AVSLUTAD: Bloggdesign by Lily


Nu tänkte jag faktiskt tävla ut ännu en design.
De flesta av er vet att det är jag som ligger bakom bl.a.
Kenza, Stina-Lee, MOGI & Mini's m.fl. designer.


FÖR ATT TÄVLA OM DESIGNEN OVAN
-
Klicka här för att se hur designen ser ut i fullt format.

Personliga bilder kommer läggas till + ev. bloglovin-knapp.

- Skriv en kommentar till detta inlägg om och ev. varför du vill ha den.
Designen passar endast blogg.se samt webblogg.se

AVSLUTAS: Torsdag 21:00
Håller ni er inloggade när jag kontaktar er(vid ev. vinst),
så kan jag sätta designen på plats direkt.

VINNAREN ÄR KONTAKTAD!

102
ÅSA

Jag vill inte vara med o tävla.



Men hur är det med dig idag? :)

Anna

Jag är så trött på min gamla tråkiga design som jag snabbt slängde ihop på en eftermiddag. Just nu är min blogginspiration inte den bästa så det hade varit jätte roligt att få en ny design så att suget efter att blogga kan komma tillbaka igen. Tack för en superbra blogg :)

The June

Hei! Fin blogg <3 her kan du lese historien til et voldtektsoffer. Utrolig om noen kan reklamere om den så får svenske lesere også vite om hva som kan skje og høre hvordan et offer har det: http://thejune.blogg.no/1265760107_10feb2010.html



Ha en fin dag<3

Helena Einarsson

Den var väääldigt snygg. Just därför vill jag vinna den.

Malin

Jag har börjat det här året med en rejäl bloggtorka. En ny design skulle få mig på rätt spår igen.



Inte nog med att jag som jag nämnt tidigare, suttit med design till min blogg som till slut bara försvann! Och jag vill inget hellre än ha en design made by Linda :)

joha

Jag verkligen avskyr min blogg som den är nu, jag hittar inte den där starka motivationen att blogga, just för att min blogg ser ut som den gör, se själv!!

Jag älskar lila, allt ska va lika, nästan, därför skulle denna designen passa mig utmärkt!!



Tack för en bra blogg!!

orris

diggar dina bloggdesigner:) skulle vara kul och få en!

carolin

jag är gärna med och tävlar om din otroligt fina design. jag vill vinna för att jag inte ha någon insperation längre till att göra min egna design. och har aldrig råd att be någon annan att göra det åt mig. så jag skulle bli hemskt glad om jag vann. älskar din blogg btw ♥

Castells

Vad duktig du är på att designa! Hur har du lärt dig?

Ninnu

Jag vill jätte gärna ha en ny design på min blogg. Jag gillar inte alls min nuvarande och jag vet själv inte hur jag skall få ändrat den så att den blir lite mer personlig. Den nuvarande är tråkig och väldigt ful.

Och jag gillar verkligen dina designer :)



Tack för en toppen blogg! :)

Louise - Mamma till Eddie ♥

jag skulle gärna vilja ha den :) tröttnar så lätt på mina egna, pga. att de alltid ser "likadana" ut :) den var jättefin & jag gillar färgen..

LinaMariell :)

Otroligt fin och inspirerande blogg :) Det är nog svårt att komma med någonting extra varför man vill ha den liksom, men jag kan säga att den är sjukt snygg, och jag tycker den passar min personlighet, plus att du är så himla duktig :)



linaaa_p@hotmail.com



Ha en bra dag!

fiffi

Hej hopp!



Jag skulle vilja ha designen för att jag börjar tröttna på min förra. Dessutom så vill jag ha fokuset på mig & inte min kompis. Designen jag har är inte gjord av mig och jag har inte fått bestämt själv hur jag ville ha den. Den är så tråkig. + att lila är min favoritfärg speciellt denna. Hoppas på vinst!



Förresten så har du sjukt fin blogg! :-)

Viktoria

Skitsnygg design =)

Min header har på något sätt försvunnit :P

Skulle vara trevligt med en ny nu till våren. Den andra var lite mer vinterinspirerad!



Tack för en otroligt bra blogg =)

Kram!

frida

Gud vilken underbart fin design! Verkligen älskar färgen på den också :)

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna design då min ser förskräcklig ut!

Kram!

alexandra

Jag är med och tävlar om den fina designen! :D

Lina

Jag skulle vilja vara med och tävla om denna designen för de andra du har(är jätte fina) men blommor är ingenting för mig, men jag älskar löv! Så den här passar mig :) Skulle va kul och vinna eftersom just nu består min design är en vit bakgrund och svart test, inte så kul ;)

linapersson-@live.se

Sofia

Hej Linda jag vill verkligen ha den här designen, den är jätte snygg och jag skulle tycka att det var roligare att blogga och jag skulle blogga mer om jag hade en fin blogg!

kram

Tiina

Denna var riktigt snygg :D (Y)



Jag skulle fixa lite på min design, men så råkade jag göra något så allt försvann... Suck... Jag har inget tålamod till att leta mellan alla rader och fixa och trixa. haha..



Angelina

åhh snälla :D skulle vara så kul denna var super snygg jue :D



Akilles fyller ju tre år idag så det skulle passa super bra :D

Maria

Please... nu då? Vill ju ha en fin blogg, och denna... Oooh, I LOVE IT!



KRAM

Em

Skit snygg färg på designen!

Jag skulle mer än gärna ha den på min blogg, har varken förstått hur man gör en egen design eller haft tid att göra det då allt just nu handlar om studier.

Jag hoppas verkligen på att få höra av dig inom kort med ett positivt besked :)

Anna

Jag vill vara med och tävla om den. Min blogg behöver en uppfräschning och jag skulle behöva ny inspiration till att blogga! :)

SOFIE

denna va riktigt snygg, verkligen!

jag vill gärna vinna. har nog den simplades bloggen i världshistorien.

har tävlat i dina tävlingar sen dag 1 jag började läsa din blogg.. dvs 2-3 år sen och jag har ALDRIG vunnit något. men inte har jag gett upp hoppet än .. jag tävlar och tävlar och tävlar varje gång!



s-ekelow@hotmail.com

aktaidiot.blogg.se

angelica

Jag skulle gärna vilja vinna din fina design! :)

Miss Grinch

Ja, varför kan du se när du kollar bloggen; hur trist är inte min design? Kan inget, så gjorde det enkelt för mig, haha.

Sen älskade jag färgerna du använt i designen, är inte så ljusrosa av mig, haha. Gillade "bården" längst upp, med löven.

Mikaela

Jag skulle gärna vilja ha den. Började blogga i somras och försökte mig på det där med design, men förstod inte hur man skulle göra så jag gav upp och slutade därmed att blogga. Det va inge kul utan någon snygg design. Bröjade i år igen och tänkte ge den ett nytt försök, men jag höll på i någon vecka sen nu har jag gett upp ännu en gång, även denna gången för att det är så tråkigt utan en fin bloggdesign. Drf skulle jag vilja vinna, den du har gjort va väldigt fin måste jag säga. Bra blogg dessutom, är en ny läsare här.

hannah

jag vill vara med =)

är så trött på min design som jag slängde ihop för ett halvår sedan kanske, för att jag var trött på min gamla då ;) haha.. det var egentligen meningen att jag skulle göra en ny, men nu har jag inte photoshop på datorn, så nu funkar det liksom inte :)

Annika

Min bild är 1 år gammal, mina färger är helt sämst och det är faktiskt lite folk som läser så vill gärna ha den snygg och uppdaterad :)



caroline

Uj uj... varför vill jag ha den... tjaa, först hade jag bara den vanliga mallen till min blogg, sen klagade alla på att min blogg var så tråkig - så då började jag med bilder men sen så klagades det på utseendet så jag gjorde en ful och tråkig header, även fast jag går media så har jag ingen aning om hur man gör såna där designer osv, skittråkigt. Jag skulle vilja ha den för att muntra upp min blogg lite och för att den ska vara lite roligare att klicka in på.

Linnea

Jag vill ha den för att jag är så dålig på att göra designer och jag älskar färgen på den här designen :)

Alexandra

Hej! Självklart vill jag delta eftersom jag inte vann den andra. Men jag behöver en ny eftersom min är bara kladd. Jag tycker jättemycket om att blogga. Men jag bloggar inte eftersom jag hatar min bloggs utseende. Det känns så hemskt att blogga om man inte själv tycker om sin blogg.. man liksom kör fast. Jag hade först en header men den tog jag bort, för den gjorde mig ännu mer missnöjd. Jag gillar att blogga men hatar dens utseende. Jag har haft bloggen i ett år, har försökt att fixa den men, nej jag hatar den bara ännu mer om jag fixar den.

My lucky day today?

frida

Åhh jag vill vinna designen för att det vore roligt med en fin design som troligen gör att skrivlusten hittar tillbaka :)

kram

Elin

Åh, den vill jag verkligen vinna!

Passar mig som handen i handsken :)



Nu har jag en standarddesign från blogg.se och jag skäms nästan för att det är så fult o tråkigt..

Emilia

super snygg design! :D jag är helt kass på at laga designer, har haft min design i ca 1 år snart. börjar bli lite tråkigt. har inte heller tid att laga en ny, så det skulle vara jätte kul att vinna =)

Emma

I wan't! Den skulle passa mig och min blogg perfekt, gillar verkligen färgerna. Dessutom är det just svart, vitt och lila jag funderar på att ha som färgtema i vardagsrummet i den nya lägenheten jag flyttar till 1:a maj ;)

Melinda

Ohh shit vad fin denna designen var. Jag älskar lila, hela mitt rum är lila så de hade ju inte passat fel med en lila blogg då också. Är en rätt så ny läsare på din blogg förrästen, och jag tycker den är riktigt rolig. Mer underhållande än dom flesta andra! :D

Frida

För att jag själv tänkte göra en design, men jag har tappat bort min photoshop skiva (så jag kan inte installera det) och dessutom kan jag inte photoshop, picasa eller sånna program - sjukt oteknisk!



Så därför skulle jag bli oerhört glad om jag fick en fin design (denna på bilden är ju skiitfin!!) skulle jag bli suuperglad! :D

Mona

Vill så gärna vara med på denna bloggdesignen! Har lite bråttom nu så ska skriva snabbt.



Jag ska vinna denna designen för jag har velat ha din design länge men har aldrig fått en :(



Många kramar från Mona Zhang ;)

Melowna

Vill ha!!!!!!!!!!!!!!

Emmie

Hej! Jag är med och tävlar..



Anledningen till att jag vill vinna är följande: Det står i min design 90 miles away och jag har flyttat tillbaka så det stämmer inte längre..

Jag har inte råd att beställa en design eftersom att jag är arbetslös..

jag försöker göra en egen design och håller på att lära mig men det tar sjukt lång tid och jag faktiskt inte den tiden eftersom att jag bor gratis hemma hos min mami just nu så måste jag göra massa saker hemma för det och massa annat..



Kramar.

Johanna

Jag vill vara med och tävla! Det var en jättefin design som jag jättegärna skulle vilja ha på min blogg. Den jag har nu känns lite ihopslängd och så blev den inte alls som jag ville för att jag inte vet hur man gör.

Martina ♥

Jag är med och tävlar :)

Vill ha den designen. Jag vill vinna denna designen för att jag vet inte precis hur man fixar sånt, är dålig på det. Har alltid velat ha en sån design. Den är så fiin. Kraam

Sophia

Eftersom jag själv är helt okunnig inom allt vad header o design heter önskar jag en ny design till min blogg. Det skulle passa perfekt såhär inför vårens ankomst!

Jag har vart med o tävlat de senaste gångerna o nu håller jag alla tummar! ;) Men vinner jag inte nu kommer jag fortsätta försöka igen nästa tävling! =)

Danielle Hansevall'

Jag skulle gärna vilja ha en ny design av dig, spelar faktiskt ingen roll hur den ser ut, för du gör ändå alltid så fina designer!



Jag skulle också behöva en ny design för jag kan verkligen inte göra egna..har inte photoshop så kan bara göra i paint eller nåt, och reultatet blir ju inte särskilt bra vilket jag tycker är tråkigt..

Designen jag har nu har min kompis gjort åt mig, och jag vill inte tigga mig en ny av henne hela tiden för det känns bara som att jag tar en massa tid från henne då. Så om jag vinner denna tävling så skulle det betyda jätte mycket för mig!

//danielle

emma

jag vill jättegärna ha den där designen! Den var sjukt fin och jag gillar verkligen inte designen som jag har nu. Den är bara grymt tråkig. Sen har jag inte photshop eller nåt annat bra program så jag kan inte göra egna designer :(

skulle vara jättekul och ha en design från en känd bloggerska också! :D

Moa

Jag vill vinna den för att min blogg behöver fräschas upp nu ordentligt :)

johanna.

Jag är absolut med och tävlar!!!

Frida Axelina

Im in! :)



skulle vilja ha en ny design för jag inte är kunnig att göra en fin själv. :) och just nu är min blogg opersonlig och tråkig! :D tack för en bra blogg! kram

sofie

vill vara med och tävla!

vill ha den för just nu har jag en design som alla kan ha men vill ha en mer personlig design och sen speciell som ingen annan har =)

Acadia

Behöver en ny design och du är fan mästaren på det! Har tappat blogginspirationen du vet, gillar att blogga men folk sätter så mycket krav på en! Blir jättetrött. Aja, sommaren är snart här (FYRA MÅNADER KVAR!!!) Och en ny design skulle verkligen hjälpa!



Ha det fint.

Madde

Hade vart jätte kul med en ny fin design eftersom jag har tröttnat på min gamla! Så hade det vart en bra födelsedagspresent eftersom jag fyller år den 16e feb

Nelly

Åh, grymt snygg! Är med och tävlar :)

Haha, designen liknar min fondvägg! :D

Amanda

Jag vill vara med och tävla. Skitsnygg färg och den skulle poassa till min lilla blogg ;)

elin

jag är med o tävlar =)

Erica Nordström

Jag skulle verkligen behöva en ny design. Den jag har blev jag inte nöjd med när jag hade köpt den och jag är helt lost när det gäller att göra en egen. Den där är verkligen super fin.



Behöver detta för att min blogg insperation skall ta fart.



Ellen

Jag är med och tävlar!



Jag skulle gärna vilja byta ut min tråkiga svarta design till något roligare, och fräschare! Hoppas på tur den här gången :)

Michelle :)

Hej Linda!

Jag skulle vilja vinna designen för att

- Jag kan inte laga headers i Photoshop själv :/

- Min design jag har nu har jag tagit från en gratis hemsida på nätet

- designen är svart, grå och vit, och det gör att bloggen ser dyster ut. Jag skulle vilja ha ett lite ljusare färgtema på min design så att den ser mer inbjudande ut (kolla gärna in min blogg så du ser vad jag menar!)

Älskar din header btw!

Kram

Eleonor sjöberg

jag skulel vilja vinna designen, då min är så trist och tråkig. Finns ingen motivation till att blogga då.

sofie

jag vill vara med och tävla om designen :)

Du gör så sjukt snygga designer och det vore oerhört kul om man vann någonting för en gång skull (vinner aldrig något). Dels så är jag oerhört less på min design som är så himla enkel och tråkig att de snart inte ens är roligt att blogga mer & jag som tycker om att blogga :)

sofia

hejhej linda!



ja, alltså, jag har haft flera miljoner bloggar men varenda en så har jag slutat med för jag får liksom ingen blogglust när jag inte kan göra en design.

För blogg.se är så svår att lägga in designer på, så nu är min svart och vit, så, den är ju inte ett dugg rolig.

Så därför har jag inet bloggat på ett bra tag.

SÅ jag skulle vilja ha en snygg design som lite pepp! :D:D

Matildaa

Jag har precis börjat blogga, och har ingen design, min blogg kommer aldrig läsas utan en, det ser så tråkig och matt ut. Ingwn läser en blogg om inet första intrycket är bra. Men min är hopplöst tråkig.

Jag har letar runt jätte länge, deltagit i flera tävlingar om en design, men inte vunnit. Bara alla de "bra" bloggarna vinner.

Aja tack för din intressanta blogg, den är väldigt bra !

Nike Nordin

Min blogg med rapad. Så alla inlägg plus min design gick bort. Och jag har tyvärr inte den på datorn. Så skulle super gärna vela ha en ny ! Känner heller inte orken till att blogga om jag inte har någon design.

Amanda

Ja var ska börja? min design är allt annat än rolig och jag känner noll inspiration att blogga när jag ser den, är en kratta på allt vad gäller designer så den skulle passa super.. Känns inte lika roligt när allt ser ut som det gör just nu.. Har försökt och fixat och trixat men det blir ändå aldrig bra, vet inte ens hur man gör en någorlunda header så ja.. Håller tummarna för att jag vinner nu!

Amanda

åh, dyngsnygg design! tävlar för min kompis blogg igen & hoppas vinna som en överraskning t henne, eeftersom jag inte har nån blogg :)



http://klarabengtsson.blogg.se/ är hennes blogg :)

Anonym

Så fin design,älskade färgerna och "bården" längst upp!

Jag vill vinna designen för jag tycker den var så otroligt fin och så behöver jag en ny "vår" design.

Har haft min hela vintern och känner för att det är dax att byta men jag är inte så bra på göra designer så just därför vill jag vinna den fina designen!! :)

Johanna Viksell

Jag vill gärna ha den underbart fina bloggdesignen, är så trött på min gamla men eftersom jag är helt värdelös på datorer kan jag inte göra något åt den själv :(

Claudia

Så fin design,älskade färgerna och "bården" längst upp!

Jag vill vinna designen för jag tycker den var så otroligt fin och så behöver jag en ny "vår" design.

Har haft min hela vintern och känner för att det är dax att byta men jag är inte så bra på göra designer så just därför vill jag vinna den fina designen!! :)

Anonym

Gud vad fin design!! Klart jag vill tävla om den. Själv fattar jag inte alls hur man gör designer så jag har bara en av blogg.se-designerna och tkr den är så himla tråkig. Min blogg är ganska ny och jag vill gärna ha mer läsare och jag vill att en person som går in på min blogg inte ska gå där ifrån direkt när dem ser att jag har en av blogg.se-designerna.

Madeleine

En design helt i min smak, enkel och med rätt färg. Den skulle piffa upp min blogg & min vardag :)

Nu håller jag tummarna :)

Wic

Åh, jag deltar självklart! :D

emelie

Jag vill vara med och tävla. :)

Jag går in på din blogg varje dag och avundas dig. Jag skulle bli enormt glad och oerhört tacksam om jag skulle vinna. Det skulle bli en extra skjuts i rätt riktning nu när jag sliter med högskoleprovet. Tack för en grymt bra blogg! Kramar :=)

Madde

Dina designer blir bara bättre och bättre, du är jätte duktig! Håller tummarna på att jag vinner den här. Är så trött på min egen design men jag har tyvärr inte sinnet för att göra en ny själv. Det blir liksom aldrig bra :O



Snälla, snälla, snälla! Ber halvt om halvt på mina bara knän nu, haha, men den här designen är underbar! :D

isabelle

Väldigt fin desigt som skulle passa mig i smaken. vill vinna denna designen pga att min nuvarande design är vääääldigt gammal och inte alls fin.. (kolla på egen risk haha) vet inte hur man gör design så fin som du gör jag har använt PAINT..... hoppas jag vinner denna har aldrig vunnit något innan men denna designen skulle vara så kul att vinna den är verkligen snygg !!! :D:D massor av KRAMAR

Liiinn<3

Jag skulle vilja vinna för jag suger på att fixa bloggdesign och jag skulle bli himla glad!♥

hockeybruden

jag vill vinna för att jag skulle tycka att det var kul för jag vinner aldrig något haha, jag försöker lära mig men det går inte så jag sitter inne på paint och fixar min design och det skulle vara jättekul med ny design. Har kollat på dina tävlingar förut men de har inte riktigt varit min grej men den här är det :)

Nina

Jag vill vara med och tävla om designen. Att få vinna designen skulle fått mig att bli glad, det skulle ha gjort min dag! När jag skaffade min blogg såg den inte så jättefin ut så att lilla jag bestämde mig för att testa på det dära med design och vips så blev min blogg helt förstörd. Den ser helt katastrof ut just nu på grund av att jag försökte mig på bloggdesign men det gick ju inte och resultatet blev ju inte så snyggt då. Men om jag skulle vinna dena här designen så skulle min blogg blivit normal igen, plus att den skulle bli SNYGG! Du är verkligen bra på att designa bloggar du Linda! Grym är du! Så jag vill vinna den här bloggdesignen eftersom att jag är i ett stort behov av en design och jag skulle blivit väldigt glad!



Ha det bra Linda! Kram nina ♥

SARA

HEJ! jag vill jättegärnaaaaaaaaaaaaaaa ha den, asså jag har letat efter en perfekt deisgn hur länge som helst! Jag har till och med fått kommentarer om att jag byter design för mycke.. Men det är ju för att jag inte kan hitta någon perfekt!! Men den här var jätte, verkligen JÄTTE snygg! Jag älskar den. Jag läser din blogg varje daaaag! Mina designer är alltid tråkiga för dom har liksom inga bilder på mig.



Sara, vill jättegärna ha deisignen!

+ du gör så snygga designer! ;)

Monika

Jag vill vinna designen för min desig är väldigt vitt och ha lite finare design än det jag har just nu.

therese

jag vill ha den för jag kan ingenting om hur man gör designer, nu är min blogg helt svart och tråkig och med en bild som e 3 år gammal, och denna design var superfin :)

ginah

Jag är supersugen på denna bloggdesign! Super snygg och skulle passa mig perfekt, min jag har nu är jätte b och jag behöver verkligen ett lyft!

Kram

ginah

Jag är supersugen på denna bloggdesign! Super snygg och skulle passa mig perfekt, min jag har nu är jätte b och jag behöver verkligen ett lyft!

Kram

Madde

Jag skulle gärna vilja ha designen! Dels för jag gillar lila grymt mycket, men framför allt för att jag precis valt att börja blogga igen, den här gången här på blogg.se. Och jag förstår verkligen INGENTING av hur man fixar sin sida fin. Kan inte ens få in en bild i headern! Jag är kass jag vet, men vad gör man... :)

Filippa

Hej! Jag skulle villja ha designen för att jag vill att min blogg ska bli stooor :D Den var värkligen jättefin och jag tror att jag skulle behöva den :)



Kramar, Filippa

Therese

Jag tävlar gärna, och jag tyckte att den var riktigt fin! ^^

Elin

Jag är med och tävlar =)

Elin

Jag är med och tävlar =)

elin890@hotmail.com

Johanna

Jag vill ha denna designen eftersom jag inte kan göra en så fin själv, jag är helt enkelt kass på göra designer och du är ju BÄÄÄÄST!

Desstom så är den ju superduper fin, älskar färgen!

Johanna

Jag vill ha denna designen eftersom jag inte kan göra en så fin själv, jag är helt enkelt kass på göra designer och du är ju BÄÄÄÄST!

Desstom så är den ju superduper fin, älskar färgen!

Sofia

Det här är faktiskt första gången jag besöker din blogg. Den verkar otroligt strukturerad och fin så jag blir nog stammis sen! Själv är jag lite av en retard gällande det här med datadesign och tekniken överhuvudtaget, därför skulle jag bli jätteglad ifall jag fick den fina designen du gjort. Har suttit timtals genom svett, blod och tårar (okej, inte fullt så dramatiskt kanske) för att fixa en riktigt fin blogg. Jag vill att min blogg ska rymma mer mode & styling, men även olika värderingar och syn på livet som jag hoppas ska kunna nå ut till fler. Det är väl även därför jag skulle uppskatta designen väldigt mycket. Oavsett vad, keep up the good work med din egen blogg! :)

Josefin

Skrivit varje gång du har lottat ut en design varför just jag vill vinna så denna gång skriver jag bara kort och gott: JAG VILL VINNA :D

Fatima

Jag skulle vilja vinna den pga att jag är urusel på att fixa med design och sånt har köpt den jag har nu av en tjej skulle vara så kul att få en ny :)

jessica

Åh så fin design! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Jag skulle vilja vinna för att den här designen var så fin och jag skulle så gärna vilja ha en ny bloggdesign! Tycker min är så tråkig och är så dålig på att göra en själv. Så skulle vara så roligt och skulle bli så glad om jag vann! =)



Kram!

/Jessica

Emelie Persson

Jag vill så gärna ha den, min "design" är katastrof. Har försökt göra den själv men jag misslyckades helt, inte ens kul att blogga med trist design.. Men jag har typ bara 1 chans på 100.. menmen, plötsligt händer det? kanske :)

marcus

Hej jag har försökt lära mig det här med blogg design men har inte kommit underfund med det (dessvärre) och det är svårt att få tag på en fin och ögontildragande design.

Det är det som är felet med min blogg, den är VÄLDIGT enkel, för enkel jag har i princip inte gjort något med bloggen alls och jag vill att min design ska fasta hos mina läsare för är designen intressant så kommer man ihåg den.

Så det skulle hjälpa mig enormt mycket om jag fick möjligheten att få en design av dig.

Ha en fortsatt trevlig dag :D

Hanna

Jag skulle JÄTTE gärna vilja vinna denna bloggdesign eftersom jag gör om min blogg stup i kvarten men utan att bli nöjd :/ Man vill ju ha en fin blogg för att kunna bli nöjd när man bloggar. Jag skulle vara evigt tacksam om jag vann! :)

Linnea

Jag skulle vilja ha den :). Jag har länge letat efter någon som kan hjälpa mig med min blogg så jag tänkte att det hade varit bra att försöka tävla sig till en :D. Jag kan fixa med min blogg design men det blir aldrig som jag vill ha det! Denna designen passade utmärkt för mig! Det hade varit jätte kul att vinna den :). kram

Kristin

Skulle absolut inte säga nej till att vinna den här designen, riktigt fin :)

Frida

Denna designen va jättefin, och har velat ha e ny design rätt länge nu, min är ganska vintrig om man säger så, vill ha en lite mer "vårig/somrig" desgin nu!



Kram

Sara

Jag skulle jätte gärna vilja vinna designen för att jag vill att min blogg ska se mer seriös och proffsig ut för att det ska bli roligare för dem som läser bloggen!! :D

Nightingale

Jag vill också vara med och tävla!

Mycket snygg design, lite mer neutral och inte så gulli-gull med massa ljusa rosa och lila färger.

Denna var verkligen min stil!

fia

nej så fin det var! varför missade jag den för? hoppas de kommer en till nu snart :D du är duktig du!