L ö r d a g

Hej vänner!

Herregud vad jag är trött idag..
Det är helt sinnessjukt. Samtidigt som jag stängde ned butiken när jag slutade, kändes det som att jag fick grinden i huvudet. Det sade bara PANG så var tröttheten ett faktum.. Sambon hämtade upp mig direkt efter jobbet och vi begav oss till Rusa för att köpa lite nya städ-grejer. En ny mopp, mopphink, disktrasor o.s.v. Sånt där onödigt ont ni vet : ) Ni som fortfarande bor hemma hos föräldrarna kan ju njuta av att slippa lägga pengar på sånt tråkigt!

När vi kom hem övertalade sambon mig att krypa ned i soffan med honom. Jag slocknade mot min vilja ett par minuter, men mitt samvete och en av mina stressade personlighets-sidor klarade inte av att ligga kvar, även om det var sjukt skönt. Jag gick upp och satte mig inne på kontoret istället, här skall det öppnas luckor i julkalendern!

Undra om jag fick grinden i huvudet vid stängning förut?

16
sara

kan du presentera vinnarna på nelly tävlingen??

dålig still att det tar så långt tid

Stella

Kolla in min frågestund. Ny blogg och vill gärna ha lite frågor att svara på så snälla kommentera en fråga. Så får du ett roligt och bra svar! Bästa frågan länkar jag Här har du länken till inlägget direkt så klicka bara och om du vill börja läsa min blogg och kommentera är du mer än VÄLKOMMEN! http://gallip.blogg.se/2010/december/fragestund.html

Kram ♥

Sandra

Hej Linda!

Jag sitter här hemma och funderar på om jag ska köpa värmespolar men tänkte höra vad du tänker och tycker om dem. Jag har aldrig testat det! Tycker det är jättefint med lockigt hår men har svårt att få till lockarna själv med plattång + att lockar på spolar ser så snygga ut. Men som sagt, vill gärna veta vad du med lite kunskap tänker och tycker och om du vet om något märke (ej för dyrt) som kanske är lite bättre?



Hoppas på svar!



Mvh

Sandra



Ps. Tack för en supermysig blogg :) Ds.

E M M A

LOTTAR UT EN IPHONE 4 PÅ BLOGGEN!



WWW.WHOSCH.BLOGG.SE

I väntan på Liten - Gravid i vecka 37

Haha det är nog bara jag som tycker det är kul att köpa såna där grejer. All shopping är rolig shopping för en liten slös-dam som mig ;D

Magda&Canan

fin blogg :P

hanna

tävling på bloggen, kika gärna in ! :D

kate

heeej , skulle du kunna hjälpa mig med en sak, jag e ny med bloggandet och jag försöker ändra bredden på min blogg.. Snälla kan du kanske hjälpa mig :)

Felicia

Heej Linda!

Ville bara tacka för en bra blogg! :D

ha det gött!

Anna

Hej! Jag ville bara tacka för alla underbara hår-tips och för en riktigt bra blogg. Tack! :)

Mysan

du verkar så go:)

Emelie

Hejsan, fin blogg!

Söta hundar



Hoppas du mår bra.

junitjej

Wow, så otroligt spännande att se dig stänga butiken!

KAJSA

Hade du kunnat ha på dig den outfit jag fixat ihop?

Kolla bloggen :D

johanna

jätte bra blogg ! blir verkligen inspirerad och du ger mig så mkt glädje ! :D

Olivia

Kan inte du blogga om lite tips på värmeskydd?:)