S ö n d a g

Hej vänner!

Blev på bättre humör när jag kröp till kojs med J igår
och imorse när jag vaknade var jag ännu gladare. Skönt! Men jag får lite ångest precis när jag lämnar Karlstad, det är liksom där jag trivs bäst. Men men, så är det.

Svärmor kom och hämtade mig förut och skjutsade upp mig till bollhallen. J's innebandylag hade match, men sambon min stod bredvid idag. Han är skadad, så ingen vidare idé att spela då. Blev dock förlust mot Vålberg som ligger typ 1:a eller 2:a i serien..

Just nu sitter vi och myser i soffan.. Håller på att fixa ihop ett kollage som jag vet varit efterlängtat ; ) Haha. Skall försöka bli bättre på det framöver också. Och hörrni? Idag är sista chansen att tävla om dessa presentkort.
5
Anonym

men storfors ibf som din pojkvän jimmy bodum går i suger ju xD alla är asdåliga i de laget

iickaa

Vad typiskt. Men dom låg ju högt i serien så då kan man faktikst inte klandras. (:

Jossan

du har jättesnyggt hår!

Sanna

min bror spelar i klubben Vålberg men han är några år yngre än din pojkvän så det va inte mot de laget =)

Sandra

Jag vill också tillbaka dit jag har växt upp men för min del är det liiiiite svårare än för er.. Både jag och karln har fast jobb (som vi haft i flera år) och som vi inte kommer bli av med (det vet vi) så det vill man inte bara säga upp för ingenting och sen är det 12 mil dit vi vill flytta så det funkar inte att pendla där emellan (vi börjar båda kl 07.00 på morgonen).. det finns inte i våra ögon iaf.. så hitta ett jobb till två personer där ute är ju nästan bara glömma.. men man ska ta tag i saker och ting när man är ung så det kommer få bli så att en av oss tar ett jobb där till att börja med.. helt värdelöst men vad ska man göra? Jag vill dit! Jag vill dit nu och inte om 3 år! Hoppas din dröm uppfylls snart iaf :)