iPhone 3GS

Jag hade verkligen inte tänkt köpa mig en iPhone egentligen.. Men efter att jag blippat med, funderat och klurat en hel del den senaste tiden så gick jag iväg och köpte mig en idag. Tyvärr var den slut i lager och kommer därför bli skickad hem till mig när den kommer in igen.. Drygt att vänta dock.. Kanske skulle ha beställt från Tre's hemsida direkt istället :P Längtar verkligen tills den trillar ned i brevlådan nu ialla fall. Fick bli "gamla modellen" för den nya verkar ha fått ganska mycket kritik. Tror företag har lite bråttom att få fram nya prylar att dom tappar kvalitén i all hast.
62
Elina

Hej söta linda! jag har köpte en iphone 3gs för ca en månad sen och jag är super nöjd!

köpte även ett "skal" till den så man slipper reporna :)

Kul med en ny mobil!

//Elina

Emma

Åhh du kommer inte bli missnöjd :) Har själv plöjt igenom 15 olika mobiler i mitt 20åriga liv.. tragiskt. Men jag aldrig förut känt att jag inte kommer vilja byta mobilen igen, finns bara iphone för mig nu :)

Anonym

du vet väll att iphone 4 kommer om typ en månad?

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Anonym: Nej, iPhone 4 har redan släppts :P Men jag vill inte ha den! : )

fridah

Jag har en iphone med och är jätte nöjd! de enda tråkiga är batteritiden..

ladymuffin :)

jag har också hört dåliga saker om iphone 4 :( kasst

Sara

På comviqs sida har dom ju nyss börjat sälja iphone, och min pojkvän var uppe till 02.00 inatt för att få en, han fick den sista..

Så är lite avundsjuk på han, synd att du inte hade samma tur!

Ha en trevlig kväll :)

Hanna

Smart att köpa den "gamla" varianten. Eftersom den nya är 4g, som är såpass nytt på marknaden, kommer den att behöva utvecklas lite =)

Lelle

jag tycker iphone är FETT BRA ! ! ! man kan hitta allt i den!

* Linda med Cazandra *

Du kommer vara så nöjd med din Iphone. Jag har aldrig någonsin tyckt om en mobil så mycket som jag gör med min Iphone. Jag kommer alltid att ha Iphone. Så fruktansvärt nöjd med den :) Vilken färg valde du? :) Inte för att färgen spelar någon roll :) Ha en underbar helg. Kram

Emelia

Beställde en Iphone 4 i natt, vad jag sett har den inte fått annat än bra kritik om man bortser från antennproblemet (tappar täckning) som inte ens existerar i Sverige utan bara i det amerikanska nätet. Kvalitéten på Iphone 4 tror jag inte det är något problem med eftersom Apple är kända för att aldrig ge ut en produkt innan den är perfekt! Iphone 4 är inte bara snyggare än den gamla modellen den har dessutom massa ny funktionalitet, tror du kommer ångra att du inte köpte den nya modellen. Känns konstigt att beställa den gamla modellen på samma dag som den nya släpps!

therese

är det inte tråkigt att ha det som alla andra redan har.. Nya märken som HTC m.m. har inte lika många, fastän de sägs vara bättre än Iphone.

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Emelia: Konstigt enligt dig kanske, men jag ville faktiskt ha den gamla modellen : ) Tycker dessutom den gamla modellen är snyggare än den nya - så jag kommer nog inte ångra mig : )



Vi människor är helt enkelt olika och mitt val föll på gamla modellen. Tycker inte mitt val behöver ifrågasättas egentligen, för hade jag velat ha den nya hade jag köpt den istället : )

Sandra!

Hej Linda!

Jag såg att du har precis samma sovrums-funderingar som mig. Jag och min sambo var på IKEA för ett par månader sedan och tänkte köpa den stora fina Birkelandsängen, men den fanns bara i 160 då, precis som på hemsidan. IKEApersonalen lovade att den skulle komma in i slutet av sommaren i 180 också, ifall du känner för att vänta ett tag? Vi står ut med vår gamla så länge och köper den andra sen när den kommer tillbaka :) Hoppas att du blir nöjd med ditt sovrum! Ha en bra helg! Hälsningar Sandra

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Therese: För mig är det inte speciellt viktigt att vara "unik med en telefon". Det rör mig inte i ryggen om många har en likadan liksom : ). Jag har kollat på HTC och liknande också, men jag kände inte för någon av dom : )

Sandra!

..och förresten! Hoppas att du inte tar illa vid dig ifall du tittar in på min hemsida.. Jag hittade nyligen din hemsida och fick syn på din "signatur" på bilderna du tagit. Fick sån himla inspiration och det var precis något i den stilen jag försökt få till själv. Hoppas det inte gjorde något, jag är säkert inte den enda som fått inspiration ifrån dig.. :) (Du behöver kanske inte publicera det här meddelandet? :) /Sandra

janni

Tror inte du kommer ångra dig. Har haft min i några månader nu och skulle inte byta ut den mot någon annan mobil :)

jenni

är du störd ( inget illa menat så men ) asså ååh. De är ju världens bästa telefon därför försöker dom hitta så många fel som möjligt! när apple väl har upptäckt ett fel har dom fixat de innan aftonbladet hunnit skriva det. Under hela perioden kanske de funnit 2-4 fel som alla gjort till en sån stor sak, men om dom skulle göra samma sak med en sony ericsson skulle dom hitta tusen jävla fel. Där gjorde du ett stort misstag ...

Ellinor

Man får gratulera! Jag har haft min ajfån3g i snart 1,5 år och det har inte varit några problem alls utan är supernöjd. Hade tidigare SonyEricsson och den var mer på lagning än i min närhet.

Alisa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Amor Vincit Omnia

Welcome to the woooonderful world of iPhone!:D

Blerina

Hej Linda :) Tänkte bara säga att se till så att du skaffar ett slags skydd till framsidan av mobilen också, och inte bara baksidan som många gör. Min syster tappade mobilen och då den är gjord av glas framme(!!) så fick skärmen en stor repa, inte så snyggt :/

therese

Linda, du kände inte för en HTC, fastän de är BÄTTRE än Iphone.. konstigt... jaja, ska inte ifrågasätta

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Therese: Men jag ville ha en iPhone? Låt mig liksom.. =/ Hur orkar du älta MITT val av telefon? : )

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Therese: Men jag ville ha en iPhone? Låt mig liksom.. =/ Hur orkar du älta MITT val av telefon? : )

Anonym

men din äckliga jävla iphone-tönt.

Cecilia

Vad valde du för ab. till telefonen? Tycker det är svårast då man köper mobiler som har bra internet och så :S



Vore jättetacksam för svar då jag också funderar på iphone. Du kanske fick lite tips då du var in på butiken och beställde den.

Frida

Köpte min 3Gs för nån månad sen och är SUPERnöjd! Skriver från den nu faktiskt ;) den är så genomtänkt och en riktigt bra "telefon" helt enkelt!

Linda

Linda, jag har Iphone 3Gs:en och den är bäst :) det är "den gammla". Men va säger man inte? Det va bättre förr ;)



Och va är det för jävla idiot som skirvit "men din äckliga jävla iphone-tönt." Vore jäkligt kul att leta upp personen och fråga öga mot öga om den är så jävla frän.



Sånna där jäkla nolife människor stör jag mig på som fan. Avundsjuk för att den är så fattig att den inte ens har råd att titta åt en iphones håll. PINSAMMA MÄNNISKA!



Linda, du är bland det bästa, och det vet du smulan :) Puss hjärtat

Anonym

ditt efterblivna äckel. tycker du att du är cool nu när du har köpt en iphone eller???? TYCKER DU DET!?!?!?!?! jävla hora!!!! DU ÄR SÅ ÄCKLIGT JÄVLA TRAGISKT FUL!!!!!!!!!!

Evelina

Men orka engagera er så mycket i Lindas val av telefon! Ni är tokiga (ni som skriver negativa saker). Helt trivialt om ni frågar mig.

Ket

Jag köpte en iphone 3GS förra veckan just för att den är grym och jag tror att 4an blivit framstressas och därför inte kommer hålla samma standard. Sen så är den gamla SNYGGARE:)

G I L R A E N - [Fotograf Emma Bertilsson]

Jag älskar min iphone 3gs. Helt perfekt på alla vis, dessutom har en ny mjukvara kommit som man kan ladda ner som är helt underbar. :)

sofie :)

Tycker med att den gamla värkar bättre o dessutom snyggare har själv ingen tycker dom är för dyra kör med min gamla slide från sony ericsson funkar bra den kram ha en bra dag kram linda

Emma

till hon emelia, den nya ÄR sämre än den gamla, dessutom mycket fulare, helt fyrkantig, väldigt obehaglig att hålla i dessutom. förstår inte hysterin när apple själva sagt att den har massa problem :P

Hanna ♥

Hanna ♥

men herregud, hon köpte den telefonen hon ville ha äre nån stor deal ? :S

vill hon ha den får hon väl ha den ?

varför ska ni hålla på o klaga :S

den e säkert jätte bra (:

<3

- | | Carro | | -

Haha, skrattretande..väldigt många "mogna" (känn ironin) kommentarer i dteta inlägg :S



Låt Linda köpa vilken mobil hon vill och känner för! Alla tycker olika! Jag själv vill inte ha touch :/ men finns tyvärr bara sånt nuförtiden..vill ha en vanlig med knappar..jag har en stand in-mobil nu..eller haft typ ett år eftersom min pajade.. en gammal nokia, du vet utan kamera, mp3 men med snake på xD haha funkar bra fast saknar musiken..så ja jag får kolla vidare.. =P

lin

Både jag o mannen har varsinn 3gs och vi älskar dom, du kommer att bli sjukt nöjd ;)

Anna

Anna gbg

Åh du kommer säkert att bli jättenöjd!! Fast den vita är snyggare :P

Jennie

Iphone 3GS is the way to go! :D

Finns verkligen ingen underbarare telefon, som lätt kan utklassa datorn!

Annso

Onödigt med elaka kommentarer som "hora" men smaken är som röven vad det gäller telefon etc.

Dock tycker jag att HTC är bättre, vilket den faktiskt är.

Hoppas att du är nöjd med ditt köp dock.



And Ps Linda, Iphone är inte alls dyr, alla har juh det. ;)

Elin

Det märks verkligen att vissa här är avundssjuka! Jag har haft min iPhone 3G i ett och ett halvt år och jag är helt beroende. Helnöjd! Sitter inne på den till o med nu o kopierar. Håller med dig att 3G & 3GS är snyggare. Bra kvalitet med och de har verkligen allt. Du kommer INTE ångra dej! :)

Jenny

iPhone är super!

TESCHO - Web design, Photography & Doggies

Jag har iPhone 4 och den är kanon! Inga fel alls.

881108

Äsch, spelar ingen roll om det är den nya eller den gamla, man ska ta den man trivs bäst med! Själv köpte jag Nokia E71 nyligen trots att det släppts nyare i E-serien. Iphone var inget alternativ för mig då jag varken har råd eller har fastnat för touch-telefoner. Har en mp3 med touch och det räcker med att trycka fel på den med mina klumpiga fingrar hela tiden ;P



Hoppas att du får telefonen snart och att du blir nöjd :)

Pia [stjerndorff.com]

Jag tror du kommer bli supernöjd :) Köpte 3GS i början på våren och det är helt klart den bästa mobilen jag någonsin har haft! Har ingen koll alls på vad du hade för mobil innan, men hade du inte en såkallad "smartphone" kommer du märka så mååånga saker som är så smidiga! Har du en mac är det ännu bättre för då känner du igen dig i många program :) Jag har skydd på displayen och ett skydd för baksidan (har provat hårt och det gick sönder nu efter 4-5 månader. har nu ett mjukt och det är bättre. som ett tips) och det rekommenderar jag verkligen, för inte vill man att fina mobilen ska slitas? :)

Sus

Rätt val!!

(förutom kameran)

Men I love my iPhone!!!!!!!

Sessan<3

Jag önskar mig en iphone 3GS.

angelica

Jag är skitnöjd med min iPhone! ;) jag har den modellen som du beställt! :)

Linda

Hur orkar folk klaga egentligen på en val av mobil? Det är man själv som ska ha den och ingen annan, så länge man själv är nöjd så! Jag har precis som du valt att köpa Iphone 3GS alldelens nyss, jag tycker också att den är snyggare ;)

Josephine

Synd att du bara lyssnade på det dåliga och inte köpte 4an. Det är det bästa köpet jag någonsin gjort. Jag skyddar den som mitt eget barn. (Jag har tidigare haft en iPhone 3G) Det där med kritiken är mycket avundsjuka från sånna som inte älskar Apple. Antennproblemet finns inte på samma sätt i sverige. iPhone 4 är en fulländad telefon!



Kolla bara senaste inlägget i min blogg :D

Emma

Bra val! Tycker att gamla verkar 7kt mycket bättre än nya, + att denna är snyggare! :)

LADY DAHMER - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

men shit, jag sitter med en fem år gammal nokia och bara väntar på att de bättre modellerna ska bli lite äldre och omoderna innan jag köper en "ny" - vem fan vill lägga ner tusenlappar på den nya iphonen? snacka om lurad! jävla konsumtionssamhälle.



Lindaq - var nöjd med ditt val. Som du säger - orka älta DITT val av telefon.

Zarah-Lou

Den nya har bl.a fått kritik för att ha dålig mottagning, men eftersom USA har mycket sämre nät än vad vi i Sverige har kommer det problemet inte att finnas här :)

Men 3GS är ett bra väl ändå! Själv vill jag ha 4:an men väntar tills den blir lite billigare :)

Christine

Hahaha! Sâ man är efterbliven för att man köper en iphone? Du lilla anonyma skitunge borde ta och lära dig hyfs och be din mamma att uppfostra dig bättre. Liten verklighetsnyhet till dig: Att vara utveckligsstörd är en sjukdom. En SJUKDOM. Skulle du kunna säga samma sak till en person som sitter i rullstol och inte kan fösvara sig ocksâ? Fy vad jag skäms över människor som du!



Själv vettifan om jag ska ha en iphone överhuvudtaget. Det har ju alla nu :-P

MODELL

I want a IPHONE!

vero

3:an är bättre än 4:an. En del av 4:an består av glas så om du tappar den så vips..

Elin

Åååh , jag vill också ha en iphone! :D

emelie

iphonen, bästa köpet jag gjort! :D e

ellen

Har också 3GS. Den är bra...

sandra

hej:) köpte du den med abonnewmang?