F r e d a g - natt

Hej vänner!
Kom hem från Janni för ca. 30 minuter sedan..
Vi har suttit och grejat med vårt projekt hela kvällen. Superkul och kommer bli riktigt bra! : ) Fick såklart även snosa på Lilly-gumman idag också. Goa unge! Tänka att en så liten tjej, kan vara så medveten och med! Har aldrig varit med om det i den åldern tidigare faktiskt.. Och då har jag alltid haft samt även har mycket småttingar omkring mig.

För övrigt kan jag säga att jag är väldigt nöjd med mitt mobilköp (än så länge, tvivlar inte på att jag kommer vara lika nöjd med den när paketet kommit, haha). Så det är onödigt att ni ifrågasätter mitt val. Jag förstår inte att vissa av er orkar!! Jag valde gamla modellen för att jag tycker att den är snyggare samt att jag har hört bättre saker om den. Att många redan har den rör mig inte i ryggen (är inte det bara roligt föresten?). Hade den nya modellen av iPhone lockat mig mer - då hade jag köpt den istället, eller hur? ; )

NU skall jag sova.. Imorgon vankas nämligen jobb och det ser jag fram emot. På kvällen blir det 25-års fest för Frida i Storfors. Ser även fram emot det även om det blir ganska lugnt för min del. Jag skall jobba på söndag också, ända fram till nästa fredag. Och nästa helg är det ju dags för bröllop. Jag kommer ha en fullspäckad vecka nästa vecka kan jag säga..

24
Lina

Förstår mig inte på folk som ifrågasätter osv, herregud du köper väl den telefonen du är mest intresserad av som sagt, och vilken det än är ska folk skita i det! Blir irriterad jag med! haha. Har nämligen också beställt en "gammal" iphone och dom är kanon! :)



Det är bara att strunta i idioter som inte har bättre för sig än att klaga på allt och alla, du är bäst Linda!

felicia

Åh, vill ha din design!!

Så sjukt fin! :))

Sara arnesson

Har du en spotify-invite jag kan få av dig? Är verkligen i akut behov utav en! :'(



Du kan skicka den i antingen en kommentar på min blogg eller "arnesson_96@hotmail.com"!

ebba

vad har du för typsnitt på texten i inläggen? :)

tacksam för svar.

johanna

härlig bild!

Michan

Låter som en mysig helg. Jättefin bild.

I väntan på Liten

Jag måste säga att jag faktiskt tyckt lite synd om dig i det sista. Uppenbarligen är det någonting tufft du går igenom just nu, ändå försöker du lägga på den glada-linda i bloggen och uppdatera mer eller mindre som vanligt. Trots detta så är det massa männsikor som hoppar på dig för allt och ingenting. Förstår verkligen inte vad vissa tänker med, mår de bra av att trycka ned andra? och varför ska man alltid hoppa på de svaga, de som redan har det svårt?



Nej fy, stå på dig Linda och försök koppla bort alla idioter som komenterar här i din blogg! Även mig om du vill, om du tycker att det är jobbigt med sånna här innlägg också :)

therese

jag skrev inget anklande meddelande linda, ang telefonen du valde, bara ville veta VARFÖR du just valde Iphone.. Så ta och ge dig, känsliga flicka

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Therese: Och skrev jag "Therese skrev anklagande mot mig" i mitt inlägg? Nej, precis, det gjorde jag inte! Det är fler än nu som har ifrågasatt mitt val av telefon och jag förklarade hur det låt till - enkelt! : )

Linn

bara för att vi frågasatter och vill tipsa om bättre saker, betyder det inte att vi "hoppar på dig" och vill nått illa.. Det är som att du måste försvara dig och ditt val, fastän inget skrivit nått illa om DIG...(bara om telefonen)

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Linn: Och kan du förklara för mig vart jag skrivit att ni "hoppar på mig"? : ) Precis på samma sätt som ni ifrågasätter mitt val av telefon - förklarar jag varför jag valde den! Det är inte svårare än så : )

Luucy

Vilken härlig bild :D

Sofie

vilken fin bild!

Emelie

Hej,



Nu har jag en tävling där jag lottar ut 2 lyckliga vinnare som kan vinna 2 paket av Silly Bandsen.

Det är en av de första paketen som kommit till USA.



Skriv en motivering på max 25 ord om varför just du ska vinna 2 paket.



Vinnaren utses lördagen den 7/8.



Lycka till! :D

t a k a i ♥

mer hårtips tycker jag! :D

M

Jag har den gamla modellen och är sjukt nöjd med den. Hoppas du oxå blir nöjd!

Din blogg är den enda blogg jag följer å jag följer den slaviskt!

Ta inte åt dig av alla avundsjuka människor i denna värld!

Jag tycker du har en sjukt bra blogg och verkar vara en skön tjej!

EMMA PERÄTALO

kolla bloggen, & kommentera första inlägget, vilken är din favorit?(:

ett stort tack om du kan ta någon minut och göra det!

Hanna

allt bra?=)

sofia

får väl säga gonatt ^^

Elinas bloppis

Hej!

Spana gärna in min bloppis! :)

Helene Nilsson

Hej Linda!

Jag har sett att ni har en liten friserhörna på Minomin. Jag är i ett stort behov av klippning av topparna samt fixa min blonda utväxt och lägga i nya slingor. Vad har ni för priser på det om man skulle komma till dig och fixa håret? Såg bilden när du fixade din sambos syster och herrejösses du är så duktig...!



Jag har längd ungefär ner till skulderbladen när man plattar de, men så har jag mina självlockar att dras med.



Mvh

Helene Nilsson

emelie

Jätte fin bild! :-)

Maja

fin bild!!

Jätte fin verkligen!:)

Maria

Bry dig inte vad dom andra tycker! Skit bra att du står på dig!! Kram Maria