O n s d a g

Hej vänner!
Det var en något förvirrad Linda som skrev sista inlägget igår,
jag var nämligen helt säker på att det var onsdag. Säger ju att jag inte har riktigt medvetandet och huvudet med mig just nu, så otroligt mycket att tänka på och dessutom mår inte min kropp helt hundra heller, något knas med den är det. Med tanke på hur jag blivit bemött inom sjukvården innan, så drar jag mig verkligen för att gå dit. Får ju ingen vettig hjälp ändå.. Och nej, inga kommentarer om graviditet är ni snälla - för jag är inte gravid! Konstigt att jag skall behöva skriva det egentligen, men det är så sjukt trist när dom droppar in.

Idag skall jag eventuellt iväg på ett personalmöte på jobbet, men har inte fått garanterat svar ännu. Vi får se.. Utöver det blir det att ta det lugnt, bara vara hemma och vila. Kanske städa lite i vårt stökiga hem. Imorgon är det dags att gå iväg till jobbet igen. NU: En sväng ut i kylan med voffsarna.

Polly, Texas & Tyra.

9
alexandra | foto

Tror jag har missat vem hunden i mitten är? Otroligt söt! :)

maria

Har du 3 st?



Kram Maria

www.iahoglund.blogg.se

carin

I höstas var jag otroligt stressad, hade jättemycket för mig och inte en lugn stund. Jag fick ont i kroppen på olika konstiga ställen, konstigt ont i huvudet, blev lite halvdeppig och hade varken lust eller ork till nånting. Kanske är det så att du jobbar och har mycket för dig? Att växla ner ett snäpp kanske gör det bättre? Förut kunde inte jag heller bara sitta i soffan, alltid har man nåt vettigare att göra. Men nu kan jag ta mig igenom en hel film, en hel kväll med tv till och med. Kom ihåg att ta hand om dig, vi lever bara en gång. :)

Robin

Ungefär så där kände jag igår när jag höll på med en massa matteformler P:

Frida

Tyra och Polly är sååå söta, man smälter!

Hanna

De är så otroligt söta!

Becky

Tråkigt att du känner dig risig... speciellt när man inte vet vad det är? kan det vara stress? det kan ju visa sig på alla möjliga konstiga sätt.. :-( Hoppas du känner dig bättre snart!

Kram Becky

Nalliiz

Vilken sööööt bild :D den va ju super söt :)

Kramiiz Nalliiz :)

Sandra

Jösses vad underbart söta dom är !