L ö r d a g

Hej vänner!
Hoppas allt är bra med er!
Här är det lite stressigt idag.. Har varit sängliggandes nästan hela förmiddagen, då jag haft sån sjuk huvudvärk. Men nu är jag piggare, färdig fixad och redo att möta dagen.

Den kommer att tillbringas i Kil, min farbror fyller nämligen 40 år! När jag kommer hem har jag ingen som helst aning om, risken finns att lucka 5 blir lite försenad. Jag får ta det som det kommer helt enkelt, jag hinner nämligen inte tillverka den och rimmet nu, så tidsinställt inlägg är inte möjligt denna gång.

Förlåt för en sjukt oaktiv dag.. Men imorgon är jag tillbaka och då lovar jag er en massa uppdatering. Ni nattråttor kan ju kika in inatt om ni vill : ) Och jag kanske kan slänga in någon mobiluppdatering också! : )
10
Karin

Ibland hinner man ju inte alltid blogga så mkt.. man måste upptäcka "verkliga" världen också:)) Hoppas allt är toppen med dig och att du har en fin lördag, det har jag haft:)

kramar

Anonym

Du har en supper fin blogg. Speciellt header bilden :) synd bara att du inte få så myket kommentarer för din blogg kulle typp kunna vara känd.

Anonym

Måste bara säga att din blogg har blivit jätte tråkig!

Anonym

Det funkar inte och kommentera i julklappstävlingen???????

Linnea

jag bor i kil! :)

anita

det går inte att skicka mitt tävlingsbidrag..

Shimo Angel <3

Hej :) Har du nåt tips på hur man blir av med den eländiga huvudvärken om man inte vill knapra piller?>< Kram!

Johanna

Härligt!

Bra blogg<3

Puss//Johanna

LISA [mamma till Alva och bebis i magen]

Hur gör du din snedfläta i luggen? Jag kan inte!

Robin

Jag hoppas att din huvudvärk släpper inom kort ^^



Och till Shimo Angel. Det beror på om du menar en "vanlig" huvudvärk, eller en sådan som man får efter en fin bakfylla. Den vanliga sorten brukar jag lösa med en alvedon. Om man inte tycker om att ta piller så är det nog vitaminer, vila och vatten som gäller.



Bakfyllan klirrar man bäst genom diverse olika "anti-hangover" metoder. Då jag inte är full 24/7 som alla andra, så har jag inte så jätte stor erfarenhet inom det området.



Men te/kaffe och vatten.