Stylingfredag på minomin


I fredags var det ju "löne-fredag" igen och då hade vi på minomin erbjudande på utvalda märken och även gratis styling. Vi hade satt upp en "tidsboknings-regel" och när klockan slog 12 hade vi bara en inbokad. Jag beslöt mig för att ta saken i egna händer och bjöd in Emmis och Janni på lite styling inför helgen. DÅ sade det poff och vår lilla salong svämmade över med tjejer (och även vissa killar) som ville bli fina i håret, däribland min efterlängtade vän Sara! Åh vad skönt det var att se henne för första gången på över en månad (hon jobbar/bor i Sthlm nämligen)

Utanför vår butik stod Marielle och sminkade de som ville, givetvis även detta helt gratis. Riktigt roligt sätt att välkomna helgen på tycker jag. Kan ge er värmlänningar ett litet tips på att alltid hålla ögonen öppna på lönefredagar framöver, vi har spännande saker på gång varje lönehelg.




14
Emelie

Vad kul :D Ska jag hålla utkik nästa lönehelg ;D

therese nilsson

vad vacker janni blev,tack för info ska nog kika dit ta mig en titt nästa gång de blir "lönefredag":D

Mammi

Attans att jag inte hade möjlighet att komma ner, en trött gammal mamma som skulle behöft ett litet lyft. Fantastisk läckra blev tjejerna i alla fall.

I väntan på Liten - Gravid i vecka 31

Gud vad kul! Sånt där är det alldeles för sällan här i Oslo :)

Olivia

Vilket hår Janni har! :O helt underbart ju!!

Anonym

Jag såg dig ! :) haha jag o min kompis typ haha vi har sett en kändis :P

therese

kommer ni ha något sånthär på fredag? Ska nämligen ut med tjejerna då och en dag i karlstad med gratis ompyssling hade ju inte vart fel ^^



kram!

Tommy

Tycker flera salongen borde köra detta koceptet, kanon ju! Synd bara att man aldrig ser sådant här i Malmö

Sofie

Jag undrar en sak och snälla svara :)

Vilka färger använde du i ditt hår sist då du fick den fina mellanblonda färgen? Ska själv gå ner i ton då jag är väldigt ljus och vill ha något liknande som du har. Det är så fint.

Lina

Har ni drop-in-tider på Minomin? Bor i Oslo och här är så jäkla dyrt, så brukar passa på att gå till frisören när jag är hemma. Svårt att boka tid eftersóm det kan bli närsom.

Satanja

Hallåj! Jag ville bara tipsa om min blogg, då du verkar vara en person som ev. kan vara intresserad av det jag bloggar om. Jag är en utbildad fotograf med inriktning på livebilder. I min blogg hittar du en massa fototips, backstagebilder, lite kändissnack, lite stil och mode, och en hel den hårdrock! Dessutom är jag en av de få brudar som kör sporthoj, så tycker du det låter ballt så klicka in o kika :) Kram!

Emma

Vilka underbart fina lockar du gör...vill också kunna det...

Anonym

så kul att de gör sånt i lilla karlstad ok så litet är det inte....förvånad då jag såg mariell i bloggen KUl! arbetade med henne förut!

karin

Hej! Jag tycker lockarna på bild 3 och 4 var superfina! Vilket "verktyg" eller vad man ska säga använder ni (plattång/locktång och vilken sort) och hur tusan gör man egentligen? :P