O n s d a g

Hej vänner!
Upptagna Linda har som vanligt varit oaktiv här i bloggvärlden,
men jag gör mitt bästa för att hinna med ialla fall julkalendern såhär i stressiga juletider. Det är svårt när man samtidigt jobbar.. Jag skall ialla fall utse alla vinnarna i de senaste luckorna under kvällen imorgon (ev. någon idag också). Det tar tid att gå igenom alla bidrag och dessutom göra kollage och kodning till varje lucka som skall öppnas, hoppas ni förstår det.

Och till alla som tjatar om Nelly-tävlingen. De fyra vinnarna ÄR utsedda och kontaktade via mail, de skall ha blivit kontaktade av Nelly och fått sina presentkort redan. Tycker det är förjävligt hur många av er betett er i samband med den tävlingen faktiskt, men det behöver vi inte gå vidare in på nu. Det är jul och då skall man vara glad : ) Antar att flera av er missat detta inlägg?
Det är trots allt för er skull och för att jag älskar jultraditioner jag fortsätter med detta år efter år.

Dags att skriva rim till näst sista luckan.. Sedan kanske vi skulle plocka upp vår lilla julgran också? Har ju fått tag i silverglitter nu, om än ganska slitet sådant (Tack mammi!). Men vad gör väl det? Gran är ett måste på jul och jag har glömt införskaffa mig nytt glitter till våra nya julgranskulor :)
31
stina

Men om du istället svara på allt tjat åtminstone en gång eller skriver ett tydligare inlägg så kanske folk förstår. Jag har kommenterat förut och samtidigt frågat om nelly tävlingen, då har du svarat på frågorna i kommentaren men du "hoppar" över nelly-tävlingen, då får man nog räkna med tjat oxå. Och om du nu tycker alla är så förskräckliga så ordna inga tävlingar då? Tycker du är precis lika dålig som skyller på massa andra saker hela tiden oxå, om du nu har fixat detta så får du väl göra det ordentligt oxå..

sasha

äsch njut av julen nu och strunta i om du inte uppdaterar så bra ;) Hoppas du får en bra jul också :D

sasha

äsch njut av julen nu och strunta i om du inte uppdaterar så bra ;) Hoppas du får en bra jul också :D

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Stina: Och vad har jag inte gjort ordentligt? Att jag inte svarat på VARJE fråga som droppat in? Jag har ju publicerat vinnarna och nu skriver jag ett "tydligt inlägg".



Jag skriver inte att alla är förskräckliga, där är det du som läser mellan raderna. Jag tycker otroligt mycket om mina läsare - det är därför jag gör allt detta jobb med tävlingar och julkalender.



Jag skriver att många har betett sig illa och med det menar jag inte att man ställt frågor om den - det FÅR man mer än gärna göra. Men jag har fått hemska mail och kommentarer och de människorna som skickat dom kommer att förstå vad jag menar med just den raden i texten.

sasha

äsch njut av julen nu och strunta i om du inte uppdaterar så bra ;) Hoppas du får en bra jul också :D

sasha

äsch njut av julen nu och strunta i om du inte uppdaterar så bra ;) Hoppas du får en bra jul också :D

Sara

God jul på dig :D

Linda

Tråkigt att många ska bete sig dumt bara för dem inte vunnit etc :/ , Älskar din blogg och du verkar vara en super snäll person you go girl :)

Elvira

Jag vann i Nelly-tävlingen, blev så jäääkla glad! Fick iallafall mitt mejl i måndags så:). Haha hade inte sett inlägget du länkade här tidigare, så blev jätteförvånad och såklart JÄTTEGLAD! Tack så mycket sötaste du!

Emy

Jag förstår inte varför folk beter sig sådär. Du måste ju lägga ner enormt mycket tid på julkalendern och andra tävlingar redan med förberedelserna. Det känns ganska självklart att det kommer ta lite tid för dig att få tid att fixa med att dra vinnarna också.

Jag förstår inte folks brådska? De ökar ju inte direkt chanserna för att fler grejer som det här dyker upp i framtiden då. Har folk dessutom varit otrevliga så är det ju ännu värre. Får krupp på sånt där, alltså.



Hoppas du får en god jul, Linda!

// L <3

Hej, nytt inlägg i bloggen..glöm inte att det är frivilligt att läsa eftersom det inte alltid står så fina saker!



www.ourliife.blogg.se



Kram

// L <3

Jennie

Jag vann också i Nelly tävlingen och jag blev både sjukt glad och överraskad över mailet! Jag hade också missat inlägget du länkar till trots att jag har kollat varje dag. Tack så jättemycket! Du är en ängel!

Kashaya

Förstår inte varför så många ska vara otrevliga när man är snäll och ordnar tävlingar för dem...=( Var glad åt de som vunnit istället för dåliga förlorare, misstänksamma och missunnsamma.

Natalie

Tror alla är stressade och har mycket att göra, precis som du! God Jul på dig Linda,ta hand om dig i jul! :)

Moa

Anledningen till att alla har missat det där "inlägget" är för att det aldrig funnits något. Jo, visst fanns inlägget, men det innehöll inte några vinnare. Jag och många andra läser din blogg varje dag och missar inte ett enda inlägg. Jag känner igen det där inlägget men inte att du skrivit ut vinnarna i det. Jag tycker om din blogg jättemycket, men jag tycker att det är fruktansvärt att du ljuger om tävligen.



När du skriver: "Och vad har jag inte gjort ordentligt? Att jag inte svarat på VARJE fråga som droppat in? Jag har ju publicerat vinnarna och nu skriver jag ett "tydligt inlägg"." så blir jag ännu mer irriterad. Du behöver självklart inte svara på varje fråga som kommer in, men om jättemånga frågar om samma sak så tycker jag och säkerligen många andra att du borde kunnat ge oss ett enda svar mellan 5/12 och 22/12, eller?



En sista grej. Om man läser kommentarerna i inlägget som du skrev efter inlägget om innehåller "nelly-vinnarna" så kan man läsa ett svar från dig som ser ut såhär:



Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

SANNA: Det är över 500 bidrag att läsa igenom, vilket jag gör SJÄLV. Du får ha lite tålamod!



2010-12-05 @ 23:04:40

URL: http://lindablom.se



Hur förklarar du det svaret om du redan då hade utsett vinnarna och skrivit ut dem?



Näe hua, jag är besviken. Men inte för att det har tagit så lång tid, utan för att du ljuger om det. Väldigt konstigt att vinnarna inte fick ett mail förens i måndags, om dom så tidigt som 5/12 var utvalda.



Denna vill jag verkligen ha en förklaring på. Alla vet att man kan skriva in text i ett äldre inlägg utan att tid eller datum ändras dessutom, så jag antar att många av dina läsare varit lättlurade när det gäller det där inlägget.



Men som sagt, jag har alltid gillat din blogg och har tyckt att du verkat varit en ärlig och söt tjej. Detta gör mig väldigt besviken.



Tacksam för svar!



Moa

En grej till som jag såg nu. Om man läser kommentarerna där nelly-vinnarna presenterades så kan man se att jättemånga frågar om tävlingen, när vinnarna kommer och så vidare. Skulle dom frågorna finnas på samma inlägg som du presenterat vinnarna menar du?

Moa

En grej till som jag såg nu. Om man läser kommentarerna där nelly-vinnarna presenterades så kan man se att jättemånga frågar om tävlingen, när vinnarna kommer och så vidare. Skulle dom frågorna finnas på samma inlägg som du presenterat vinnarna menar du?

Lily [ L i n d a . B l o m ]

MOA: Moa: Ja men gud ja, jag sitter här och ljuger - det tjänar jag SÅ mycket på : ) Eller inte!



Du skall få en förklaring, så kanske du kan sluta fundera och spekulera! Jag gjorde om det inlägget, eftersom att jag skrivit om Nelly-tävlingen i det tidigare(vilket du som sagt kan se bland kommentarerna). Tog bort text där det stod att "jag skall utse vinnarn blablabla" och ersatte det MED just vinnarna.



Skrev i ett inlägg ett par dagar senare att ni skulle spana in uppdateringen och länkade. Tror du mig inte kan du klicka tillbaka i arkivet och se efter.



Varför gjorde jag inget nytt inlägg kan man undra? För att Nelly ville att vinnarna skulle publiceras på datum 5:e December. Nelly sätter reglerna - jag följer dom! Inlägget som är länkat är ett "5:e December"-inlägg.



Det jag gjorde var att utse vinnarna, bifoga deras mail samt önskelista till Nelly (jag har inte kontaktat vinnarna alls) varpå NELLY sedan skulle maila respektive vinnare (vilket dom gjort!). Hur lång tid o.s.v. det tog har inte jag någon som helst del av.



Jag förstår inte hur ni kan vara så upprörda av en tävling? Att människor kan sitta och HOTA mig via mail, när jag ordnar dessa tävlingar FÖR ATT VARA SNÄLL. Varför skulle jag ljuga? Vad skulle jag tjäna på det? Det är inte direkt att jag personligen får ett endaste dugg för att fixa denna tävlingen samt hela julkalendern.



Vinnarna är kontaktade och har fått sina pris. Är inte det huvudsaken? Är inte det tecken nog att jag inte på något sätt försöker LURA någon!?

Lily [ L i n d a . B l o m ]

MOA: Kan förtydliga Moa att jag absolut inte menar att DU har hotat mig med din kommentar, utan att det droppat in andra mail och kommentarer med hot och trackasserier : )

Emilie

Jag tycker att det är jätte snällt och roligt med alla tävlingar + julkalendern som du ordnar! Trist att andra beter sig som skit! Men stå på dig du är jätte duktig och gör massa roligt för dina läsare! Jag är jätte tacksam för allt du gör i alla fall!

Ha en god jul och ett gott nytt år! :)

MALIN - Längtar efter min prinsessa!

Men gud vad upprörd jag blir när jag läser alla kommentarer. Har inte "folk" något bättre för sig än att kasta skit och klanka ner på andra i juletider? Nej fy Linda, ta inte åt dig av detta.



Massa kramar till dig och tack för en bra blogg!

Malin

Jag använder mig av bloglovin och det där inlägget har inte kommit upp där.. Jag har undrat när du skulle publicera vinnarna, men jag har inte varit en av dom som skrivit massa kommentarer om det. Många kan nog ha missat det i och med att många använder bloglovin, det har varit en del problem. Fel att hoppa på dig självklart, men kanske ett svar varför många frågat :)

Erica ~Zackarias 090814~~Alexander 100725~

Det luktar avundsjuka lång väg här. Och det är antagligen just avundsjuka som får folk att bli helt koko i huvet. Jag hade missat inlägget där det stod vilka som vann, och blev såklart jätteglad och överraskad när du skrev och sa att jag vunnit.



Tycker är så fruktansvärt oförskämda och otacksamma! Alla kan inte vinna, och jag har aldrig vunnit en tävling på internet NÅGONSIN förut. Har man problem med att "förlora" ska man nog inte vara med och tävla. Och skaffa er ett tålamod för sjutton! Linda gör ett jättejobb med alla dessa tävlingar och det hjälper INTE att tjata, man blir bara irriterad.



Tack igen gumman för en jättebra tävling!

Moa

Nu förstår jag dig lite bättre faktiskt. Helt ärligt så är jag glad över det också. Men OM det nu är som du säger så tycker jag att du iallafall kunde ha nämnt minst en gång under dessa dagar mellan 5/12 och 22/12 att nellyvinnarna fanns i det inlägget. Det var ju trots allt många som frågade om tävlingen mellan dessa dagar.



Motivet för att ljuga kunde ha varit att du inte hade hunnit läst alla bidrag eller någonting och inte ville vara den person som inte håller vad hon skriver helt enkelt. Men nu var det ju förhoppningsvis inte så.



Att folk hotar dig via mail tycker jag låter jättehemskt. Det är verkligen att överdriva. Det är klart att missförstånd och sånt kan uppstå väldigt lätt men man hotar inte folk, det är olagligt och vedervärdigt.



Iallafall så vill jag önska dig en god jul och jag är väldigt glad att ja har fått tillbaka min fina uppfattning om dig :)

Moa

Nu förstår jag dig lite bättre faktiskt. Helt ärligt så är jag glad över det också. Men OM det nu är som du säger så tycker jag att du iallafall kunde ha nämnt minst en gång under dessa dagar mellan 5/12 och 22/12 att nellyvinnarna fanns i det inlägget. Det var ju trots allt många som frågade om tävlingen mellan dessa dagar.



Motivet för att ljuga kunde ha varit att du inte hade hunnit läst alla bidrag eller någonting och inte ville vara den person som inte håller vad hon skriver helt enkelt. Men nu var det ju förhoppningsvis inte så.



Att folk hotar dig via mail tycker jag låter jättehemskt. Det är verkligen att överdriva. Det är klart att missförstånd och sånt kan uppstå väldigt lätt men man hotar inte folk, det är olagligt och vedervärdigt.



Iallafall så vill jag önska dig en god jul och jag är väldigt glad att ja har fått tillbaka min fina uppfattning om dig :)

amanda

Stort Grattis till vinnarna i nelly-tävlingen!:)



Önskar dig en fin och mysig jul Linda!:)

E M E L I E R E S E R!!

men gud vad otrevliga alla är :S till vilken nytta?! god jul på dig tjejen!

Elin

Hej Linda!



Jag förstår inte varför folk är så otåliga med att få veta vinnarna, alla borde ju förstå och har väl det jäktigt själva nu inför julen precis som du, du har dessutom ett jobb som ska skötas.



Jag tycker det är fantastiskt att du ordnar denna tävling med så fina priser dessutom. Tack!



God Jul!

Suzette

Vill önska dig en god jul :)

jelena

ÄLSKAR DIN BLOGG!! :)

Gabrielle Andersen

jag hoppas du har haft en underbar jul och ett fint slut på året! :)