Lily favorit: Jenny Vennberg

Det var fotografen JENNY VENNBERG som fångade mitt intresse i senaste tävlingen om att bli "Dagens Lily-favorit". Hennes bilder fångade mig totalt och jag satt och bläddrade bland dom om och om igen. Det är sådan känsla i varje bild, behagliga ljus och otroligt fin redigering.

Väldigt fin och stilren design, dock något svår-navigerad. Detta gör dock ingenting, för när man klickat in i hennes galleri är man fast. Hon får mig att vilja satsa, lära mig mer och riktigt sätta igång med mitt fotointresse på mer seriös nivå. Bra jobbat tjejen - den här platsen är du värd!

Några av hennes fantastiska verk;

9
Sessan

Henne följer jag redan & hon tar fantastiska bilder.

Erika

Wow vad enormt vackra bilder!!

Sophie

Ett jättebra sätt att hitta nya inspirerande bloggar på. :) Hon verkar kalasbra på det hon gör.

FOTOGRAF JENNY VENNBERG

WOW, fasiken vad glad jag blir !!

Linda, du gjorde just min dag ! :'D

jenny

åh hon tar helt totalt fantastiska bilder!!

Daniel - Swese

Swiiit

Anonym

Detta hittade jag på Falsksanning:



* 2010-05-10, 10:01

Anmäl inlägg



Malin

Gäst



På tal om att de i bloggvärlden snor varandra inlägg så har lindablom.se snott ett av fokis.se recept 4/5 skrev foki ett inlägg om kycklingwrap http://fokis.se/2010/05/gott-och-enkelt/#comments . Den 7/5 skrev lindablom ett inlägg om kycklingwrap http://lindablom.se/2010/may/lilys-kyckling-wrap.html#comment



Dock skrev linda i kommentator fältet att hon inte läser hennes blogg, är det slumpen att hon skrev liknande inlägg tre dagar senare? hrem..



------------------------



Dumma människor som inte tror att folk kan rånka äta samma mat!

Hejja Linda!

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Anonym: Tänk att folk inte har bättre saker för sig : ) Jag skrev ett inlägg om tecknade figurer som gjorts "verkliga" en gång och fick kommentarer om att Foki också gjort det - ett långt tag efter mig. Anmälde jag det som "Foki härmar mig" till Falsk Sanning? Eh, nej :P

a - inspo, foto, mode & personligt

håller med om att hennes bilder var görfina faktiskt