Yolanda - min egen berättelse

Efter att jag bloggade om boken jag läser just nu, var ni många som efterfrågade den samt frågade om ni fick köpa den av mig. Den är nämligen rätt svår att få tag på och finns inte att köpa på websajter som Bokia eller Adlibris. Tyvärr är det min mammas bok, så nej, jag säljer den inte.

Jag varnar er dock en gång till, är ni känsliga - läs den inte. Den är helt fruktansvärd och man tvivlar flera gånger på om det verkligen har hänt, eftersom att Yolanda behandlats så fruktansvärt rått och kallt. Det är fysikt och psyktisk misshandel, sexhandel, incest, barnamord, aborter (med hjälp av bl.a. spiskrok) m.m. [läs mer om boken här]

Men jag har ett litet tips till er som ändå vill läsa den: BIBLIOTEK! Det går att söka här för att se vilka bibliotek i Sverige som har boken och därefter kan ni ringa eller knalla bort till närmsta ställe och låna den. Enkelt och gratis : )

14
Ebba

Usch, jag läste om vad hon har blivit utsatt för. Den verkar mycket spännande men ingeting för mig eftersom att jag räknas inom kategorin "känslig". Måste bara säga igen hur mycket jag gillar din blogg!

Lina F

Svar: Yes :) Den kom idag! :D

Jenlen

då är den tyvärr inget för känliga mig :)

Anonym

Hej, jag undar om du skulle kunna lägga ut en "sök annons", typ åt läsarna? Söker nämligen ett skärp, men hittar inget nånstans! :(

Vickan

Blir så ledsen av att läsa sånna böcker. Man får för mycket sympati!!

Ingibjörg Ruth

fin blogg! hoppas att du har en bra kväll (:

Anonym

samma här. kan inte läsa för hemska böcker...

(gillar man dock att läsa hemska böcker kan man alltid läsa "14 år till salu", också sann).

FUN & FEARLESS IN BARCELONA

Lät riktigt hemskt! Men tycker ändå att det är jävligt intressant att läsa sådana böcker, man fattar inte att det finns människor som är så hemska... helt sjukt. Läste en bok om en pappa som fick vårdnaden om sina 3 barn, varav den äldsta dottern han våldtog från det att hon var typ 3 år gammal tills hon var "vuxen". De fick till och med ett barn tillsammans (föddes blind, cp-skadad med autism lr ngt sånt). Så jäkla hemskt!!!

Josefin ♥

Låter inte som en rolig bok...

Emma

Hej!

Fick en länk av dig med en ny bloggdesign til min blogg. Jag är nöjd med den jag har, min lillebror har gjort den=) Så tack men nej tack!=)

Kram Emma

jane doe

Usch ja den boken är ganska jobbig!

Sofia

usch, låter verkligen som en jobbig bok att läsa..

hanna

jag ska läsa den:) hemklickad från adlibris, så den finns där :)

P:L

Boken är hemsk men men tyvärr händer sådant,ångrar absolut inte att jag läst den, man får sig en tankeställare hur bra man har det igentligen mot andra stackare, när man väl börjat läsa den går det inte att sluta,jag sträckläste den på 4 timmar.