T o r s d a g

Hej vänner!
Är allt väl med er denna kalla torsdag?
Här är det bättre! Fortfarande väldiga problem med att få i mig mat, men det går framåt, om än i snigelfart. Har varit i stan och fikat med Janni och Lilly idag, tänkte köpa en julstjärna på Lagerhaus som jag spanat in tidigare, men den var slut. OM jag blev deppig :P Hade varit så mäktigt med en stoooor julstjärna i vårt stora fönster ut mot balkongen (täcker en hel vägg och går från golv till tak).

Sedan kan jag väl passa på att dela med mig av en annan grej jag lyckats göra idag.. Fortsätter lite på temat "kräktes ut hjärnan vid magsjukan". Skjutsade sambon till jobbet även idag, varpå han ber mig att posta en lapp och ger till mig. Självklart kan jag göra det, svarade jag, åkte till närmsta postlåda och lade ned den. När J ett par timmar senare ringde och frågade om jag lagt den på lådan svarade jag att jag gjort det redan imorse. "Vad bra, du förstod vilken adress du skulle skicka till?". Eeeeeeeh va? Adress? "Vad pratar du om nu?" frågade jag, "Jag lade ju bara lappen i postlådan". J blir tyst en stund varpå han sedan utbrister "Du skojar med mig nu va, Linda?". Jag skojade givetvis inte.. Jag trodde ju att det var en färdig frankerad lapp och bara att slänga på lådan..

Det var det inte sörrni.. Jag har alltså slängt i en lapp utan varken kuvert, adress eller porto. Jäkla klant-arsel, haha! Både Janni och Emma brast ju ut i asgarv när jag berättade detta efter att jag och J lagt på luren! Jag lär ta mig en sväng till Coop imorgon och se om dom kanske har något julerbjudande på hjärnor. Annars kanske jag kan hitta en billigt i Ullared på tisdag? Såhär kan jag ju inte fortsätta ialla fall, haha.
17
M I L L A <3

hur har din dag varit? :)

Keela

hahahahahhaha vad tokigt det kan bli ibland! :D

Jessica

Ja på ullared kan man vist hitta allt har jag hört :)

fridah

varför funkar det inte att delta i Nelly-tävlingen? :( har försökt jätte länge men hela tiden står det att det inte går..

Ida Hjortsberg

Haha, men Linda då :)

Emma Sandberg

hör mycket om ullared nu för tiden alla åker tid. hehe, det verkar ha något för alla.

Cass

Kolla in min stora bloppis !! - kläder, skor, väskor, smycken, böcker mm.

rebecca aveling

hej Linda! kan tipsa om att Vellingeblomman i Vellinga, skåne, har sjuuuukt snygga och stora julstjärnor, jag hade nog kunnat köpa allihopa! Det är kanske lite långt att åka men du verkar gilla utflykter :D

Sara

Frågestund pågår!



Ställ gärna en fråga, kan vara vad som helst, jag svarar på ALLT! Avsultas 4/12 :)

Amanda

det känns lite tråkigt att inte kunna vara med i Nelly tävlingen. Jag har provat att sklicka min komentar sen i eftermiddags men det har inte funkat.

I väntan på Liten - Gravid i vecka 35

Hahahah, vad söt du är!! :D

Lisette

Det går inte att kommentera tävlingen. Har försökt i flera timmar...

madeleine

Finns gigantiska stjärnor på K-rauta i vitt och rött!

Sanna

lappen hamnar på mitt jobb, och om det är så att er adress står på lappen så kommer den med största sannolikhet komma tillbax till er igen

Annster

Har försökt skicka in mitt bidrag till nelly-tävlingen hela dagen igår och idag. Dock fungerar det inte att skicka till det inlägget och får endast svaret "felaktig data" :(

amelia

Ibland har man inte alla hönsen hemma! ;)

Tack för en fin & bra blogg!

tina

oh vill verkligen vara med i nelly tävlingen :(