O n s d a g

Hej vänner!
Det har inte blivit många knop gjorda idag minsann..
Var uppe tidigt för att skjutsa sambon till jobbet, för att jag skulle kunna ha bilen, jag behövde komma iväg och handla lite idag nämligen. Däckade i sängen igen halv 9 och tog mig inte upp förän efter 12. Vår kylskåp ekade tomt, så jag var tvungen att sticka iväg.. I affären kände jag att jag varit lite väl optimistisk. Min kropp klarar inte ansträngningarna ännu, det är trots allt bara andra dagen ännu.. 3 glas blåbärssoppa och 2 rostade mackor har jag fått i mig på tre dygn, helt stört. Säkerligen en anledning till att jag inte har så mycket ork också. Matvraket och godisgrisen Linda liksom..

Jag skall sätta mig i bilen och hämta älskling nu, sedan blir det att krypa ned i sängen med datorn igen. Jag skall se till att uppdatera er lite ialla fall, bara jag får krypa ned under täcket, med ett glas blåbärssoppa först. Jag är tillbaka om 1 timme ungefär, så fortsätt delta i julkalendern! KUL att ni verkar gilla innehållet i lucka ett : ) Kan ju säga att det inte blir sämre ju fler dagar som går ; )

20
emma

din blogg e grym!

Elin Olsson

Måste bara säga att din Julkalender är superkul!! En riktigt bra idé, du ska vara stolt! :) Krya på dig! Kram

sara

hej!

Jättefin blogg:P

Hur mår du?

Maria

Kan du inte skriva om Revlon Nutri color creme? :) Jag vill att mitt hår ska bli kallare (det är brunt och ganska rött nu) men vet inte vilken jag ska ha :S

josefin

Du är så fin Linda, jag har en fråga. Jag gick förbi eran butik igår jag undrar om nni bara har hårvårdsprodukter eller om ni har en salong också, det ser sp litet ut ;)

Louise

btw, kolla in de Nudie-jeansen jag har till salu på Trdaera! ANVÄNDA EN GÅNG (eller ja, en halv typ). Auktionen avslutas imorn den 2e !!!!! och utopspriset var 100 kr, SOM DE OCKSÅ LIGGER KVAR PÅ, 100 KR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Länk till auktionen: http://www.tradera.com/Markesjeans-jeans-Nudie-auktion_340330_123172974

Lisa

Du passar bra i både brunt & blont :)

Funderat på andra färger? :)



http://lisastein.blogg.se/

Erica

Jag gillar verkligen din hårfärg! En sån härlig färg :)

malin

Usch, det är så tråkigt att vara sjuk. Jag är hemma med halsflus och öroninflamation. Men är mycket bättee idag! Kräksjuka är dock värre. Krya på dig!

Jonathan '

älska bloggen! ;D

Christel

Va duktig du är som går och handlar när du är magsjuk. Nu har du garanterat smittat ner hela affären.



Jag förstår faktiskt inte hur du tänker. Man kan be andra, FRISKA människor, handla åt sig.

rebecka

Oj, det var ett tag sedan jag kikade in i din blogg ser jag!

Vad bra du passar i mörkt hår! :)

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Christel: 48 timmar efter sista spyan skall man hålla sig inne = det har jag gjort! Sedan att jag fortfarande har huvudvärk, känner mig hängig och är fruktansvärt matt i kroppen gör det väl inte förbjudet att gå ut och handla?

Amanda

Och en sista dag för att vara inne och vila (och garantera att man inte längre smittar) = mer än 48 timmar. Vill inte klaga, bara tillägga :)

Vickan

söt! :)

Christel

Moget att inte ta in min kommentar. Fast du kanske inte trodde att nån hann läsa det du hade skrivit..



Trodde mer om dig. Liten risk att jag följer din blogg hädanefter.

Anonym

ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT ATT STANNA HEMMA DIN FITTA?????

sisi :)

funkar det att kommentara på julkalendern? för att det står ju inga kommentar där eller är det bara att du inte har accpeterat dom :)

mikkaelo

Fytusan va fin du är i brunt hår :)

Frida 16 år mamma

Hej!

Jag skulle vilja färga mitt hår blondt. Men jag ahr väldigt mörkt hår just nu så jag vet inte vilken sort jag ska köpa. Har hört att mood är bra. Men jag vet inte. Sist jag va blond så avfärgade jag först. Borde jag göra det nu med? Tack för svar :)