta fina set skulle jag vilja ge min storesyster Caroline som just nu går och utbildar sig till frisör. Min syster är en riktig klippa som alltid ställt upp för mig som storesyster på alla sätt och vis. Det vore fantastiskt att få ge henne detta set som jag vet att hon skulle ha mycket nytta och användning för. Att få se hennes min när hon öppnar sitt paket på julafton och får se vad det innehåller skulle vara ovärderligt, hihi! :) Jag vet att detta står högst upp på hennes önskelista.

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/woolrich-413/artic-cap-413017-14/ Den här varma, tuffa mössan skulle jag vilja ge till min storesyster My som inom kort flyttar upp till kalla Luleå. Jag vet att hon är otroligt frusen om öronen och vad passar då inte bättre i denna svenska kyla än denna underbara mössa?! Jag vet att hon skulle dö för denna!

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/selected-homme-602/titan-button-neck-602150-1/ Sist men inte minst skulle jag vilja ge den fjärde julklappen till min stora kärlek, killen jag älskar och som är ovärderlig för mig. Han förtjänar verkligen någonting fint med tanke på hur hårt han kämpar nu sista året på gymnasiet, och jag vet att denna fina tröja skulle sitta perfekt på honom!

Jag håller alla mina tummar och tår och hoppas på tur, det skulle betyda så otroligt mycket för mig att göra dem jag älskar glada med dessa fina julklappar!

God Jul till dig och din familj,

Min mail: ettlitethjarta@hotmail.com

Tack för en bra blogg! Tusen kramar till dig :)

Charlotte

Varmt Välkommen in till min Smyckesblogg-Enelfindelmar! Här hittar du Unika & handgjorda smycken av mig. Trendiga och stilrena smycken som garanterat ingen annan på stan har! Kika gärna in hoppas att Du hittar något du gillar, eller någon fin julklapp till någon du tycker om.

Eller bara låt Dig inspireras! :)



/ Charlotte

flodda

allt bra med dig?



(ge mig ett uppdrag! läs senaste innlägget på bloggen)

LISA [mamma till Alva och bebis i magen]

Jag kunde äntligen vara med :D och nu håller jag tummarna såååå hårt jag bara kan!! Skulle vara så himla roligt att få ge bort något man verkligen vill ge bort, något riktigt välbehövligt :) det förtjänar mina nära & kära som alltid finns där för mig <3



Kram!!

Mikaela

Varför fungerar det itne att kommentera det inlägget? :S

Amanda

älskar din blogg~

calyes

hej, allt bra ? :)

Daniella

Nu har jag lagt in nya bilder i bloggen, från idag så kika gärna in! :)



Det var länge sedan jag var inne här, hihi :)

Elin

försöker verkligen tävla men det funkar ju inte :/

Johanna

Allt bra?:D

Nathalie

Till min mamma:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/day-birger-et-mikkelsen-141/night-cacha-cardigan-141155-83/



En till sak till min goa mamma:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/ida-sj%C3%B6stedt-402/florian-lace-dress-402032-14/



Till min brors tjej:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/odd-molly-582/ninotchka-dress-582060-11/



Till mig själv:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/fornarina-286/kitty-denim-pant-286162-33/



Jag hoppas jag vinner för jag vill skämma bort min underbara mamma som har cancer. Jag ser henne bli sämre och sämre och det gör ont i hela mig, vill verkligen ge henne detta efter allt kämpande i 7 år och längre kommer det bli. Hon har för ont för att gå ut i affärer och köper nästan aldrig något nytt till sig själv. Jag älskar henne och hon förtjänar detta. Håller båda mina tummar att hon ska få lite extra lyx innan jul. Sen vill jag ge en present till min brors tjej för jag har fått bo där när jag har haft det jobbigt. Så henne vill jag tacka!



Nathalie_pernilla@hotmail.com



Tack för en grymt bra blogg!

Kram

molly

kul med en tävling :)

Felicia

fin blogg :) kolla in min blogg!

Ingela

goodluck hälsar darlingen

Klara

SNÄLLA LINDA HJÄLP!

Jag slingade mitt hår i sommras, två gånger med swarzkopf extra ljusa , håret blev helt perfekt! Prima färg, verkligen. Mitt hår var då sen tidigare lite ljusbrunt / brunt , har väldiga skiftningar. Men när hösten krymper tätt inpå blir mitt hår bra mycket mörkare, rejält mörkare. Nu är det vinter, min utväxt är enorm och jag skulle göra i stort sätt vad som helst för att fixa denna fula utväxt, utan att behöva pröjsa runt tusen kronor hos frissan såhär i juletid. Mitt hår är nu väldigt ljust i topparna och möööörkt i botten, vad ska jag göra? Snälla hjälp! Tack för en prima blogg !

Jenny

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/acne-658/beryl-658200-14/ till mig själv.



till syster:http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/carolina-gynning-624/passion-edt-50-ml-624005-108/



pojkvän:http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/calvin-klein-170/cotton-stretch-3p-trunk-170466-1/



pappa:http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-m%C3%A4n/selected-homme-602/collect-shirt-602161-1/



jag önskar att jag vinner så jag kan skämma bort både mig själv och nära och kära för att jag annars inte har möjlighet till en sån chans .

Nilla

Jag har precis skrivit av mig om vad jag gick med som liten. Skulle vara jätte glad om du gick in och läste detta kanske även slängde en kommentar. Jag vill känna att jag kan dela med mig.



Om du inte orkar eller så. Så ber jag om ursäkt för att jag störde. Ha en bra andra advent :)



Kram :]

Madeléne

Jag skrev inlägg nr.23 längre upp men angav FEL mailaddress:

ettlitethjarta@hotmail.SE ska det vara, inte com.

KRAM! :)

emelie

när utser du vinnarna?