AVSLUTAD: Vinn Britney Spears nya parfym Radiance (NY REGEL)


FÖR ATT DELTA;

- Svara på frågan nedan.
(
skriv svar bland mina kommentarer så deltar du automatiskt,
det behöver absolut inte vara ett långt svar!)
OBS: Glöm inte kontaktuppgifter som mail och/eller blogg
.

FRÅGA;
Om du fick välja ditt öde, vad var det första du skulle göra?
Kanske vinna pengar? Bli mamma? Gifta dig? Få ett drömjobb? Resa?

AVSLUTAS: 28 Oktober
Ps: Samtidigt som ni är med och tävlar i min blogg, tävlar även jag mot ett gäng andra bloggare. Den som får flest deltagare i sin tävling vinner lyxig goodibag. Så tävla på här i bloggen vettja : ) Både för er egen och för min skull! LYCKA TILL!

523
Zasu

Att lyckas i livet :D

Angelica

Bo i USA, ha en underbar familj och jobba med musik.. Verkar rätt nice, hehe.

Camilla

Det första jag skulle vilja var att få ett fast jobb. Så man slipper hålla koll på 3 arbetsgivare och få alla tider att passa ihopa. HAde varit mycket lättare med ett fast jobb :)

maja

om jag fick välja mitt öde skulle jag se till att bli lycklig resten av mitt liv. hur vet jag inte, inte något jag vill veta i förväg. vill bara vara säker på att jag kommer vara lycklig resten av mitt liv.

tjotje

Hejsan snygging! Checka de här!GRATIS STYLING! FÖR 2000:- !STYLAS VACKER!Ansök till stylingsession! :D

VÄRDE 2000 KR - KAN DU FÅ ! STYLAS VACKER !www.missbill.se

www.missbill.se

www.missbill.se/ Miss Bill

Therese

Jag skulle göra vad som helst för att inte drabbas av min pappas sjukdom som han dog av 2007. Varje dag är en kamp mot oron över det...

Alva

Om jag skulle välja mitt öde skulle jag välja att ha en katt (hihi) och bli advokat när jag blir äldre.

Ebba

mitt öde är att bli smådjursveterinär där jag bor isåfall. Har varit min dröm i flera flera år och kommer alltid vara. Jag har 3 år kvar till gymnasiet men ändå vet jag vart jag vill söka och vad jag SKA göra.

Vore helt fantastiskt!

Mona

Jag hade gjort mig gående direkt så att jag slapp rullstolen och kunde promenera i skogen med hunden.

tove

att jag va äldre & kunde flytta ihop med min pojkvän. vi bor 7,5 mil ifrån varandra :(

Karolina

Jag skulle njuta av livet och leva varje dag som om det var den sista.

ida (:

jag skulle vilja gå ur skolan med bra betyg och bli kläddesigner, frisör eller makeup artist, Helt enkelt lyckas bra här i livet (:

Malin

Jag skulle välja pengarna för de spelar en så stor roll idag. Skulle jag ha tillgång till det så skulle jag när som helst kunna åka och hälsa på kompisar utomlands, plugga utomlands och köpa mig ett hus nära en strand nere på Mallorca. Det är min stora dröm.

Sara

att få ett långt och lyckligt liv tillsammans med personer som gör mig glad!

Ida

Då skulle jag vilja åka på en lång semesterresa tillsammans med min pojkvän; bara sola, bada och ha det mysigt! :)

Malin, mamma till Jamie!

Jag skulle göra så jag vann massa pengar så jag slipper jobba och kan spendera mer tid med min underbara son, köpa en hus och flytta ut på landet, skaffa en hund och gifta mig och ge min son en underbar uppväxt! Drömmer mig bort haha.Kram!

Mickan

Jag skulle få ett fast jobb närmare där jag bor och företagen skulle gå bra när de kommer igång.

Tigerhonan

Första jag skulle göra är att få en jätte bra utbildning med något jag verkligen vill göra och att sedan få ett jobb inom det och sen bilda familj :)

patricia

Att kunna lyckas i livet.

Kunna ha mitt dröm-jobb som fotograf, eller bli något inom musik och bo i japan.

Ha en bra familj, gifta mig med denna jag älskar, och få 2 barn. :)

Linnea

Jag skulle vara duktig i skolan och vara modell. :)

Frida

Oj om jag fick välja mitt öde:P svår fråga! Om jag fick välja mitt öde så skulle det vara att vakna upp varje morgon i resten av mitt liv och känna att jag gjort allt för att göra det komplett^^

Jenny ✫

Jag skulle önska att jag hade resurser för att arbeta mer med välgörande ändamål, som tex volontärarbete! I dagsläget är det svårt att göra det med ett heltidsjobb. Och utan jobb har man inte råd att "arbeta" gratis :(

isabella

att kunna leva livet fullt ut. få ett jobb man trivs med,en härlig familj och kanske kunna unna sig en utomlandsresa då man har tröttnat på det kalla sverige! låter inga fel enligt mig :)

Cazandra

jag tänkte på detta innan idag faktiskt, haha. Jag skulle bara vilja ha försäkrat att jag är frisk! Jag har lite hypokondri som ställer till det mycket i min lilla skalle och att sluta tänka på allt som är fel inuti min kropp och bara kunna slappna av hade vart sjukt skönt! Mer värt än alla pengar i världen.

Olivia

Om jag fick välja mitt öde, så skulle jag se till att jag får mitt drömjobb, som är inredare. :) Jag tror att det är viktigt att man jobbar med något som man verkligen brinner för. Men det är ju inte alla gånger så lätt att ta sig in på just den arbetsmarknaden man vill! :)

M

jag skulle sluta äta godis, Börja röra mig och skaffa mig ett aningen hälsosammare liv, villket värkar omöjligt idag.

Wictoria

Jag hade velat haft ett fastjobb och en boende med min pojkvän så att vi kan skaffa barn. Det är vårt mål =)

madelene

Då skulle jag vilja gå ett år tillbaka och ha min mormor här hos mig igen

Sara

Jag skulle sätta mig på ett plan och flytta till södra USA. Vill bort från halvårsvintrarna i Sverige och dessutom så har jag alltid velat resa till USA. Det skulle bli både roligt och läskigt på samma gång. :)

Ida

Jag skulle nog vilja ha mitt drömjobb. Rida in hästar och då ska jag ha en stort fint stall med ridhus här på gården. Skulle vara perfekt och helt underbart :)

Susanna

Fick jag välja mitt öde framöver hade det varit att jag och mina nära och kära lever ett friskt och lyckligt liv :) Mer än så skulle jag inte begära, resten av livets lycka skapar man tillsammans :)

frida

Hej!

Om jag skulle välja mitt öde, så skulle jag välja att min rygg skulle bli rak.

Jag har en sned rygg, så jag måste ha en stenhård korsett 23timmmar/dygnet. Om du söker på "bostonkorsett" på google så kommer det upp bilder, på hur den ser ut.

Ja.. Jag skulle alltså välja att få en rak rygg!

Dessutom så skulle jag vilja en Britneys parfym!

Marie Frändén

Om jag fick välja mitt öde skulle jag omgående eller så snart det går köpa en lägenhet eller litet hus och bosätta mig i Spanien gärna runt Costa Bravakusten i norr för då är det nära till min son som just nu bor utanför Barcelona

Anonym

drömjob;Bli vetrinär

men det misslyckades jag med, fick för lite betyg så nu i gymnasiumet går jag helt fel linje för att bli det, så kommer aldrig bli det jag velat i hela mitt liv för jag misslyckades i skolanCaroline

Om jag fick välja mitt öde, så är det att få vara mamma. Längtar och längtar som det är nu, men vet inte om det någonsin kommer hända...

Evelina

Om jag fick välja mitt öde skulle det va att få mitt drömjobb som journalist :)

Louise

Oj, jag så mkt olika saker jag skulle vilja men skulle nog börja med att ge ut en egen bok tror jag....

Marie Frändén

glömde mailadressen marie.franden@gmail.com

och för säkerhets skull skriver jag igen då

att om jag får välja mitt öde skulle jag köpa mig en lägenhet eller litet hus i Spanien helst vid Costa Brava kusten då jag får nära till min son som bor utanför Barcelona..eller en lägenhet i södra Spanien nära Torrevieja

Gina

Om jag fick välja mitt öde så skulle jag resa jorden runt,bli rik,få en bra utbildning och jobb som vuxen (gärna något inom musikbranchen)och att min familj och mina vänner mår bra. :D

Kärve

Att bli framgångsrik inom webbdesign och foto!

Sandra

Jag skulle välja att bli frisk från min depression & ångest så jag kan leva ett vanligt liv igen!

Hanna

Just nu skulle jag vilja ha turen att få igång ett eget företag inom LCHF dieten som en coach. Jag brinner verkligen för detta och det skulle vara så skoj och givande. Annars så vill jag såklart att min familj och jag ska få vara friska och glada och att vi får leva lyckliga och förverkliga våra drömmar!

ellie

Om jag fick välja mitt öde så hade det varit att jag och min pojkvän blev tillsammans igen, sen hade jag bestämt att jag fick en riktig lägenhet (det suger att bo i rum i korridor) sen hade jag bestämt att jag hade motivation till att plugga och när jag är färdig med mina studier hade jag bestämt att jag skulle få ett jobb direkt så jag slipper oroa mig för pengar, för det är riktigt jobbigt att göra det. Efter det när jag närmar mig 30 vill jag gifta mig och sen efter det skaffa barn. Men innan dess vill jag hinna resa.

Sazi

Jag skulle göra ALLT för att kunna hitta tillbaks till min pojkvän. Fick veta att jag är gravid, han har lämnat mig helt ensam. Jag vill såklart behålla barnet men vet fan om jag kommer klara av att göra allt själv. Jag vill ju såklart att barnet skall kunna ha en pappa. Vill att VI ska göra detta tillsammans men just nu känns allt så omöjligt och jag är förvirrad till max. Vill bara att allt ska fixa sig. Vill ha honom tillbaks för barnet skull åtminstone om inte för min skull. Önskar att jag kunde få vara lycklig, vill att vi skall vara lyckliga tillsammans. Livet känns så orättvist just nu.

Rebecca

Om jag hade kunnat bestämma mitt öde för åtta månader sedan skulle jag bestämmt att min lillebror hade varit i livet idag. Tyvärr kan man inte alltid bestämma över allt...

Sandra

Jag skulle hitta ett fast arbete. Det vore en trygghet för mig och min familj. Slippa oron över ekonomin vore en dröm!sophie

Om jag fick välja mitt öde hade jag valt att få min karriärdröm att gå i uppfyllelse.

Emma

Om jag fick välja mitt öde så skulle jag bli gravid till nästa höst, så jag hinner gå ur skolan med bra betyg, samt bli förlovad på min och min sambos årsdag i mars nästa år.

Det skulle vara så underbart <3

Klara

Jag skulle vilja bli professionell fotbollsspelare, få spela i Barcelona brevid stjärnor som Messi, Iniesta och Xavi. Vinna champions leauge och få spela i VM. Men är man tjej så slutar det tyvärr inte så...

Therese - Colins mamma

OM jag fick välja mitt öde skulle jag välja att få bli mamma, för det är det absolut största och bästa jag varit med om, och ingenting jag skulle byta mot något annat!

j

bli ambulanssjukvårdare och rädda liv :)

jenny

Det första jag skulle göra är att hitta drömkillen, det räknas som ett öde va?;)

Sara

Skulle jag få välja mitt liv precis som jag ville så skulle jag börja med att jag vill hitta en person som älskar mig lika mycket som jag älskar honom. Får man det så löser sig alltid det andra. får man det så är man lycklig och det är allt som räknas. Enligt min mening.

Sandra

Om jag fick välja mitt öde.. Jag skulle nog bara vilja vara lycklig. Sen har jag nog inte riktigt kommit på exakt vad det skulle vara som skulle göra mig fullkomligt lycklig. Men just nu känns det som en kärleksfull familj är det som skulle bidra mest till lycka, ett stabilt förhållande och kanske ett barn eller två. Det hade varit underbart! Jag drömmer inte lyxigt eller flashigt, vill bara ha ett bekvämt liv med människor som betyder mycket omkring mig.

Sarah

Jag skulle vilja resa mycket och se världen innan jag slår mig ner och bildar familj med min framtida kärlek.

Linni

Jag skulle flytta utomlands! det är något jag alltid har drömt om!

matilda

Jag skulle resa runt och se världen. Gärna något år i USA där jag kunde jobba och tjäna lite pengar. Sen skulle jag hitta världens bästa pojkvän där som flyttade med mig hem till Sverige där vi fick barn och varsina jobb som vi trivdes med. Vi skulle jobba för att hjälpa människor som inte har det bra. Åh, jag vill ha ett liv med mycket mys!

Linda

Jag skulle vinna lite pengar så jag har råd att köpa en lägenhet. Men jag vill inte vinna FÖR mycket pengar, man kan inte köpa kärlek för pengar och pengar är INTE lycka. Jag tycker det är viktigt att värdera sitt liv högt, och att kärlek har den största betydelsen. Däremot skulle jag som sagt vilja ha en större lägenhet som jag och mitt livs kärlek kan bo i:)

Gilraen

Om jag fick bestämma mitt öde skulle jag bli en av världens mest eftertraktade och framgångsrika fotograf samt va miljonär. Som fritidsaktivitet skulle jag vara voluntär till olika orginisationer som jag tycker gör ett fantastiskt jobb som bidrar samhället till något extremt bra, för att sedan skänka en miljon. Minst en gång om året. :)

Lovisa

Om jag fick välja mitt öde skulle jag resa jorden runt och sedan komma tillbaka till sverige och bli nyhetsankare på tv4 nyheterna ( det är mitt drömyrke ) :D

mimmie

Om jag fick välja mitt öde skulle det vara att få vara säker på att min pojkvän skulle finnas för mig livet ut. Var dag är jag mer eller mindre rädd för att han ska försöka ta livet av sig igen... Att få vara lycklig med honom hela livet önskar jag vore mitt öde! :)

Johanna - mamma till Leia

Helt klart få så mycket pengar att man knappt kan uttala summan! :)

Ronja

Jag skulle fixa ett välbetalt jobb där jag trivs så att jag sen kan göra allt annat jag känner för! :)

Lisa

Jag skulle vinna en miljon och köpa en lägenhet med Walk in Closet!!!! :D

Helene

Mitt öde skulle vara att vakna upp och konstatera att min sjukddom bipolär sjukdom helt skulle vara borta som jag levt med i 6 år nu men jag föredrar mitt liv utan den den har ställt till så mycket obehag för mig i mitt liv..

Anna-Karin

Villa hundatalsmiljontalstriljontals pengar!

Vilma!

Hej nice tävling! :)Jag skulle flytta till Usa, Califonen. Jag skulle skaffa en underbar familj, skaffa ett jobb som är till för att hjälpa andra... Det är min dröm allt det där och har varit i 3 år... :) Snälla jag vill jättegärna vinna för hennes parfym luktar awsome. Och jag har inte pengar att köpa den tyvärr! :) Älskar din blogg. Hälsningar/Vilma! Ha en bra dag..

cissi

Om jag skulle välja öde, så skulle jag absolut vilja träffa KÄRLEKEN! Att få älska, och känna sig älskad fullt ut.

Trots mina snart 36 år har jag inte lyckats våga låta någon komma så pass nära. Snart är det kanske min tur ;)

Ha det fint!

Cissi

Johanna

Den där parfymen luktar SJUUUKT gott :D

jessica

att få ett lyckligt liv så länge jag lever:)

Sarah

Jag vill bli mamma om några år och kunna balansera både jobb och vara med familjen:) Så inte något av dom blir sätta åt sidan.

Emelie

Om jag skulle välja mitt egna öde skulle jag efter gymnasiet få ta en gammal resväska med några kläder, kameran och mina cd-skivor och köpa en enkelbiljett till London och bo i någon pytteliten lägenhet med endast ett vardagsrum, en garderob, kök och ett sovrum och hela lägenheten ska ha vitt trägolv och vita väggar och ligga så nära centrala london det går. Väggarna ska vara fulla med bilder och kläder ska ligga slängt lite överallt.

Om jag sedan behöver jobba som gatusopare eller något annat skityrke skulle det vara okej så länge jag hade råd att vara kvar i världens bästa stad. Men helst skulle jag se att jag fick jobba som events/konserts-planerare.

Sen att vara omringad av underbara människor men det är england vi pratar om, alla jag någonsin träffat i England är helt fantastiska trevliga personer. Och samtidigt hålla kontakten med sverige och alla underbara människor som finns här!Jag dör så underbart det skulle vara och gud vad jag skulle trivas!!

isabelle'nilsson :')

Om jag skulle få bestämma mitt öde så skulle jag höra publiken skrika och jubla då jag springer i mål i 60 meter häck på nytt världsrekord! ;) <3 Jag älskar friidrott <3

Alva

Om jag fick välja mitt öde skulle jag gå ut skolan med riktigt bra betyg, läsa vidare på ett fint universitet till något riktigt bra yrke som jag tjänar riktigt bra med pengar på och som jag älskar/brinner för.

Linnea

Vinna pengar så att jag har råd att köpa en bil och en ny lägenhet då min nuvarande är otroligt risig, sunken och liten. Och så vill jag hitta ett välbetalt och trivsamt jobb! :)

martina

Jag skulle vilja klara av mitt mål i livet som är att sätta min fot i alla världens länder! Jag vill även ta tag i mitt liv och uppfylla min dröm om att flytta utomlands i nått år efter att jag tagit studenten :)

sandra

jobba inom design/media eller foto :)

jilyn

Skulle jag ha fått bestämma så vill jag ha superkrafter. Och sedan flyga runt gratis. :)

Sandra

Jag skulle villa vinna mycket pengar och renovera om hela huset! Det är nämligen sjukt gammalt och varken jag eller mina föräldrar gillar det :)

Ida

At være færdig med skole og uddannelse, og komme videre med mit liv. Fri for pengeproblemer, og have det godt^^

Linn♥

om jag fick välja mitt öde så

skulle jag vilja lyckas i skolan

så jag får en utbildning som leder

till ett jobb som både är roligt

och som man tjänar bra på.

Jag skulle vilja hitta den rätta

mannen i mitt liv som älskar

mig för den jag är och som vill dela

resten av sitt liv med mig sen

få barn,hus och sånt där

och så skulle jag vilja vara

fotograf men endast som en "hobby" :D

S

Å jag skulle vilja få möjligheten att starta eget företag och designa och tillverka smycken och måla tavlor hela dagarna, varje dag!

Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv

Jag skulle vilja ha ett fast jobb, gifta mig och vara säker på att jag kan få barn.

SHMS - Sarah ;)

det skulle vara att jag vann 500000000 miljoner på lotto, så skulle jag aldrig behöva jobba & bara leva livet, hehe !:)Vad gör du? :)Kram!

Http://shms.blogg.se

Felicia

Om jag hade fått välja mitt öde, hade det nog blivit att bara "Leva lycklig i alla mina dagar" eftersom jag tycker väldigt mycket om överraskningar och inte precis vill veta vad som kommer hända.Mail:cool.love.ischa@hotmail.com

Blogg: www.tjugotretton.blogg.se

Sofi

Att min pappa blir fullt frisk igen och att jag får ett långt och lyckligt liv :)

madde

jag skulle ha råd att köpa ett stort hus till min mamma & pappa, där dom kan bli gamla tillsammans :)

Bella

Om jag fick välja mitt öde så skulle det vara: Att lyckas få ordning på mitt liv. Plugga färdigt. Få fast jobb, fast inkomst. Skaffa en familj. Man blir ju inte yngre. Och just nu är det bara motgångar tyvärr:( kraaaam på dig.

tanja

om jag fick bestämma mitt öde hade det varit att alltid få vara frisk, och att mina nära och kära får ett långt och lyckligt liv.

Johanna<3

Att få hjälpa barn och ungdomar är det jag känner att är min uppgift när jag blir äldre. Jag har själv gått igenom en massa, och vill kunna hjälpa andra människor som är/varit i samma situationer!

therese

om jag fick bestämma mitt öde så skulle det vara att få spela fotboll resten utav mitt liv. Utan några skador och lång väntan på att få träffa laget. :)

millie

Om jag fick bestämma min framtid skulle jag efter skolan flytta utomlands till t.ex. Spenien och jobba på ett hotell (kanske som barnledare) i några år. När jag blivit 25 kanske vill jag flytta hem till Sverige och familjen för att flytta till ett fint hus där jag kan bo med min man och mina 2, eller 3 barn ;)

Marie

Att bli himlastormade kär och att det är från båda håll. =)

Camilla

Kan ju säga så här, jag hade velat ha en samlad familj. Både min egen och pojkvännens, skapat ett eget boende med pojkvännen och startat upp ett nytt liv med honom. Låta det som varit varit och kunnat vara stark på mina egna ben. Sedan hade jag velat att fler personer vågade öppna sig, då man kan mötas på halva vägen och inte känna oro däremellan. Uh, livet är verkligen inte lätt och mina problem går nog inte att jämföra med andras, men vad går egentligen att jämföra?

Johanna Wogel

Om jag fick välja öde så skulle jag vilja ta bort mina allergier och sjukdomar och vara som ett vanligt barn utan problem. Jag är allergisk mot jordnötter så kan inte äta choklad. Har astma så jag har inte lika bra uthållighet som mina vänner. Allergisk mot pollen så det gör ont på sommaren. Allergisk mot pälsdjur så kan knappt vara hos mina kompisar som har djur....

elin

Mitt öde skulle bli att träffa den stora kärleken och leva lyckligt alla våra dagar :).

Josefine

Om jag fick bestämma mitt öde, så skulle jag vilja någon gång träffa en person som kan göra mig lycklig. En att leva med för resten av livet, som jag kan älska och som älskar mig tillbaka.

Caroline Andersson

jag hade valt att inte veta!

det är det som gör livet spännande, att man inte vet sitt öde. Plus så tycket jag att man ska själv ska det öde man vill ha istället för att bara vänta o tro att det man vill ska se :)

Josefine

Jag skulle vilja köpa en katt, en liten kissemiss som man kan prata med om allt utan att den går vidare till andra och berättar ♥

Linda

Då skulle det nog faktiskt vara att vara ekonomisk oberoende för resten av mitt liv. För kärlek har jag redan <3. Världens bästa familj och vänner har jag redan. Bra jobb har jag redan.

Nu har jag kvar att jag vill resa, skaffa lägenhet eller hus, hund och fin bil. Kunna ge min familj och mina vänner allt de behöver. Sedan är lyckan gjord.lindajungara@hotmail.com

http://www.lindajungara.blogg.se

cl

Claudia

jag hade faktiskt inte velat veta om eller kunna bestämma mitt eget öde. Livet skulle förlora all sin spänning. Dock skulle jag vilja önska att jag dör lycklig, stolt och utan någon ånger.

Felicia

Jag skulle göra något stort för världen, hjälpa andra, för då mår jag också bra :)

Felicia

Jag skulle göra något stort för världen, hjälpa andra, för då mår jag också bra :)

Emma

Helst av allting just nu så skulle jag vilja få ett jobb och börja tjäna mina egna pengar så jag kan hitta på saker med mina vänner, och köpa vad jag vill!

C H A R L O T T E

Jag hade velat vinna äckligt mycket pengar! Pengar är absolut inte allt i livet men man kan påverka sitt liv en hel del. :)

Petra

Jag skulle vilja lyckas med mitt liv, och inom mitt framtida yrke. Leva ett lyckligt liv med många nära och kära!

Lena

Om jag fick välja mitt öde skulle jag bli mamma.

Sara

Dö lycklig!

CC

Jag önskar först o främst en bättre hälsa! Hälsa går inte att köpas för pengar och vissa dagar är väldigt jobbiga, men att kika in i din blogg piggar alltid upp en stund :-)

TC

Att efter allt så kommer jag finna mig till rätta, ha lite mer tur än otur..

Linda

Jag skulle vilja vinna pengar så jag & min flickvän kunde gifta oss, flytta till ett radhus & även resa. =)

My Pettersson

Att förlova mig med min fina pojke är något som jag vill ska hända inom en snar framtid! :)

fanny

Hitta den manen som gör att jag vågar tro på kärlek igen! <3

Sofia

Jag skulle vilja träffa min drömkille som hade oändligt med pengar så vi kunde flytta till USA där jag skulle bli en grym skådespelare och få massa söta barn.Eller så skulle jag önska att min mamma brydde sig om mig.

Sara

En jorden runt resa är min dröm, att få besöka vart enda land som finns och ser hur det ser ut överallt!

På vägen skulle jag besöka min morbror som bor halva året i Australien! :D

Malin

Jag skulle vilja bli en känd asgrym tatuerare!

Stina Gunnarsson

Jag skulle vilja bli mamma, inte nu men senare i livet !:)

Daniela * Neliz

Jag skulle utan tvekan vilja träffa "The one" och påbörja en familj. Finns nog inget jag vill hellre än just det.

Olivia

Jag skulle vinna pengar och det skulle gå till att betala skulder och lån som min familj har och resten av alla pengar det får öder bestämma ;)

Jess

Jag har det redan himla bra så det känns nästan pinsamt att önska sig, men jag skulle välja att bli ekonomiskt oberoende. Det finns så mycket jag vill göra, resa och se och som det är idag har jag ingen möjlighet till det. Därför blir min önskan detta även om det är ett själviskt svar.

Julia B

Att leva ett långt, lyckligt och framförallt friskt liv och självklart evig kärlek :)

Julia

Jag vet inte vad jag skulle göra, men jag skulle inte vilja att någon av min familj, släkt, vänner fick någon farlig sjukdom. Men det första jag skulle göra vet jag inte. Resa kanske. :D

Pinky

Jag tror jag skulle resa till ett varmt land som typ karibiska öarna:)

Ida

Visst det hade inte varit fel att vinna pengar, eller få drömjobbet ..men hade jag fått välja mitt öde, så skulle jag bestämma att jag samt alla mina nära och kära får hålla oss så friska som det bara går, livet kan vända så snabbt ..

susanne

det som står allra högst upp på min lista nu, det är att barnet jag bär på ska vara friskt och välskapt.

Elin Gabriella

Jag skulle vilja bli mamma till tre friska barn :)Svar: Åh vad roligt att hjälpa till med lite inspiration ;) Hihi. Du är så duktig Linda! Längtar efter mina tavlor jag beställt! :Dkramkram

Anna - Mamma till Emilia

Om jag fick välja mitt egna öde hade jag valt att min familj fick vara friska och lyckliga hela livet. Sedan hade jag velat vinna några miljoner, pengar gör en inte lycklig men kan hjälpa en med mkt =)

mimmi

Det första jag skulle göra är att träffa en underbar pojke som älskar mig för den jag är :) Och en trevlig utomlandsresa skulle inte sitta fel nu på hösten :)

Lovisa

jag och min boll ska det vara.jag vill spela fotboll livet ut. bo i spanien och på något vis spela i FC Barcelona. Även om jag är tjej, att få spela med dom killarna. Helt galet omöjligt, men det är min dröm. Jag ska bilda familj i Spanien och skaffa ett bra jobb och vackert hus, så ska det va.

Caroline

Jag skulle vilja vinna pengar så jag kunde hjälpa mina föräldrar.

ingrid

Först skulle jag vinna en maaaasssaaaa pengar, för att sen kunna göra allt annat jag vill här i livet; resa, utbilda mej till mitt drömyrke och skaffa en stor familj :)

Emma

Jag skulle vilja förändra samhället till något bättre. Både för de som vill älska vem dem vill och göra så att sjukdomar som är livshotande försvinner helt..

A D A | | A D A D A . B L O G G . S E

Då skulle jag inte önska någon resa till ett varmt land, få 1 miljon eller få en drömkille...Jag skulle vilja kunna uppskatta det underbara liv jag faktiskt har och verkligen se vilka fina vänner (och familj) jag har.

Crazyangel

Åh pengar vore ju inte fel, för då kunde man ju gö allt det där andra sen ;)

Anonym

Jag skulle sluta hänga upp mig på små smaker som gör att allt kan bli så jobbigt. Jag skulle vara en person som tog vara på varenda liten sekund.

Att jag slutade bry mig vad alla andra tycker och tänker om mig och istället bara vara den jag är,

Det finns ju så många som tycker om mig för den jag är, någon annan ska ju inte få ändra på mig !

Jag har dåligt självförtroende MEN hade jag fått välja så skulle det vara sååå mycket bättre ! :DKram!

Sylvia

Att leva ett bra liv med min familj och kunna förverkliga minna drömmar.

Julia

Hej! Om jag fick välja mitt öde så skulle jag vilja bli en fluga! För tänk att kunna flyga runt i luften bara :D Och tänk vad liten man är som kan åka varsomhelst! Och tänk på hur mycket man kan tjuvlyssna på allt och alla och hur mycket man kan få se! :)

denise

Skulle nog välja att jag hittar en riktigt snygg kille (som även har underbar personlighet). Sen skulle jag vela bo i USA och bli en sån som stylar hår inför musik-videos, filmer eller plåtningar :)

Angelica

Hitta kärleken.

Annster

Jag skulle nog säga, att lyckas i livet. Det har väll inte varit den starkaste sidan, då mycket velat mig illa. Så visst har man önskat att mycket varit mer till min fördel.

clara

jag skulle vilja resa till Afrika på safari medan man kan det :)

Elin Svensson

Jag skulle vilja resa till Thailand o njuta, shoppa o bara vara. det är en Dröm för mig. men först o främst måste jag blir frisk..

LoVisa

Om jag skulle bestämma mitt eget öde skulle jag resa jorden runt, sen skulle jag bli nyhetsankare på Tv4 ( mitt drömjobb) :)

Jaleh

vara frisk och lycklig livet ut!

Amanda

"Om du fick välja ditt öde, vad var det första du skulle göra?"Jag skulle "trolla" bort ångest och social fobi från mig själv och våga leva det liv jag vill ha fullt ut!

Ellen

Jag skulle vilja att mitt öde var att inte ha något öde. Allt händer av en slump.

Shit, det skulle var ganska coolt ju!

natha

ha ett perfekt liv (jobb o perfekt familj troer jag men jag måste vara lycklig

martina

Hm, skulle nog vara att mitt band skulle lyckas som jag alltid drömt om!

Alltid haft drömmen att syssla inom musik och sjunga :)

bella

Jag skulle bli rockstjärna på stört. Skapa mitt band och bli störst i världen. Det är en dröm. Lever för musiken!

Carolina

Att vinna pengar och kunna köpa mig mitt drömhus till mig och min familj!

Sara ♥.

Jag har länge drömt om att öppna upp ett eget café där jag bakar och säljer mina egna cupcakes i alla dess färger och smaker. Samtidigt som jag på sidan om skriver barnböcker.

emelie

jag skulle bli rik så rik att jag kunde köpa massor av radiance-parfymer! :D

FRIDA

Mitt bästa val hittills är att jag vågade välja en annan skola och en annan linje nu i gymnasiet. Jag kunde ha valt en linje jag inte velat gått och en annan skola bara för att i princip alla mina vänner går på den skolan. Istället valde jag en linje som passar mig perfekt och en skola med mycket fördomar.Det känns bra att inte ha gjort ett s.k "kompisval" utan gått velat stått på egna ben och gått min egen väg. Skolan är dessutom precis som jag vill ha den. Det finns ingen som inte är sig själv och hela skolan har en sån go sammanhållning. Linjen är också jätte bra för mig och jag har även träffat nya människor som jag vet att detta är en början på en evig vänskap!

Amanda

Jag skulle vilja bli kär. Kortfattat jag vet, men det är nog de jag absolut vill just nu.

Emelie - E M M I Q

Jag är med :)Om jag fick välja mitt öde skulle jag absolut välja pengar.Min stora dröm är att öppna egen salong när jag väl gått ut min utbildning som frisör. Jag har hittat min dröm, min framtid , min lycka : Att jobba som frisör. Pengarna skulle gå till en salong inne på Gamla stan i framtiden!Nu håller jag tummarna!

Emma

Om jag fick välja mitt eget öde så skulle jag samla se till att jag hade massa pengar! Sen så skulle jag göra en "Asien runt" resa! Min största dröm!

BLOGGARNAS BLOGGTIPSARE

Hej på dig! Vill du ha fler besökare eller nya bloggar att läsa? Då ska du kolla in vår blogg! Vi tipsar om alla sorters bloggar. Om du själv vill bli tipsad så skriver du en kommentar till oss med fakta om dig och din blogg så tipsar vi om din blogg i ett inlägg!

/ Zelda och Alexandra – bloggarnas bloggtipsare

Zandra

Jag skulle ha sökt hjälp för min sjukdom mycket tidigare, då hade mitt liv sett helt annorlunda ut.

Malin

om jag fick bestämma mitt öde så vill jag först få leva lycklig livet ut med min pojkvän, få barn och slippa allvarliga sjukdomar som cancer!

Fanny

Jag vill utbilda mig och få ett bra jobb som jag trivs med och som jag tjänar bra på. När jag pensionerar mig ska jag starta en liten hästgård! :)

hedda & thilia ♥

jag skulle vilja bli lycklig igen. min pojkvän har gjort slut, så de enda jag kämpar för nu är att bli tsm med honom igen. vi var tillsammans ett år och lite mer. jag ger aldrig upp & vi ska åka på en underbar resa tillsammans i vinter.

dagen efter de tog slut berättade pappa att han tänkt att han skulle fått följa med oss till thailand. så är min dröm, min framtid & mitt allt honom, att få allt tillbaka!

Jennifer

okej det här kommer låta som värsta "tyck synd om mig kommentaren", men jag skulle välja att bli av med min whiplersh skada så jag orkar plugga mer och få en ordentlig utbildning med bra betyg:)

Sandra

Att få en helt egen ponny!

Att få ta hand om den själv, och rida varje dag! :D

Rebecca

Jag skulle vilja skapa ett alldeles eget klädmärke och bli känd över hela världen, och därmed käna massor av pengar så att jag sedan kunde bjuda min familj på en skön solsemester :)

Det är en dröm som jag önskar att den blev sann.

Camilla

Jag har länge drömt om att flytta utomlands och plugga mode & design. Förhoppningsvis går den drömmen i uppfyllelse redan i juni då jag(om allt går som det ska) flyttar till Brasilien & börjar plugga där :)

Alva

Jag skulle vilja öppna ett litet mysigt café där jag säljer allting man kan baka själv. Och där skulle jag få uppträda ibland.

Jennie ♥

såg att du ändrade frågan, får väl skriva om den då ;)jag skulle välja att få styrkan till att försöka gå ner i vikt. har varit utsatt för mobbning på högstadiet och de gjorde att mitt självförtroende är i botten. skulle bara vilja finna kraften till att gå ner i vikt och bli accepterad. de är inte så lätt som alla tror - speciellt inte om man själv inte varit med om något sådant här.hoppas på lycka.kram

renéejedef3ldt

det första jag verkligen skulle vilja göra är att få ork till skolan och kämpa på verkligen hårt jämt! Jag går den naturvetenskapliga linjen och något jag verkligen skulle vilja få nu på en gång är kämparglöden och ett riktigt bra självförtroende.. I min förra klass trodde verkligen ingen att jag skulle klara gå natur, vilket verkligen tog på mitt självförtroende och ibland undrar jag själv om jag kommer fixa det. Så ja, kämparglöd och självförtroende till 100&

Igeland

Det jag skulle bestämma var att jag skulle träffa den rätte, ganska tidigt i livet, och sen leva med honom resten av livet, hihi (:

Cajsa ♥

att få en bok publicerad, tänk om den typ blev nån bestseller, det skulle vara helt sjukt underbart! brinner verkligen för att skriva!tävlar för både dej och mej ;)

My

Det skulle definitivt vara en resa till Kanada för att träffa mina förälder. De har haft ont om pengar och själv är jag arbetslös så jag har inte mycket kosing till övers jag heller, så vi har inte kunnat träffas nu på ett tag.

Madde

Bestämde jag mitt eget öde skulle jag vakna upp imorgon och vara MASSA kilon lättare, då skulle jag ta mycket bättre hand om mig själv och vara otroligt aktiv med mina barn.

Mikaela - livet med 2 psykiska sjukdomar.

Jag vill jobba som frisör (skaffa mej en utbildning först), ha ett fint & fräsch nybyggt hus tillsammans med min pojkvän och mina framtida barn. På sidan om vill jag jobba som fotomodell. :)

Michaela

Om jag fick välja mitt egna öde så skulle det bli att jag gifter mig med den man jag lever med idag, jag får snabbt plugga klart på komvux, vi får vårat barn som vi pratat om så länge men det verkar inte vilja komma, jag ska få det jobb som jag drömmer om dvs, att äga ett eget hotell :)

maria ♥.

Om du fick välja ditt öde, vad var det första du skulle göra?om jag fick välja vad mitt öde skulle vara skulle de vara att jag blir framgångsrik , får en underbar familj . jag skulle öppna ett barnhem eller något liknande för hemlösa människor :)

cecilia

Jag skulle vinna så mycket pengar att ja kunde gå i pension när jag e 20! :D

Anni

om jag skulle välja skulle jag vilja träffa justin bieber jag är hans stösta fan

Anna

Om jag fick välja mitt öde så skulle jag vilja att livet fortsatte som det är idag. Jag skulle vilja möta både framgångar och motgångar för att jag tror att det stärker en som person samt gör livet lite extra roligt när det går bra. :)

EMINA BALERINA

Om jag fick välja mitt öde så skulle jag välja att på något sätt hitta en lösning så att jag och min pojkvän kunde bo tillsammans. Vi har distansförhållande, Han bor i ett annat land... nämligen Bosnien..Så vi träffas bara på sommaren.Hade gjort ALLT bara så vi får bo tillsammans, spelar ingen roll i vilket land. Bara vi är tillsammans och har varandra......

Ronja

Då skulle jag ta en blandning av allt, inte gå extremt någonstans utan ta lagom av allt. Ett ganska bra jobb, en fin familj och resa någon gång om året. Jag är så svensk man kan bli, jag vill ha lagom! :D

Ella

Jag skulle inte vilja välja mitt öde. Det går inte att bli rik och lycklig utan att offra något annat. Men något som jag gärna vill är att önska all lycka till mina underbara vänner och min familj.

julia och hazal- skoliosbloggen

för oss skulle det vara att få leva ett liv utan vår skolios!:)

sheila

Om jag fick välja mitt öde skulle det vara att bli en världsberömd och superbra dansare, jag har ju en kropp och den ska användas på rätt sätt och jag känner att jag verkligen vill dansa hela tiden!

IDAJOSEFINS

jag skulle gifta mig med prins philip och sedan flytta in i ett lyxigt slott i frankrike! fantasin har inga gränser, haha:)och såklaaaart så skulle jag köpa mig en enorm dator så jag skulle kunna kika in på din blogg varje dag!ha det underbart, kramaaaar:D

nicolebica

Öde och öde...

Men det är väl öde att man träffar en person som betyder verkligen allt för en?

Jag hade velat ha kvar den personen i mitt liv för all tid!

Anna:)

Om jag fick välja mitt öde skulle det första jag gjorde vara att åka på en lång resa till alla klassiska resmål i världen - Paris, New York, Sydney, Los Angeles...osv. :)

Anna

Ja skulle ta med min underbara mamma på en resa. Hon stöttar mig som sjutton och var fantastisk vid planerande av mitt bröllop, trots att hon var sjuk i bröstcancer. Jag skulle ge tillbaka till henne som alltid tänker på andra.

http://www.mondoblog.se/anna

Evelina

Hej om jag fick välja mitt öde skulle jag nog vilja gå ut skolan med bra betyg och skaffa mig ett jobb som jag trivas med, och så småning om skaffa familj.

Kram

Josefin

Kanske anmäler mig om jag kommer på något öde! ;)

Fanny

Ooh att välja sitt öde... Svårt! Det finns ju så många olika saker man skulle vilja att det skulle bli, och hur man än väljer så hade man ändå velat att det blivit på ett annat sätt.Så jag hade ärligt talat inte velat välja mitt öde, jag hade bara låtit släppa allt och bara låta det bli som det blir. Man får finna lyckan i det man har!

Beatrice

Jag skulle bo i usa med familj och välbetalt yrke innom media!

erica

Jag skulle gå ut gymnasiet, vara tillsammans med mitt ex och dofta av Radience!

Johanna :)

Jag skulle först se till att blir ordentligt framgångsrik på något sätt, hur vet jag inte, men jag ska ha förtjänat pengarna och inte bara ha vunnit de eller liknande. Sedan skulle jag bygga upp hus, företag, fabriker osv. i fattiga länder. Jag skulle bearbeta ett land i taget, för det första bygga upp de ordentligt så alla får jobb, sedan på något sätt ändra så att de får demokrati i landet, sen ska alla unga få en utbildning och en massa andra saker. Alla ska kunna och ha råd med mat, vatten och el, alltså skulle alla få slippa leva fattigt och det skulle bli mera jämn ställt.

Detta skulle bli mitt öde om jag fick välja det helt själv, synd bara att aldrig kommer att hända :)

Emma (sysslingarnas)

i mitt öde så skulle jag vilja bli fotbollsproffs och få pengar och för dom pengarna så skulle jag köpa kamerautrustning till migg företag :)

andrea

Jag är med!Om jag skulle vilja mitt egna öde så skulle jag bli en rik och omtyckt advokat i USA. Jag skulle hitta mitt livs kärlek och bilda en familj. :)

Cajsa Torres Daahl

Jag skulle se Liverpool FC spela live på Anfeild. Få älskade idolen Fernando Torres autograf, gå ut skolan med bra betyg. Flytta till Spanien , jobba som hundinstruktör. Tjäna bra med pengar, Träffa en mitt livskrälek och leva lyckligt tillsammans med honom, få två barn ha minst 3 hundar och bo i en villa.

Och ha ett lyckligt liv och dö av ålder.ett drömliv !

Myran

Min dröm är att jag får leva resten av livet tsm med min underbara pojkvän. Flytta till en villa, bilda familj!

Bea lundin

Jag skulle flytta till ryssland! (believe it or not). Antagligen skaffa familj där och ha iller-uppfödning :D

Elisabeth

Det första jag skulle vilja göra är att göra en lång resa till några fina städer jag gärna vill besöka. Bland annat Tokyo, New York, Venedig, London, Paris. När jag kommer hem därifrån skulle jag vilja bli gravid med tvillingar. En pojke och en flicka.

Emma

Ååh jag hade först och främst klarat mina två stora tentor nästa vecka, sen hade jag satt mig på ett flygplan till Thailand med min pojkvän<3

Elin Kvist

bli mamma OCH vinna pengar ;) hihihi

Maria

Om jag fick välja mitt öde skulle jag gå på en riktigt spännande och intressant utbildning nästa år. För tillfället har jag verkligen ångest över att välja utbildning efter gymnasiet eftersom jag inte vet varken ut eller in vad jag vill jobba med.

Angelica

om jag fick styra mitt öde så önskar jag att Fredrik friar till mig när han kommer hem från sin arbetsresa om nio dagar. Vill så gära se våra döttrar Ella och Thyra vara näbbar.. vill jag gifta mig innan nästa graviditet och då måste han fria rätt så snart. Vill gärna bli gravid igen om ett år eller två och ett riktigt bröllop tar ett år eller så att planera.

Rebecca

Få awesome betyg och komma in på de gymnasium jag vill! :D

Stephanie Nilsson

Mitt öde: Lyckas få ett arbete som jag trivs med. Detta är mitt drömjobb. Jag vill komma ur min jobbiga bubbla och få ett jobb efter snart 2 års arbetslöshet.Jag har min älskade sambo, jag har rest och jag vann 25kr på triss. Gifte-mål och barn kommer sen i våra liv. Just nu vill jag hitta mitt jobb som han och flera andra har gjort:)

Petra Johansson (:

Jag är med :)Om jag fick välja mitt öde...Jag skulle vilja starta ett program som extream homemakeover och hjälpa dom som inte har råd att köpa nytt hus eller så.

För extream homemakeover kan ju inte hjälpa alla så det skulle vara bra om det kom ett nytt program, så man kunde hjälpa flera som inte har det bra ute i världen :)

Amanda

om mitt öde fick bestämma skulle jag vilja att allt blev bra och jag fick en bästa kompis och en riktigt härlig pojkvän. och att jag blev lycklig igen.

Nora

Det första jag gjorde skulle vara att hjälpa en vän som mist sin familj och som har det svårt i livet.

Vendela Meyerhöffer

Det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse om jag fick jobba med musik i framtiden! Sedan vill jag gifta mig och få underbara barn (:

Erika

Köpa Huset som vi har varit och tittat på och få börja renovera och pyssla.

Agnes

Om jag fick välja mitt öde skulle det nog vara att jag hade en frisk familj, inga bekymer, att jag var en framgångsrik kvinna med hus, bil, barn och en underbar trogen man:D<3

samantha

om jag fick välja mitt öde,

så skulle jag vilja lyckas i livet

menar inte att vara perfekt för de vill jag inte vara,det är inte bra att vara perfekt, alla ska ha lite egen stil.

jag skulle vilja lyckas i livet, bra ekonomi,familj,dessutom skolan,att jag lyckas med skolan, för skolan finns ju i livet, skolan är något jag måste börja fokusera riktigt bra på nu!

Rebecka

Det skulle vara att få ett bra svensson liv med det lilla extra, svensson liv med barn och allt det där är underskattat av många, just därför jag vill ha det! :)

Lina

Om jag fick välja så skulle jag flytta till USA med min familj samt jobba som pilot. Som pilot skulle jag få se de mest spännande och kanske mest kända ställena i världen samt de ställena du inte trodde fanns!

Lena

Jag är med! Mitt öde skulle vara att få åka till New York. Spelar inte roll hur länge.. bara att få åka dit och uppleva allting där...

Saga Arvidsson

Om jag fick välja mitt öde skulle det vara att lyckas bra i skolan, bli respekterad och få massor med underbara vänner som är mina typer.

Jag skulle också vilja bli sångerska och skåderspelerska och träffa den alldesles rätta!Kram!

Vahide

Om jag fick välja mitt öde så skulle de varit att få en underbar familj med allt de goda i livet.

Julia

Att mina nära inte råkar ut för något illa och får leva ett långt, lyckligt och friskt liv! Det var iofs DERAS öde men på sätt och vis mitt också och det är det jag önskar mest av allt :)

Ellen <3

Om jag fick välja mitt öde skulle jag välja att få leva ett så lyckligt liv som möjligt, man lever ju ändå bara en gång så då vill jag ha ett lyckligt liv. Jag vill också att mina nära och kära får ett lyckligt liv! Älskar din blogg btw! :D <3

LISA [mamma till Alva och bebis i magen]

Jaha, är det ny fråga nu... :P haha! Då får jag tävla om då! :)Om jag fick välja mitt öde så hade jag önskat att alla i min omgivning, att min familj mådde bra (det gör så att jag mår bra), sen så hade inte ett bra jobb satt fel :) men det viktigaste av allt är att man är frisk! Så att alltid få vara frisk och att min familj också fått vara det.Nu hoppas jag att jag vinner för min gamla parfym är slut och det är inte prio ett att köpa ny när man har en 1 åring och en till bebis påväg :P men som sagt, jag håller tummarna!!Stora kramar!

SEEO

Bli en riktig Proffsdansare och leva på det! :D

Fille-O@hotmail.com

att få vara en kung för en dag alltså att behandlas som en kung för en dag.

Emeli

Att flytta till USA, bli framgångsrik och bygga upp ett liv helt olikt sverige!

Jenni

Om jag fick välja mitt öde, skulle jag resa till bahamas och dyka där, jobba där i några månad som undervattensfotograf också :)

Denise Dennan Linderoth

Jag skulle skaffa mig en bra utbildning och jobba med något som ger ordentligt med pengar. Inte för att jag vill köpa fina saker åt mig själv, även om det är trevligt, utan för att jag vill ge min familj den gåvan att inte behöva oroa sig över sina skulder. Jag vill att dom ska få vara bekymmersfria ett tag. Att en dag slippa tänka på pengar, slippa oroa sig över en sådan sak som inte ska vara grunden till om man är lycklig eller inte, vore en otrolig lättnad och glädje.

Ness

Om jag fick välja mitt öde precis som jag vill..Skaffa en familj och ha en villa i en liten by ''som jag bor i nu sen ja va 5år''

Jobba med barn & djur, helst ha eget stall och bli dagmamma , de ä de som får mig att bli lycklig!Kram ness

mollie

om jag skulle välja mitt öde skulle det vara att jag vann mycket pengar så jag kunde rädda alla djur från pälsindustrin och alla hemlösa djur!

Krånglig&konstig

Jag är gärna med! =)Att vara lärarens favorit och flitig i skolan , haha! ^^

Sanna

jag skulle så otroligt gärna vilja kunna försörja mig på sången, så en artist och sångkarriär är min absolut största dröm

Julia :)

Mitt öde.

Få en kille i skolan att se på mig. Varje gång jag går förbi tittar han bort. Jag vill inte vara osynlig, jag vill synas. Mina kompisar gör det, men inte jag.Hoppas du får goodiebagen, det är sååå kul att se vad som finns i dem :)

ha en fortsatt trevlig kväll!

johanna

om jag fick välja mitt öde, så skulle jag vilja jobba med något som kunde förändra världen. jag skulle vilja ha bättre självförtroende och kunna slappna av. just nu går jag skola (grund) och jag har ingen aning om vad jag vill bli. jag är väldigt intresserad av allt som har med skönhet och hälsa att göra, men jag vill jobba med något som kan förändra något. när mina vänner frågar vad jag ska gå på gymnasiet, eller vad jag vill bli när jag blir stor, så svarar jag att jag inte vet, för det gör jag inte. jag har ingen aning, jag känner mig kluven. antingen bli nått som jag tror att jag vill bli, tex makeupartist, stylist eller nått liknande, eller bli nått mer 'allvarligt', åklagare (har jag funderat på) eller sjuksköterska. min mamma tycker inte att jag ska satsa på makeupartist, hon tycker att det är strunt. i nuläget har jag nästan inget självförtroende och jag blir lättpåverkad av vad andra tycker. jag vågar inte riktigt vara mig själv och stå för det jag tycker, så det skulle jag vilja ändra på. jag vet att dethär kanske låter väldigt vuxen och kanske lite överdrivet, trots att jag bara är 14 år och går i 8an.

hoppsan, nu blev det ett jättelångt svar, menmen.

erika

Det skulle nog vara att få evigt liv. Med de närmsta, som jag älskar!

R E B E C C A

Jag skulle vilja ha alla mina nära och kära friska och lyckliga.

Sen så skulle jag vilja vara tidningredaktör tjäna massor med pengar så att jag skulle kunna köpa mina egna Chanel väskor och Loubotin skor!Kram

R E B E C C A

Jag skulle vilja ha alla mina nära och kära friska och lyckliga.

Sen så skulle jag vilja vara tidningredaktör tjäna massor med pengar så att jag skulle kunna köpa mina egna Chanel väskor och Loubotin skor!Kram

Maria

Om du fick välja ditt öde, vad var det första du skulle göra?jag vill försöka sluta upp med att kommentera hur folk ser ut och störa mig på folk. samtidigt som jag vill starta en egen välgörenhetssak för alla världens barn som behöver hjälp!

marie

Om jag fick välja så skulle jag vilja träffa den man jag vill leva tillsammans med resten av livet och bilda en familj med. Sen skulle det inte vara dumt att få en bra karriär också :)

hannah

Hade jag fått välja mitt egna öde hade det varit i USA hos en familj som behöver ha lite hjälp. Har alltid velat bli barnflicka på grund av att jag älskar barn. Plus att jag är så himla sällskaps sjuk, och vad är inte bättre då än en sprallig litet barn som vill leka hela tiden! Jag älskar även att hjälpa till och känna att man är bra till något, därför tror jag att barnflicka passar perfekt för mig. Att va hos en familj som behöver hjälp eller kanske bara en positiv person i deras vardag. Det är mitt öde, förhoppningsvis!! :)

Hajrija

Det första jag skulle göra är få hjälp med att gå ner i vikt. Jag känner mig så stressad och då jag lider av extrem övervikt (tur är ser man inte det på mig som på andra människor), skulle jag först av allt prioritera det. Sedan skulle jag självklart färdigutbilda mig och ingå äktenskap. :)

emelie

Jag är med! :)Jag skulle vilja flytta till New York, mitt hjärtas stad ! :D

Sabina

Min önskan skulle vara att få tillbringa och dela allt med min älskade "man" livet ut. Kärleken är det underbaraste som finns, att stanna vid någons sida i vått och torrt och även få det tillbaka. Plus att allt är så mycket mer njutbart när man delar det min någon som man har varmt om hjärtat.

jennifer

Jag skulle vilja flytta hemifrån, jobba som fotograf och ha barn med min underbara pojkvän, det är det jag vill och det är det jag ska kämpa för att få för det är viktigast i mitt liv :)

vera

jag vill bli lycklig och resa massa :)

Haylie

vilken svår fråga.

jag skulle nog vara nöjd om jag hade ett bra liv med den jag älskar, en bra ekonomi så att man har råd att göra och se de saker man vill göra och kanske till och med bo i ett hus med var sin bil.

sen är ju dröm summorna (pengar) klart inget man skulle tacka nej till och ett klart pluss ;)

Matilda

om jag hade fått välja mitt öde hade jag valt att bli sådär dökär i någon som blev det tillbaka i mej, att vara sådär lycklig som man bara är när man är riktigt kär i någon.

Saga Graveleij

jag är med. Jag har bestämt mig, tänker inte låta fler folk dö i cancer. Forskare ska jag bli om jag får bestäma.

Julia

Hej<3

Mitt öde skulle vara att jag blev kännd bloggerska och folk inser vem jag är

Ha en bra dag!

KRAM

Mikaela

Jag skulle välja både familj och jobb :)

Johanna

Jag skulle tjäna ihop pengar och sedan skulle jag köpa ett hus i USA och skaffa familj och bo där, men såklart så skulle jag bo i Sverige oxå :) mitt största mål är att vara lycklig och leva livet :) <3

andréa

Det första jag skulle göra om jag fick välja mitt eget öde ... Vinna den här parfymen? Haha. Nej, men se till att jag fann äkta kärlek. En glittrande verklighet kräver jag inte, men bara en svagt glittrande punkt i tillvaron ... skulle betyda så fruktansvärt mycket.

Cassandra

Skulle jag kunna bestämma MITT öde så skulle jag inte bara ha ett fast arbete fram tills jag pensionera mig, jag skulle ha ett roligt välbetalt fast jobb! :)

elinanna

Jag skulle välja att fortsätta mitt liv utan att veta eller ändra på något. Livet är ett jobb, en strävan, en överraskning. Jag vill nog att det ska fortsätta så..

Arianne

Jag är mer en gärna med och tävlar, för att båda jag och du ska ha en chans att vinna :)

Min högst önskan är att alla i min närhet ska trivas och må bra och att jag själv även ska finna rätt väg i mitt liv (dvs jobbkategori)Lycka till!

Sophie

Jag vill flytta till större lägenhet alt. hus och hjälpa fler djur att få ett bra liv :)

Diana

Jag skulle helt klart välja att mitt öde skulle vara att få ha min familj runt om mig länge, länge. Jag vill att min mormor ska få se mig ta studenten, examen, gifta mig, se mina barn växa upp.. Jag är säker på att jag skulle leva lyckligt då, oavsett hur resten av mitt liv går. Jag är lyckligast med min familj och hoppas på att få vara lycklig länge.

Sara Antonsson

vinna denna parfymen!

Anna

Att vinna ungefär 10000kr så jag kan köpa kameran som jag sparar som en galning till,och sen skulle de ju inte skada att ha premiärbiljetter till Harry Potter filmerna som kommer :)

Sophie

Om jag fick välja mitt öde skulle jag välja att jag levde ett lyckligt liv, mer kan man inte önska :)

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

Först av allt bli av med min hemska minnen, få ett till barn, ha ett bra jobb och låta min familj vara friska och glada :)

Alexandra

om jag fick välja mitt öde skulle jag vilja att alla i min familj&släkt o bland mina vänner ska må bra! Sen skulle jag vilja resa runt med min underbara pojkvän och kanske skaffa sig en lite bebiiis sen :)

JULIA [ Photo ]

Att välja sitt öde/framtid när man är 15 år gammal tycker jag är lite för tidigt.

Visst alla har drömmar om hur livet ska se ut men det har man haft ända sen man va lite och ville bli det eller ville göra så.

Min framtid är väl mest att mår så bra som möjligt och allt omkring mig mår bra.

bara man tar en dag i taget så tror jag livet rullar på precis som man vill ha det.

jag har kanske världens enklaste och tråkigaste dröm om hur min framtid ska se ut men så vill jag ha det iallfall.

Framtiden kommer imorgon :)

JULIA [ Photo ]

Att välja sitt öde/framtid när man är 15 år gammal tycker jag är lite för tidigt.

Visst alla har drömmar om hur livet ska se ut men det har man haft ända sen man va lite och ville bli det eller ville göra så.

Min framtid är väl mest att mår så bra som möjligt och allt omkring mig mår bra.

bara man tar en dag i taget så tror jag livet rullar på precis som man vill ha det.

jag har kanske världens enklaste och tråkigaste dröm om hur min framtid ska se ut men så vill jag ha det iallfall.

Framtiden kommer imorgon :)

Louise <3

Jag skulle gå ut gymnasiet, jag går på ett naturbruksgymnasium i Umeå med inriktningen djurvård. Och när jag gått ut så är min dröm att jobba på en djurpark. Vilken djurpark spelar ingen roll. :)

Kraaaamar Louise Sjölund. <3

Ida

Jag skulle uppfinna något som kan göra min mormor frisk!

Evelina - Mamma till Meja Lee ♥

Jag har redan fått en underbar dotter och har en underbar sambo.Så jag vill se oss i vårat drömhus och att våran lilla sessa får ett eller två syskon :) Jag har hittat mitt drömyrke som jag trivs med och har väldigt roligt på jobbet. Mycket kärlek och ett mysigt hem, de är livet enligt mig :)Kram Evelina

Ann-sophie

Om jag fick välja ett öde till mig själv skulle det vara att hitta den stora kärleken som jag vill dela resten av mitt liv med. För det finns inget vackrare en äkta kärlek.

linnea

mitt öde skulle vara att leva lyckligt & friskt. & arbeta med min dröm som reseledare. Kanske blir det verklighet om en månad:)

Emma

Jag skulle vilja vinna pengar till min utbildning som jag har planerat att gå. Den kostar över 100 000 och jag ska även ha pengar till att bo någonstans. Så jag skulle vilja ha vunnit pengar till min utbildning.

Emma

Jag skulle vilja vinna pengar till min utbildning som jag har planerat att gå. Den kostar över 100 000 och jag ska även ha pengar till att bo någonstans. Så jag skulle vilja ha vunnit pengar till min utbildning.

micaela

om jag fick välja mitt öde så skulle jag leva lyckligt resten av livet och uppnå nästan alla mina drömmar i livet! (nästan för att jag vill inte vara allt för girig, haha)

S

Jag skulle ta mod till mig och satsa på killen jag älskar :)

Natalina

Jag skulle vilja vinna pengar så jag kan gifta mig med min älskade sambo Linda, skaffa bebisar och köpa radhus :)

Diana

Svar: Vinna pengar så klart, då hande jag kunnat köpa det jag vill ha, en långhåring Chihuahua, resa, köpa bil mm

och naturligtvis vill jag vinna

Parfymen från denna underbara kvinna

Doften så ljuvlig

Den gör mig ej snuvig

Flaskan så vacker,

den går inte av för hackor.Mvh

Diana

Emma

Om jag skulle bestämma mitt öde så skulle det se ut så här jag skulle ha ett Måndag-Fredag jobb, ha massa pengar och vänta ett syskon till Eddie nu och bo i hus !!!!emma ce

Jag skulle skaffa en hund, som jag längtat efter en! Och så skulle jag vilja få lite mer pengar så jag har råd att inreda & fixa i min lilla etta, som jag precis flyttat in i (:

Freja [Fotoblogg]

Om JAG fick bestämma mitt eget öde skulle jag nog bo i U.S.A. vara journalist och fotograf och bo i New York.

linda

Enkelt svar, att vara lycklig livet ut! Ha folk runt om mig, som får mig att känna mig älskad och får mig att uppskatta livet precis som det är! :)

Självklart skulle det även vara gött med ett välbetalt jobb som jag trivs på. Men tycker att mina nära och kära är så grymt mycket mer värda en alla pengar jag skulle kunna tjäna.Kram

malin

Att få fokusera helhjärtat på tecknandet och ha en lyckad karriär som illustratör, både i Sverige och utomlands.

My

Jag skulle vilja fortsätta leva mitt liv som det är. Med dom möjligheter jag har att förändra och kämpa mig fram. Jag skulle vilja fortsätta sträva efter att lyckas och sträva efter den ultimata lyckan. Men om jag skulle ända vilja att förutsättningarna för min omgivnings välmående såg bättre ut. Jag skulle försöka minska lidandet hos de jag älskar.Är inte det vad vi alla vill egentligen? Att alla ska må bra så att dom kan forma sina egna öden?

Noelia

Det var en riktigt bra fråga! jag är 24 år och vid 18 års åldern gifte jag mig, flyttade till ett annat land, skilde mig några år senare mig,skaffade mig ett nytt liv, nya kompisar, fick kämpa för att först plugga till undersköterska för att sedan upptäcka att jag vill bli barnmorska... och i all denna röra hittade jag mitt livs kärlek!.

I svåra stunder där jag saknat det som gett mitt liv menning (min familj i uruguay)har jag frågat mig just den fråga tusen gånger... och just när jag bestämde mig för att ändra situationen eller "ödet" höll mig kärleken kvar här...

Idag känner jag att detta är mitt öde som av någon anledning lett mig hit...

Jag tror inte jag skulle vilja ändra på allt som fört mig hit för det har visat mig vem jag är, vem jag vil bli, lärt mig att uppskatta äkta kärlek från min familj och sambo.

Det jag skulle vilja ändra på är kunna säga och bevisa min kärlek, respekt och beundran för min morfar som avled mitt i denna öde-resan...

Detta har lärt mig att livet är väldigt kort och för att kunna njuta av den är viktigt att VÅGA ÄLSKA med hela ens själ och hjärta, men viktigast av allt är att VISA sin kärlek för personerna man älskar, för när de försvinner så har man bara ett tomt hål med massa känslor och ord som aldrig har sagts... Så just darför VÅGA ÄLSKA; VÅGA VÅGA!

Jossi

Jag skulle bli barnläkare och jobba på Astrid lingrens barnsjukhus!!! :)

Lina

Mitt öde skulle bli att hitta den perfekta pojkvännen, en person som älskar mig för den jag är och som kan göra mig lycklig :)Puss&Kram

hanna

om jag fick önska, skulle de vara att ingen i min familj eller jag själv, eller någon nära råkade ut för någon olycka/blev sjuk, eller skadade sig på något sätt, utan att jag & alla i min närhet lever lyckliga och friska väldigt länge!

Malin

Jag skulle bli socialarbetare, har ett familjehemsplacerat syskonbarn som bor hos oss och är därför ganska insatt redan! har sett mycket jag vill ändra på och vill man ha saker gjorda är det ibland bäst att försöka göra det själv!

zara/nä

att flytta till england och bli musik journalist!

ida

Jag skulle nog bara vilja ha ett långt och ett bra liv. Bilda familj och ha ett riktigt bra jobb , och ha en massa vänner att umgås med. Så ser mitt dröm liv ut typ :)

anna ♥

hade jag fått välja mitt öde så skulle jag verkligen velat att min mamma fortfarande var vid liv. för hon dog när jag var ungefär fyra år och jag fick aldrig riktigt chansen att få lära känna henne.pussss!

Madeleine

Jag skulle leva det liv jag lever idag.. till punkt och pricka. Men ekonomiskt oberoende. inte rik. inte fattig..lagom!

Victoria

Få en frisk lillebror.

Linnnnn

Få min mamma att välja mig istället för vindunken. Snart inne på tredje året utan kontakt. :/ Jag tycker jag behöver nått som en vinst som gör iaf en dag mer värd. :/

Linnnnn

Få min mamma att välja mig istället för vindunken. Snart inne på tredje året utan kontakt. :/ Jag tycker jag behöver nått som en vinst som gör iaf en dag mer värd. :/

Johanna -fluffmonster & karameller

Eftersom mina nära och kära ingår i mitt öde, så räknar jag med dem här.Först och främst vill jag att min morfar ska övervinna cancern, så att han och mormor får 20 år till tillsammans, så han kan leva och träffa sina barnbarn.

Sen vill jag ordna det för mig ekonomiskt med ett jobb jag älskar och vill gå till, men som ändå håller mig ovanför ytan. Jag vill Stadga mig med pojkvännen, bilda familj och ha den stora, underbara familjen jag alltid drömt om =)

Josefine

Om jag fick välja mitt öde skulle det få bli att må bra. Jag har inga höga krav om vad bra är längre, bara jag skulle kunna få le ett äkta leende igen, slippa alla panik- och ångestattackerna, slippa gråta var dag...det skulle vara mitt öde i så fall, att äntligen få känna att livet är värt att leva :)

Fröken Hanna

Jag drömmer om en liten kattunge som ska heta Signe. Och vi två ska bo i ett litet torp på landet med vita knutar & stora bokhyllor över hela väggarna. Där ska jag skriva lite på min bok som någon gång kommer ges ut, den ska handla om kärlek och vara lika bitterljuv som just kärleken är. Sedan ska jag någon gång bosätta mig ett slag i Prag, för känslan jag har när Praha ligger under fötterna har jag inte känt någon annanstans. Och om jag får välja själv så finns någon som jag vill ska hålla om mina höfter när jag sover, kyssa mina axlar och förälskas i livet tillsammans med mig. Om jag hade fått välja, alltså. Alexi-murdoch@hotmail.com. Puss!

~Vicky~

Jag hade valt ett öde med en bra summa pengar.

Hade hjälpt barn-prostata-bröst cancerfonden mest, men även de som sitter i svåra situationer (t.ex fattigdom,svårt skadade).

Varje individ blir väl glad av att kunna göra en förändring med sitt liv, å där behövs la pengar. Man blir lycklig av att ge än att få. :)

Liza |Gravid|

Mitt öde har slått in. Jag har världens finaste sambo och vi väntar vårat första barn ihop. Kan man önska något mer ?

tuvi

jag skulle bli mamma!! Glasklart. (: jag hoppas du vinner linda! u deserve it! kramaaar

Sofie

Jag skulle göra så min halvbror inte dog och hela min familj fick vara tillsammans igen och kanske göra en resa utomlands ihop då vi aldrig haft pengarna.

Kram

Millah

Få mer kunskap och erfarenhet så att jag förhoppningsvis får ett jobb som jag trivs med och så att jag kan försörja mig själv kramar

Charlotte Appeltofft

Skulle jag få välja mitt öde så skulle forskare få fram ett botemedel mot Cystisk Fibros så att min underbare son skulle bli frisk från denna hemska sjukdom. Men vi lever på hoppet och mitt öde kommer en dag bli verklighet!

jenny

om jag fick välja mitt öde skulle jag vilja leva ett lyckligt och bra liv, låta mina föräldrar flytta hem till vietnam och bo i ett hus där, medan jag och min bror bor kvar i sverige och försörjer dem precis så som mina föräldrar försörjer deras föräldrar:) kärlek <3

ester

Om jag fick väja öde skulle det vara att jag skulle bli frisk från diabetes och och få forsätta göra det jag älskar Dansa ! <3

Kajsa

Om jag själv fick välja mitt öde så skulle jag resa runt och upptäcka välrden. Se alla möjliga kulturer, men inte bara det som är för turister utan se hur folket igentligen bor. Samt att jag skulle fundera på att bli fadder eller adoptera en flicka från ett land där flickor inte har det enkelt.

Linda

TÄNK OM DET GICK ATT FÅ STYRA SITT ÖDE HELT OCH HÅLLET SJÄLV..DÅ SKULLE JAG VARA FRISK NU. INGEN MER PANIKÅNGEST ELLER DEPPRESION,UTAN JAG SKULLE MÅ BRA OCH NJUTA AV LIVET!

Linnea

Ha pengar och bo utomlands :)

Jennifer

För mig handlar livet om att må så bra som möjligt, så ja hade velat må ett gott liv och föralltid kunna sträva mot det!.. Du har en bra blogg! KRAM

Tove

Jag skulle gifta mig med Mr.Perfect. Jag var väldigt väldigt väldigt anti giftermål förut, men nu är det min högsta dröm. Jag vet redan hur allt skulle vara och jag längtar så det gör ont i hela kroppen.

Cecilia

Om man kunde drömma så skulle jag önska att Jag får fast jobb efter jul så jag kan spara till hus och sånt. Sen skulle jag börja på en makeup artist utbildning, och med all tur i världen så skulle jag flytta till usa och sminka skådisar till filmer :)

Skulle vara jättekul!

ulla

Vinna pengar så vi kan åka iväg o gifta oss på nåt varmt ställe =)emma

Om jag fick välja mitt öde, skulle jag träffa mina drömmars man imorgon och för alltid vara befriad från hjärtesorg.

sofkaa

JAG VILL VARA MED OCH TÄVLA ! DEN ÄR SÅ GOD.

Mitt öde skulle vara att bli skådespelerska. Det har jag alltid önskat mig.

Rebecca

Då hade jag tagit fram ett botemedel mot min brors sjukdom, så jag fick behålla honom hela livet!

Emeli

Det första jag skulle göra vara att åka utomlands med min familj. Det är något jag drömmer om nästan varje dag. Några andra drömmar jag har är att få ett fast jobb och en större bostad, gärna ett litet hus med sjöutsikt.

Märtha

Om jag fick välja mitt öde så skulle jag bli utrikeskorrespondent i ett krigshärjat land, och alltså bli den som informerar Sverige. Det är viktigt att vi inser att allt inte är en dans på rosor.

Karin

Det finns mycket jag vill med mitt öde.

Jag skulle vilja bli skådis.

Och framför allt ha ett långt och lyckligt liv.

Irma

Min dröm är att jag har hittat den perfekta killen och att vi bor i ett hus på stranden i Montenegro. Det är varmt fint väder där och vi reser runt mycket tillsammas. Sen så åker i även till fattiga länder så som, Sudan, Somalien osv

Vi hjälper befolkning och gör vad vi kan. Sen har jag också som mål att bygga ett barnhem i min hemstad Novi Pazar. De behöver vekligen ett och jag gillar att hjälpa till. Sedan får vi också 4 barn, två tjejer och två killar :D

jenny

mitt öde skulle vara att min familj fick fortsätta vara frisk och att jag skulle slippa behöva oroa mig för mer sjukdom bland de nära & kära jag har.

jag hade valt att slippa all oro hela tiden så att jag kunde fokusera mig på att hitta vad det är jag vill jobba med egentligen!

Emma

HejMitt öde, jag lever i det nu givetvis ;)

Jag och min man i mitt liv har fått en underbar gåva. Jag är gravid i vecka 13. Uderbart!

men panik! vi bor i ett förlitet hus. sälja? bygga?

var skall vi bo isåfall??? :(

Kunde pigga upp med en parfym ;)kram Emma

josefine

jag skulle bli en känd fotograf med en lycklig familj.

Carita

Mitt öde skulle i så fall blir att jag blir lycklig resten av mitt liv :)

Anette Nordin

Om jag skulle få välja mitt öde så skulle jag välja nåt annorlunda. Spola tillbaka tiden och få tillbaka min lille son Elias som föddes 4 månader förtidigt den 7 feb 2010 och lämnade denna värld för att bli en ängel. Så mitt öde skulle vara att få vara mamma till Elias!

J

Oj. jag satt och funderade på detta på lektionstid för någon timma sedan!

just nu känns allt bra.

Förlovade mig med min sambo sen typ 5 år 20/10 2010 (haha ja, kolla in datumet :)

Sen planer på att flytta till större är på G.

Givetvis bröllop innom något år. Se min dotter växa upp. gå klart min utbildning.

Vi är även kontaktfamilj åt en kille,så även där vill jag se honom växa upp.Startade även en blogg, härromdagen så den har inte kommit igång än, som jag vill.!!Ödet att få leva lyckligt med min familj, biologisk som obiologisk, i iallafall 60 år till!!

camilla

Jag skulle flytta till Stockholm,få skivkontrakt och bli artist!

erika

jag skulle välja att jag skulle få uppleva roliga, vettiga och bra saker i livet. Att livet skulle fyllas med en massa upplevelser och lycka. :)

Catago - Hästbloggen för dig! - vinn biljetter till gbg horse show

Bli en framgångsrik hoppryttare och resa världen över och tävla.

Sanna

Efter att ha bott (och fortfarande gor) utomlands i olika delar av varlden i fem ar har jag lyckats samla pa mig vanner i varldens alla horn.

Det allra forsta jag skulle gora om jag fick bestamma skulle vara att aka jorden runt, till alla varldsdelar, tro det eller ej, (ja, utom Antarktis maste val medges) for att halsa pa alla jag kanner.

Sofie

min enda önskan är att min pappa ska bli frisk. hade jag kunnat hade jag önskat av hela mitt hjärta att han en dag kan göra allt det han tagits ifrån. Att kunna se han gå, springa, ta sig ur sängen, äta ordentligt är ngt jag knappt kommer ihåg.

Vilma

Leva ett långt och lyckligt liva med min familj :D

Emelie

Att gifta mig och flytta till ett större ställe så våra barn får ett egna rum :)

Sarah

Jag skulle vilja leva ett friskt liv, trots att jag nyligen blivit kroniskt sjuk.

Terese

Jag skulle vilja somna i min pojkväns famn, höra hans hjärtslag och vakna vid hans sida! Detta skulle jag vilja göra 356 dagar om året.

Cecilia

Om jag fick välja mitt öde skulle jag vara en storsäljande författare. Och att min familj fick vara lycklig och frisk.

Claudia

Att jag kan klara att börja om mitt liv från den dagen jag börjar gymnasiet, börja om från början, bli en bättre person, få bättre vänner, bara vara jag. Bara vara lycklig, tvärt om vad jag är nu.

Amanda

Att jag ska få ha ett friskt liv, utan dödssjukdomar eller något sådant och jag skulle jättegärna vilja bli polis när jag har gått klart skolan så det ska jag satsa på att bli=)

Moa

Att de jag älskar får ett långt och friskt liv!

felicia

Ett långt, härligt och friskt liv skulle jag välja !:)

sofia

Jag skulle vilja vinna MASSA pengar! :)puss

Ellen

Jag är 17 år och själv gravid nu och fick jag välja mitt öde skulle det absolut vara att allt går så bra som det bara kan göra. Att jag får en liten som mår bra och få se han/henne växa upp! Sedan är även att gå klart min frisör och stylist -utbildning en dröm :)

Diana

Underbar familj och barn har jag, önskar vi alla får vara friska och krya men en stor summa pengar vore inte helt fel då skulle jag ta min sambo med barn och åka ner till Thailand och gifta mig med honom det är något vi inte är, och det är på tiden efter 10 års förlovning :) Och 2 underbara barn, vore ju fint att vinna denna så jag luktar gott då :) Håller tummar och tår nu :)

evelina

Oj vad svårt, men det första kom upp var att jag skulle leva ett friskt och bra liv. Men bara för att jag (råkade) tänka lite högt när jag satt här, så utbrast min sambo: det skulle vara att gifta dig med mig såklart! Så mitt svar får blir: gifta mig lyckligt och leva ett långt och bra liv tillsammans med honom och våra barn!

Nu håller vi tummarna :)

b

Om jag fick välja mitt öde så skulle jag vilja leva i en bättre värld, ta hand om mina nära och kära bättre & ha dem kvar. Såklart samt bara njuta av nuet och leva livet. VARA FRAMGÅNGSRIK OCH TRÄFFA DRÖMMANNEN SAMT FLYTTA utomland också. SOm pricken över i´t! KRAM

b

Om jag fick välja mitt öde så skulle jag vilja leva i en bättre värld, ta hand om mina nära och kära bättre & ha dem kvar. Såklart samt bara njuta av nuet och leva livet. VARA FRAMGÅNGSRIK OCH TRÄFFA DRÖMMANNEN SAMT FLYTTA utomland också. SOm pricken över i´t! KRAM

jeanette

Hej om jag fick välja mitt öde så skulle det vara att födas i Gävle. sätra för att den jag älskar mäst på hela jorden bor där men han vet inte vem jag är.. och som smal men även att mina föräldrar vore friska å smal så dom inte hade fått stå ut med ett sånt helvete...ha en bra dag:)

/jeanette i sandviken

Nicoline

de är nog att vinna som att lucian i min stad om några månader, de skulle vara grymt kul att få den upmärksamheten av alla som bor här. att få känna sig speciell av alla. har aldrig gjort de så de skulle vara en upplevelse som jag skulle komma ihåg länge.

Sara

Jag brinner för att hjälpa människor i min omgivning, och folk som kommer att ta över när min generation går vidare, därför drömmer jag om att bli socionom. Jag vill hjälpa de som knarkar och ligger risigt till i världen. Jag har några vänner som hamnat i fel krets och börjat röka hasch, och jag vill verkligen inte att människor ligger så illa till. Men det finns ingenting jag kan göra, för ingen av dem jag känner lyssnar på mig. De lever vidare i sin vardag med hasch som huvudroll i livet. Och detta gör mig verkligen ledsen. Jag vill kunna göra något för att förbättra alltihop, jag vill vara en förebild. Ja, jag vill vill hjälpa mina medmänniskor! Varför ska knark få kväva folks hjärnceller sakta till döds? Jag hatar det här.

Caroline

Jag skulle vilja få ett bra jobb och sen bli mamma:)

Lisen

Resa jorden runt! :)

anna

mitt öde, alltså jag vet inte.

men jag vill iaf att alla ska ha det bra, det låter otroligt lång tråkigt och så.. men ja, jag vill bara det. inte bara dom som jag känner men alla på jordklotet!

& jag skulle vilja vinna perfymen för att jag stinker ;P

Marina

Hej du!

Om jag fick välja mitt eget öde skulle jag valt att utbilda mig inom marinbiologi och sedan flytta till ett exotiskt land med rikt undervattensliv - med min familj.

Ha det bra!

Emilia

jag skulle vilja hitta den rätta och få vara lycklig i resten av livet =)

Diimans

Svar: Att ha bra hälsa. För har man bra hälsa kan man i stort sätt klara av ganska mycket och uppfylla andra drömmar som man har. För vad skulle man t.ex göra med pengar om man låg sjuk på en sjukhus? Man skulle inte kunna göra så mycket med pengarna. Därför tycke rjag att bra hälsa är viktig! :D ♥Kram!mail: dtwiiind@hotmail.com

RonjaZorina - Konstblogg!

Om jag fick välja mitt öde så är mitt val enkelt.ATT BLI FRISK.Jag har sedan i åttan (få se nu.. 7år?) haft någon sjukdom som gör mig så otroligt trött.

Alltså onormalt trött..

Så trött att jag inte kan hålla mig vaken och leva ett normalt liv.PGA detta har jag varit tvungen att byta gymnasium (kunde inte pendla, vaknade i fel städer hela tiden och missade tåg) och sedan gått om ett år på det nya gymnasiet.

Jag har aldrig gått om förut, har varit ett S.k. "geni-barn" med lysande framtidsutsikter. Alla trodde jag var den som skulle lyckas, tills sjukdomen..Den sänker mina studieresultat (har du försökt plugga i sömnen?) och gör att jag nog aldrig kan skaffa körkort.Ingen vet nämligen vad som är fel.Googlar man "narkolepsi" så är det precis så jag har det, fast liiite mildare. Har somnat på cykeln en gång, men annars brukar jag sitta ner när det händer.

Somnar ofta vid datorn, eller när jag ritar eller på lektioner.Detta förstör ganska mycket av mitt liv - det är inte kul som 20-åring att ha det såhär!

Bli skickad från doktor till doktor, knapra mediciner som inte hjälper. Medicin som jag nu måste äta i resten av mitt liv!Jag är bara så trött..OM JAG FICK VÄLJA MITT ÖDE:

Jag skulle bli frisk.

Detta för mig skulle innebära välmående.

Ett normalt liv.

LYCKA.(Oj, jäklar vilken snyfthistoria det här blev - SORRY about that!)

mia

Jag skulle vilja leva som en fattig människa för en dag i typ haiti eller nåt sånt ställe, bara för att få en ny livsbild på hur dom har det.

kram! ♥

Paulina Persson

om jag fick välja mitt öde, så skulle det nog vara att fortsätta som det är, precis som det är. jag är nere i en svacka nu när allt går dåligt, men hur skulle livet vara utan de svackorna? då skulle man inte uppskatta de bra stunderna. men om jag var tvungen att välja skulle det vara att jag har styrkan och kraften att gå ner i vikt, jag är 16 år och överviktig, men jag vet att jag klarar det om jag bara vill. tack för en underbar blogg förresten!

Anna

Jag skulle bo i Stockholm. Jag vet att jag kan komma långt för jag är motiverad, driven och engagerad. Men blir jag fast i den här lilla staden kommer jag tappa all självkänsla och lust till att anstränga mig. Då kommer jag blir typ hemmafru eller hoppa runt mellan olika mataffärer trots att jag vill så mycket mer, för här står jag inte ut.

Liselotte

Hej! Jag tror jag väljer att vinna massa pengar, ut och shoppa med hela min familj och boka en underbar resa åt hela familjen. Mvh Liselotte.

Anna

VINNA PENGAR! (Y) Då menar jag alltså riktigt mycket pengar. Så att man kan köpa hus och bara leva livet utomlandsssssssss. Det skulle vara det bäääästa!

Rebecka

Om jag skulle få välja mitt öde så skulle jag flytta till italien :)

Rebecka

Om jag skulle få välja mitt öde så skulle jag flytta till italien :)

maria kraft

min livsdröm är att få se mycket av världen och därför vill jag bli pilot. så att komma in på en bra pilotutbildning. det skulle vara mitt öde om jag fick välja.

Em

Om jag fick välja mitt öde så skulle jag vilja bli miljonär. Jag vill bli rik, det är mitt mål med livet. Enligt mig är pengar lycka. Då har man ju lyckats med livet right? Jag är shopping galen så ja, miljonär tack :D

Daniella

Mitt öde skulle vara att ha ett ''walk in closet'' Med massor av skor och väskor.Jag må vara 13 år, Men är fullt intresserad utav skor, handväskor, märkeskläder.daniella@live.se - mail.

Jenny

Jag skulle vilja vara en framgångsrik make up artist och få åka runt till massa spännande ställen och få sminka kändisar. det vore riktigt kul!

cassandra

Jag hade valt att spendera hela min framtid med min pojkvän, och att vi flyttar till USA på vintern men bor i Sverige på Sommarn, Självklart vill jag att vi hade pengar att göra vad vi ville :) detta låter mer som en dröm men det skulle verkligen vara ett toppen öde!:)

Annelie

Jag skulle vilja ha mitt drömjobb och ett bra boende.

Therese

Jag skulle helt enkelt bara vilja ha en fin familj, en bra bostad och ett bra jobb i framtiden :)

Mimmi

Om jag fick välja, så hade jag valt ett liv med lycka, ett liv som kunde inspirera andra, att alltid gå utanför min dörr med inspiration och glädje nog för att kunna göra mig själv glad och andra i min närhet. Det är självklart nåt jag strävar efter på riktigt, och jag hoppas jag sprider glädje nu också:)

Jag vill helt enkelt inspirera andra.

Paula

Att leva ett lyckligt liv!

Annika - familjebloggen med massor av tävlingar!

Jag har tre stora mål i livet:

Få ett bra och välbetalt jobb, som jag TRIVS med.

Få många barn - väntar tredje egna (men har en bonus också!)

Gifta mig!Två av dessa saker slår in i vår! Den första däremot - jag pluggar och donar. Skulle jag få välja så skulle jag bli klar nu! Men jag skulle då bli VETERINÄR! :-)Kram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

http://nilssonpettersson.blogg.se

Laura

Jag skulle gifta mig :) Fast sen om min pojkvän vill är en annan femma ;)

Ana

Om jag fick påverka mitt öde skulle jag bli en framgångsrik make up-artist med eget varumärke, bilda familj med min pojkvän och bo i en mysig villa/lägenhet, gärna i L.A :)

browneyedgirl

Att bli mamma har jag lyckats med =) Så jag skulle säga att få ge ut boken jag just nu kämpar på. Ingen lätt sak men jag ger inte upp denna gången, har skrivit 100 sidor nu så är på god väg i alla fall. Älskar denna parfymen, fick hem den med cosmopolitan i ett litet provrör, vill verkligen ha den....så jag är med och tävlar, gärna.

MVH // Browneyedgirl

www.metrobloggen.se/browneyedgirl

browneyedgirlramona@gmail.com

K A R O L I N A

först vill jag gå klart skolan, och sen när jag har tagit studenten jobba,jobba,jobba = pengar (inte jättemycket, men drömma går). sen ska jag ut i världen och resa, gäääärna bo i usa något år. skulle vara fräckt och se hur det är :)

En helt vanlig Isabell

Jag skulle spola tillbaka tiden så att jag fick träffa min lillebror en gång till!

Malin.S

Jag skulle ta hand om misshandlade och misskötta hundar för omplacering! Hade jag bara haft pengarna hade jag slutat mitt vanliga jobb direkt, då jag verkligen brinner för djur som far illa!malin.stjernberg@hotmail.com

Malin.S

Jag skulle ta hand om misshandlade och misskötta hundar för omplacering! Hade jag bara haft pengarna hade jag slutat mitt vanliga jobb direkt, då jag verkligen brinner för djur som far illa!malin.stjernberg@hotmail.com

tiina

Det skulle nog vara att leva ett långt och lyckligt liv, och dö fridfullt. Ingen hemsk sjukdom som tar över..

Malle

Min största önskan just nu är att min farfar blir frisk från cancern. En av de få i familjen jag har kvar

Annars har jag nyss köpt hus, och det var det ett annat stort mål jag hade.

Snart klar med studierna dessutom. Hjälp jag känner nästan panik att jag uppfyllt flera stora mål i livet.

Så jag säger farfar, för han betyder otroligt mycket för migTACK för en bra blogg

elin

jag är med :-)

Om jag fick välja mitt öde så skulle det ha vart att min blogg skulle bli stor!mail:ebacckstrom@hotmail.com

Mattias

Jag är med såklart! Eftersom jag har en underbar familj redan så skulle jag önska ett litet semesterställe åt oss alla som vi kan driva tillsammans som ett litet familjebolag! hoppas på tur och länkar här: http://villduvinna.blogg.se/2010/october/parfym-2810.htmlHa det gott så länge!

MT

Om jag fick välja mitt öde skulle jag välja ett friskt hälsosamt liv. Bort från sjukhusvistelser och långa dagar i sängen. Ett friskt liv fyllt med härliga utekvällar, roliga dagar med vännerna och härliga timmar med familjen.

Elin J

Hej hej, jag vill också vara med och tävla!Det skulle nog vara att vinna en massa pengar, och ägna mig åt välgörenhet!håller tummarnaKRAM

Kaisa

Då skulle jag vilja hoppa fallskärm! Det är något jag alltid velat göra, men jag är för liten för att göra det än... :)

amanda

om jag fick bestämma mitt öde skulle jag vilja höra att jag INTE bär på samma hemska sjukdom som min mamma hade- cancer. Hon är nu fri från den efter mediciner och operation men det finns en risk att den kan vara ärftlig så just nu håller dom på och forskar om detta '. Isånnfall kommer både jag och min syster bli kallade och få ta olika prover, det är verkligen inget jag vill ska hända varken min syster eller mig. Det har redan drabbat våran familj en gång ...

Sara - f o t o b l o g g

Att lyckas i livet och få ett bra liv rakt igenom. Med det menar jag få en skön familj, underbara ungar och ett toppen jobb. Eller ja det involverar så mycket att jag inte kan komma fram till allt nu! :)

Emma

Jag skulle vilja vilja sett till så min lilla syster blev av med sin allergi mot djur. För hon älskar katter och hunadr. Förra förra veckan kom det en katt till oss. En jätte söt en. Min syster var ute med den hela tiden.Och så matade vi den ute.Elin kallade den sin katt. Men när vi åkte hem till vår mamma så tog mailade vår granne till vår pappa och frågade ifall vi tog hand om katten. Då sa pappa nej för elin tåler ej den. Nästa vecka när vi kom tillbaka hade vår granne taggit katten. Då blev Min lilla syster jätte ledsen och började gråta. Jag önskar verkligen att min lilla syster var av med sin allergi!

BlueVelvet

Om jag fick bestämma mitt öde skulle jag sluppit gå den långa utredningen om vår barnlöshet, och istället få det där underbara barnet som jag så länge längtat efter.

Hannah

Egentligen så vill jag inte bestämma mitt öde, men om jag var tvungen så skulle valt att träffa mina biologiska föräldrar. peace!

elsa

Att bli rik! Fast inte vinna pengar på lotto eller något (eller klart jag skulle vilje hehe men) utan att förtjäna pengarna, att lyckas! :D

Susanne

Så skulle jag se till att få den där inspirationen, som just nu saknas och skriva en bestseller. Har alltid velat skriva en bok.

JONNA

Jag skulle bo i usa med familj och jobb innom media!heidi

om jag fick välja mitt öde så skulle jag flytta från sverige och börja ett nytt liv utomlands! jag har stora drömmar om att åka till miami så dit åker jag nog och bosätter mig ifall jag fick bestämma! :)

isabella

Min dröm är att göra något bra för sjuka människor i Afrika och andra fattiga länder..

Och att jag bor i New York med Chace Crawford och våra två barn, Nathaniel och Ella!

Elin Lorenz

Hitta drömprinsen :)

Maria Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Om jag fick välja att uppfylla en dröm (öde) så skulle det vara att träffa killen jag älskar mest i hela världen som bor på andra sidan jordklotet.Kramar

evamar

Jag skulle såklart göra allt! :) Får man välja så får man....

Melika

Hej! Vill bara börja med att säga att jag har luktat på parfymen och den är verkligen underbar! And now to the future! ;P Om något år ska jag åka och plugga utomlands(förmodligen USA, eftersom jag länge velat flytta dit). Jag ska lära mig flera språk och om andra kulturer och sen när jag pluggat klart ska jag resa runt i världen till bland annat, Italien, Australien, Brasilien, Marocko, Grekland och Indien. Jag vill upptäcka saker och få uppleva en massa. Förmodligen hittar jag också någon kille som jag faller för ;)Min dröm! ;D

Sanna

Åh, jag skulle vilja ha en snäppet bättre inkomst än jag har nu så att jag skulle kunna flytta till drömlägenheten i stan!

MISS TILLY

Jag hade vunnit pengar eller tagit ett lån och investerat i ett sommarkollo för barn och tonåringar som behöver gå ner i vikt och bättra sina levnadsvanor. Jag var själv ett överviktigt barn och jag vill kunna hjälpa andra att slippa växa upp som jag gjorde med mobbning osv. Alla barn ska ha en chans till att må bra!

Pammis

En del av min dröm är redan sann, jag har fått världens vackraste och finaste son med sambon som jag älskar! Nu önskar jag bara att folk omkring mig får ett vackert liv!

Josefin

Lycka för mig är inte pengar, lycka är att ha nära och kära som bryr sig om och finns där oavsett vad som händer. Därför vill jag att mitt öde ska vara en framtid där jag lyckas med mina mål, är lycklig och får den kärlek jag förtjänar. Mitt öde är att hitta, och få leva med killen som är "den rätta" för mig, och ha ett sommarhus utomlands vore inte helt fel då jag älskar att få uppleva andra kulturer. Har hitills i mitt liv bara haft otur med kärleken. Svek, distansförhållanden och otrohet.

Stella

jag är med!Jag hade velat åka utomlands och volontäarbeta!

Och sen när jag kom hem igen, efter kanske 1-2 år, så hade jag velat ha pengar till att flytta in i en lägenhet och få en bebis med min pojkvän.

det hade varit mitt drömöde!

Caroline L

Vill bli ekonomiskt oberoende och bygga mitt drömhus. Inget skrytbygge, bara skräddarsytt och planerat utifrån mina behov.

Marion

Jag är med!Jag skulle vinna MASSOR med pengar. Hade jag pengar nu skulle jag flytta ihop med min pojkvän, åka på en mysig semester och sedan fortsätta plugga efter gymnasiet! :)

+ köpa alot of kläder såklart! ;)

Gniztra

Med radiance sprutad över kroppen så går jag på dagen och tar en trisslott och vinner 50.000 kr i 50år..sen slipper jag leva på min man..

Skulle vara så nice för självkänslan..;-)

puss

Issa

Jag skulle nog vilja vinna massor med pengar. Men inte för mig egen skull, utan för att betala av mina föräldrars alla skulder.

Natalia

Få lyckan att vinna stor summa på trisslott eller på lotto! Sen resa jorden runt! Det skulle va nice! :)

Jessica

Det absolut första jag skulle göra är nog se till att jag blev ekonomiskt oberoende och flytta hemifrån. Jag älskar min familjen men ett eget ställe står högt på önskelistan.

Sandra

Vinna pengar så jag kunde bjuda min familj på en härlig resa <3

Sandra

Jag är med!

Jag skulle vilja vinna på lotto så att det varje månad rinner in nya pengar på mitt konto. Att det varje månad skulle komma in 10000kr på kontot utan att jag behöver göra någonting för att få det.

Maria

Om jag skulle få välja mitt öde skulle jag vilja förändra världen. Alltså då menar jag inte att jag skulle bli en superkändis eller något i den stilen, utan någon som kommer bli ihågkommen för något som förändrat människors liv! T e x en stor person inom FN, förändra miljön, hjälpa svårt drabbade människor, få det mer jämställt m.m. Någon som hjälpte människor!

My

Jag skulle vilja bli frisör, egenföretagande:) ska söka till frisörutbildning nu i veckan. Jag har alltid tyckt om att fixa med hår och så:)

elina

hmm...om jag skulle få välja mitt öde skulle jag välja att få ett jobb jag trivs med och kunna skänka pengar till massor av välgörenhet och alla sorters hjälp-organtisationer :) och att de ska kunna bota min diabetes eller i alla fall göra framsteg så att ungdomar och barn får ännu lättare att leva med diabetes i framtiden :)

Linn

oberoende, berest och ett självförtroende ingen kan knäcka

Sanna

Få bygga drömhuset :)

Denice

Att få en till vän som jag vet att jag kan lita på och som man inte blir sviken av. Har en helt underbar vän i stockholm och jag bor typ 60 mil ifrån henne, och hon har allt det där men vi har nästan aldirg chansen att träffas Kramar

Linda

Om jag fick bestämma mitt öde så skulle jag välja att leva tillsammans hela mitt liv med min pojkvän:)

adriana

Kanske låter konstigt men mitt öde är att mitt ex ska komma tillbaka till mig och behandla mig som en prinsessa,det hade gjort mig lycklig.

Amanda

Jag skulle vilja ha en topputbildning som ger mig ett välbetalt jobb som jag längtar efter att gå till varje morgon.

Sanna

Jag skulle vilja öppna en egen frisörsalong där massage & manikyr ingick :) Alltså alla 3 delar. Som fotmassage, helrkoppsmassage osv. (och sånnadär bad med 'lera' i :D) Skulle tycka det skulle vart jättekul att fixa med hår, sätta upp snygga frisyrer, ge någon en avslappnad massage eller fixa någons naglar? Blir bara glad av att tänka tanken!

Amina

Jag vill bli skådespelare i turkiet eller modell.

helst modell, sen vill jag vara känd och ha snygga biler.

jag vill även vara fotograf och ta bilder på modell till kända märken.

jag vill ha egen mårke och ha egen kollektion oxå.

sen vill jag ha ett bra utbildinig och få bra betalt.jag vill bo i ettmstort hus med min man (som jag ska skafa sen).

ha ett lyx liv, alltså spa (en gång i veckan), gym (2 - 3 gånger i veckan, ha en städerska som hjälper mig.Puss och kram

Becca

jag är med :-)

Om jag fick välja mitt öde så skulle det ha vart att min blogg skulle bli stor!mail:ebacckstrom@hotmail.com

Josefin

Lycka för mig är inte pengar, lycka är att ha nära och kära som bryr sig om och finns där oavsett vad som händer. Därför vill jag att mitt öde ska vara en framtid där jag lyckas med mina mål, är lycklig och får den kärlek jag förtjänar. Mitt öde är att hitta, och få leva med killen som är "den rätta" för mig, och ha ett sommarhus utomlands vore inte helt fel då jag älskar att få uppleva andra kulturer. Har hitills i mitt liv bara haft otur med kärleken. Svek, distansförhållanden och otrohet.

Sara

att ha ett helt rum med godis !! :))))

sophia

om jag skulle välja mitt öde skulle det vara att resa runt över allt, se massor av saker över hela världen och bara resa runt lite hur som helst! :)

Elina Eriksson

Jag skulle ha gått ur skolan. Flyttat till ett ställe som jag avgudar och ha alla min nära och kära runt omkring mig.

My

Om jag fick bestämma mitt öde skulle jag klara skolan och börja en makeup utbildning. Senare skulle jag bli en stor makeup artist här i Sverige, sminka kändisar och kanske få en egen sida i en tidning :)

Fröken Viktig - blivande tvillingmamma

Jag skulle gifta mig och skaffa mig drömhuset åt min familj!

Madelene

...Då skulle jag gifta mig med min fantastiska pojkvän och flytta till en fin lägenhet. Se till att ha min underbara familj och mina vänner nära till hands. Vad mer kan man önska? Inga jättestora drömmar, men det är vad jag värdesätter! :) Kort och gott.

Kram <3

Monia

jag skulle ha fixat mina betyg från gymnasiet så jag kunde söka till juristlinjen :)

anna

Åka ner till Södra afrika till typ Namibia eller något och jobba för röda korset. Ett riktigt dröm jobb!! / kram från anna.

Tove

Jag skulle vilja hjälpa alla unga som hamnar i drogträsket, det är nått jag verkligen mår dåligt över. Har folk i min närhet som håller på med droger, så det är nått jag verkligen skulle vilja göra. Få dom på bättre tankar och hjälpa dem !

Maja

om jag fick välja mitt öde skulle jag se till att bli lycklig resten av mitt liv. hur vet jag inte, inte något jag vill veta i förväg. vill bara vara säker på att jag kommer vara lycklig resten av mitt liv.

Johanna - mamma till Leia

Helt klart få så mycket pengar att man knappt kan uttala summan! :)Julia :)

Då skulle jag fara ut och resa och besöka många platser. Under den tiden skulle jagh bestämma mig vad jag vill göra/ jobba med i livet. Vad jag än valde skulle jag bli framgångsrik, och rik, å lycklig såklart haha :-)

Caroline L

Vill bli ekonomiskt oberoende och bygga mitt drömhus. Inget skrytbygge, bara skräddarsytt och planerat utifrån mina behov.HANNA

Det skulle nog vara att få leva ett kärleksfullt liv som mamma, tillräckligt mycket pengar och en bra man (i framtiden, alltså ^^) och jag skulle gärna vara lycklig också, haha! Jag skulle gärna jobba med något inom musik och show, men det är ju bara önskedrömmar. Men skulle nog mest vara att leva ett lyckligt, långt liv :)

julia

Jag skulle få en bra utbilding och skaffa ett bra jobb. Jobba mycket, tjäna pengar så ja kan ge till min blivande familj de jag själv inte kunnat få av min nuvarande familj.

-julia saarinen

juliasaarinen@hotmail.comps.jag tänkte själv inte gå med i denhär tävlingen, men sen såg jag att du själv tävlar med samma, så lite måste man ju försöka hjälpa dej:)

Sanna

Om du fick välja mitt öde så skulle de nog bli att skaffa en egen hund och sen bli ambulansförare när jag blir äldre ! :)

Marie

Bli arkitekt och bo någonstans utomlands med man och barn :)

Paulina

Om jag fick välja skulle jag bjuda min älskade mor och far på en resa på grund av att vi har haft det jobbigt under min tonårsperiod. Mycket bråk, oro och ledsamhet, flytt och avslutningsvis en graviditet. Allting är bra nu men får man drömma så skulle jag vilja uppskatta dom mer för att dom alltid funnits vid min sida!

Julia

jag skulle önska mig och mina nära och kära ett lång och hälsosamt liv :)

kristin

Gud, det är mycket jag faktiskt skulle vilja..

Ha möjligheten att bo närmre min pojkvän och hans familj, som bor ca 50-60 mil härifrån.

Få krama om min storebror som dog för ett par år sedan.

Vilja att min mamma ska slippa vara så stressad hela tiden samt bli frisk från sin stroke.

Att min pappa bodde närmre mig, vi bor nu ca 40 mil ifrån varandra och träffas knappt.

Samt att jag får ett jobb jag trivs med inom stylist yrket <3

Sandra

Jag vill se världen, träffa en superduperkille, fortsätta göra film och såklart det viktigaste av allt: Bli mamma till två-tre kottar. :)Hur ser du på din framtid Linda? Kan du inte skriva ett "dröm-inlägg"? :)

Josefin

Jag skulle vilja bli en känd ungdomsfotograf, kunna åka ut på "fotouppdrag" och fota. Ha ett eget fotoföretag och kunna tjäna pengar på det. Sen så skulle det ju vara trevligt om min blogg blev lite mer känd och att min blogg var en fotoblogg. Med bilder från mina "fotouppdrag" och vanliga bilder som jag har i min blogg nu! :)

Maria Fransson

Att jag någon dag skall kunna stå på egna ben som socionom, vägen är lång men jag hoppas att någon gång nu dit, kunna hjälpa barn och ungdomar med sina problem. Vill inrikta mig på ensam kommande flykting barn, mer människor som mig behövs haha

Erika

Om jag fick välja mitt öde skulle det vara att slippa alla sjukdomar jag har och att få ett bra liv med en fin familj. Jag tror dessutom att mitt öde är att arbeta mot mobbning och att öka ungdomars självförtroende. :)http://annaeriika.blogg.se

AKP

Starta eget företag och komma långt och tjäna mycket pengar =)

Lovisa

Om jag skulle välja mitt öde skulle jag nog vija vinna på pengar på ett lotteri, sen självklart ge lite pengar till föräldrar m.m. men sen skulle jag vilja fara ut och resa mycket.

Det är något vi gör ca. 1gång om året men det är så många ställen jag skulle vilja besöka.

Kram

emma

Jag skulle vilja bo närmare mina syskon som flyttat:)

emina

Jag fick bestämma mitt öde så skulle jag gjort så att mitt innebandy lag vann varje gång vi har match, för då skulle alla varit jätte glada. Dom betyder så mycket för mig. Och det förtjänar dom !

JOSSIE

Jag skulle flytta till Venedig med min pojkvän, starta ett litet konditori och skaffa två små flickor som skulle bli bästisar så som jag och min syster är. :D självklart skulle jag skaffa alla djur jag velat ha också.

hanna

mitt öde är att få ett bra jobb.

Ett bra jobb så jag skulle kunna försörja min man och mina barn.

Sen resa mycket och se världen.

Mli

Om jag fick välja mitt öde och som även är min dröm är att bli mamma ! Den dagen kommer nog bli den bästa dagen i mitt liv och jag känner redan nu att det barn/barnen skulle få så mycket kärlek, för barn är för mig meningen med livet :)

Matilda

Ödet är så oförutsägbart... u never know what happens the next day. Men jag hoppas innerligt på att mitt öde blir bra och att jag få leva lycklig, trygg och må bra. Känna att jag ger mycket glädje till andra. Har väl börjat en bra bit på vägen, då jag jobbar bland underbara små liv, även kallat barn. :) tack för en fin blogg, ha det fint!

stephie

mitt öde skulle vara att jag får flytta tillbaka till stockholm, får en bra tjänst på reumatologen och hittar en lägenhet som jag kan bo i med min lilla hund. och att familjen finns nära. och att jag hittar min prins till slut.

Cecilia

Jag skullevilja få mitt dröm hus, med familj. Där jag kan leva mitt intresse för inredning.

Ms B

Jag skulle vinna sisådär 150 miljoner på lotto så jag kunde få utbilda mig till fotograf påriktigt och

jobba med det som jag verkligen vill foto! och gå en konditoriutbildning bara för skojsskull!

Victoria

Jag skulle göra så att jag blir lycklig för resten av mitt liv. Aldrig behöva oroa mig för något vilket jag gör dagligen nu. Det är alltid någon slags oro som jag har på hjärtat. Jag är rädd för att inte lyckas i livet, med studierna, jobb, kärleksliv och yaddayadda. Jag vill göra allt som livet har att erbjuda! ^^

Ellinore

Jag skulle utan tvekan vilja att alla bråk/mord och sån skit försvann helt och hållet! Så himla onödigt att hålla på att slåss och bråka. Sen skulle jag vilja att min morfars stroke aldrig hände, min fina morfar<3

Sandra

Jag skulle vilja flytta till miami och bli journalist och skriva böcker och tidningsartiklar men min fantasi sviker. Påbörjar en massa projekt som aldrig har blivit klara. Men funderar på att kanske hoppa på en utbildning nu eftersom jag börjat tröttna på mitt jobb.

Gisela

Jag skulle vilja flytta in i ett hus tillsammans med min sambo som ska vara med utsikt över Storsjön hemma i Ö.

Sarah

Jag skulle vilja vinna pengar så att jag kunde köpa en lägenhet åt min pojkvän och mig, för just nu bor vi hemma hos mina föreldrar.

月姫 Tsukii ♥

Jag hade blivit en framgångsrik entreprenör med ett eget smink märke, tjänat en förmögenhet och skänkt pengar till fattiga länder, byggt skolor, försökt hjälpa utrotningshotade djur m.m. och sen byggt världens finaste hus till mor min

nathalie

Om jag fick välja mitt öde, skulle jag vilja ha supermycket pengar och hjälpa världens djur, hemlösa och vanvårdade och hjälpa dom få ett bättre liv med mycket av kärlek! :)

Sanna

jag skulle vilja hitta ett hus som både jag och min sambo trivs i, inte de lättaste kan jag säga ! Vi har väldigt olika och starka krav

emma

Vinna mycket pengar så att jag sedan skulle kunna, skämma bort min familj och sedan ut och hjälpa barn och vuxna (har inte något specifikt land) men dom som har det dåligt är sjuka.

Mallan

Om jag fick välja mitt öde så skulle jag vilja ha pengar, som jag sedan skulle ge till alla mina nära o kära som behöver dem. Jag skulle göra alla i min omgivning ekonomiskt oberoende, och sen skulle jag vilja göra precis samma sak som i programmet "secret millionare"! sånna människor finns det inte många av o skulle jag ha mkt pengar så skulle jag vilja ge pengar till dem som gör saker för oss/för vårt samhälle. och det är människor som viger sina liv trots att de inga pengar har själva, men ändå gör allt för att hjälpa!

jessica

Åh jag vill gärna vara med och tävla! =) Om jag fick välja mitt öde, så skulle jag vilja flytta till USA och få ett drömjobb där! =)

emilia

om jag fick välja mitt öde.. jag skulle gå tillbaka två år och ta vara på min storebror medans han fortfarande levde..

RONJA - personal photoblog

Få mitt drömjobb med foto och samtidigt hästar, få den där söta gården med betande hästar utanför sovrumsfönstret nära havet. Men mest av allt att få vara frisk, och att mina medmänniskor skulle få vara det. :)kram,

Ronja

Annah of Sweden

Jag önskar att alla mina kunder shoppar igen hos Annah of Sweden så att jag kan köpa ännu finare saker och att butiken kan fortsätta att ge mig och min familj glädje och livskvalité. Självklart god hälsa för mig och min familj och nära och kära! Tack för trevlig tävling! /Anna på Annah of Sweden

Karina T

Jag skulle välja att lyckas med ett karriär. Typ bli världskänd säljare åt nått megaföretag och vara extremt duktig på det. Samtidigt som jag skulle ha goda vänner vid sidan av yrket.

jennifer

hihi såg att man får skriva fler öden så då skriver jag dit ett till:)

Något jag är väldigt intresserad av är psykologi och missbruk och hur folk påverkas utav sina erfarenheter. Två av mina favoritböcker är Vingklippt ängel och Känn pulsen slå utav Berny Pålsson. Efter jag har läst hennes böcker har jag lust att starta något slags behandlingshem för psykiskt sjuka/missbrukare eftersom det är väldigt svårt att få den hjälp man behöver.Sen som jag nämnde tidigare så har jag en whiplersskada och jag skulle vilja starta något slags utbildningsprogram för att få folk att förstå ungdomar som har problem med kronisk smärta. Så som det är idag förstår inte folk att, om man har en kronisk smärta, så är det inte lätt att vara i skolan 5 dagar i veckan och sitta i skolbänken från 8 till 16.

jossan

kunna göra något bra som påverkar hela världen på ett possetivt sätt :)

sara

Om jag fick välja så skulle jag vilja vara frisk hela mitt liv och träffa min drömman och få en underbar familj! Samt att alla mina nära och kära får det lika bra :)

Sprangsteen

jag skulle vilja jobba med saker jag brinner för, hitta "prince charming", resa bla. till usa och fortsätta med min konst som en känd konstnär.

(:

Mikaela Bolin

Jag önskar av hela mitt hjärta att jag skulle få bestämma hur det skulle bli i framtiden, för några veckor sedan hittade dom en knöl i min farmors bröst (stor som ett ägg, går att känna på). Hon skulle in och opereras imorgon, men dom gjorde en röntgen bild på hennes lungor som visade att hon har en 7cm stor fläck på lungan som kan vara cancer det med. Så nu blir det ingen operation men hon får mediciner som motverkar att knölen i bröstet växer och utreder lungan. Min farmor har haft ett väldigt jobbigt liv då min pappa och hans pappa är alkholister. Om jag skulle få önska skulle jag önska att min farmor blir frisk och det inte blir en jobbig sjukdoms period för henne. För hon betyder så himmla mycket för mig och jag vill verkligen inte mista henne, inte än iallafall. Även fast hon faktiskt är 78 år är hon pigg och cyklar överallt trots det snöar eller regnar. Hon har hjälpt mig väldigt mycket. Kram :-)

Anna - Mamma till Kevin

helt klart att få vara frisk och kry och leva ett långt och lyckligt liv tillsammans med nära och kära!Det är tyvärr ingen självklarhet har jag fått erfara...

hanna

att få resa jorden runt med min underbara klass! finns inget bättre än dom :) & tanken av att vi snart ska skiljas åt gör ont i mig, då vi tar studenten .. Så att få resa med dom skulle vara mitt öde - då vi inte kan splittras .

Denice

Min dröm är att få flytta ihop med min fästman då vi nu är särbos.. Bryr mig inte om pengar, drömjobbet osv. Vill få leva med den jag älskar!

Victoria

Mitt öde och framtid är att bli utbildad hudterapeut och kunna hjälpa ungdomar med sin hy som så många skäms över. Utan att det ska kosta en krona. Att ha ett starkt självförtroende i ung ålder hjälper en i hela livet.

Diana

Att vara friska och krya, få ett långt rikt liv tillsammans med min sambo och våra underbara barn vi har varit tillsammans i 10 underbara år och som sagt fått 2 helt underbara barn dock är vi inte gifta med det är något jag hoppas på att det blir snart och denna skulle sitta fint och vinna så man luktar gott :) Älskar hennes parfymer och dock för jag vinner aldrig någon tävling :( Så nu hoppas jag turen är min....

Johanna - S H O N A L I

Att jag och mina nära skulle bli lyckliga.

johanna

om jag hade fått ett öde hade jag velat träffa människor som jag tappat kontakten med eller som dött, jag skulle vilja säga hejdå och hindra dom göra saker som kanske hänt!:)

Joysan

Om jag fick välja mitt öde så skulle jag välja att alltid vara lycklig, för den känslan är värd så mycket mer än t.e.x pengar och innefattar också många drömmar och mål för mig. Att vara lycklig skulle innebära att min familj (och jag) får vara friska och må bra, det skulle innebära att jag alltid kommer att jobba med det jag trivs med och att jag lever i den relation jag vill leva i (kärleksfull och härlig - den finns inte nu, men den skulle ju komma om jag fick välja mitt öde ;-)...). Att välja lycka som öde skulle också innebära att jag får dela mitt liv med flera underbara vänner. Nu när jag sitter och skriver det här så dyker det faktiskt upp en tanke i mitt lilla huvud, vi (alla!) väljer ju faktiskt vårt eget öde många gånger. Ta till exempel det här med lycka. När jag ser tillbaka på mitt snart 25-åriga liv så har jag många gånger valt just att vara lycklig framför att t.e.x tjäna mer pengar. Jag har t.e.x valt att jobba deltid med det jag trivs med istället för att jobba heltid med något jag vantrivs med men skulle i "gengäld" tjäna mer pengar på. Jag har också valt att inte leva i ett förhållande nu, för det gjorde mig inte lycklig. Jag väljer vilka vänner jag vill ha runt omkring mig, och jag väljer dem som gör mig lycklig. Det enda som jag inte kan styra över är sjukdom och död, men genom att välja mitt eget öde, att välja att vara lycklig, så minskar man ändå riskerna även för dessa...

rebecca

Jag skulle vilja få bli frisk, iaf friskare så jag kan få leva ett vanligt liv som en tjej på 21 år ska göra.Jag hoppas att det kmr slå in, jag lever på hoppet. Jag drömmer om den dagen

L

jag skulle önska att jag hade en chans att bli frisk och få ett hälsosamt liv!

madde

jag är rätt nöjd med mitt liv som det är, men skulle

vilja att min pappa kunde börja jobba igen efter att ha stelopererat sin rygg. kramkram

Emelie

Skulle vilja ha ett annat jobb, där man trivs till skillnad från nu :/ flytta till en större stad och en större lägenhet till mig pojkvännen och vår katt :) då hade lyckan varit gjord, rimligt mål, så frågan är bara när de uppfylls :D

Christina

Hålla fast vid min fina fästman för resten av livet. Han är bäst! & självklart bestämma att jag klarar av min AT-utbildning jag håller på med nu. Den är fruktansvärt tuff och vissa dagar känns den rentav omöjlig ...Tack för en bra blogg!

Emelie

Ett annat öde jag önskar mig är evig kärlek, lycka i livet, lycka för dem jag håller kär, ett bra jobb jag trivs och vill arbeta med då jag i dagens läge verkligen inte vet vad jag vill jobba med. Jag kan iallafall hoppas att livet går som jag vill.

Miranda

Mina drömmar är att bli en fotograf som reser världen över och att ha ett stort lyxit hus med spa, bio och fotostudio, en pojkvän och ett barn.Mina mål i livet är att bli fotograf, vara med i en film och kanske få ett skivkontrakt.

Olivia

Med ett nytt öde deltar jag igen! :D Jag skulle vilja se till så att jag fick känna på att bo i USA, något jag velat nu i flera år, men jag har inte gått ut gymnasiet än. Så när jag gjort det skulle jag vilja bo där för ett tag, bara känna på något som verkligen är annorlunda mot Sverige. Sedan tänker jag såklart på all Shopping också! ;)

Petra

Jag skulle vilja vinna pengar för att hjälpa närstående som har det kritiskt ekonomiskt sett, det skulle bli som en sten som lättade om man såg att dom fick det enklare! :)

angie

Jag skulle vilja resa med någon jag tycker om och kanske jobba utomlands ett tag,skulle vara jättekul!

Marie Frändén

Om jag fick välja mitt öde så flyttar jag till Spanien nu

marie.franden@gmail.com

är med o tävlar

daniela

jag skulle nog vila ha ett lyckligt liv, att alla har de bra o ingen behöver få hårda sjukdomar. och att jag träffar min livs kärlek :)

sofia

Jag skulle vilja vinna en massa pengar!

Matilda

om jag skulle få välja mitt öde slulöle jag väla att bli sådär dökär i någon, som är det tillbaka i mej. Att vara sådär lycklig som man bara är när man är riktigt kär i någon som är det tillbaka i en.

frida johansson

Det finns mycket man skulle vilja pröva på om det hade varit en sista chans till att göra det. Dock så tror jag inte att jag skulle vilja bli mamma med tanke på att barnet sedan inte skulle ha någon mamma. Men kanske vinna en massa pengar, fara på en riktig drömsemester sedan skänka resterande pengar till räddabarnen eller dylikt. kram

Mariette

<b>Om jag fick välja mitt öde</b> så skulle det vara att få chansen att hjälpa andra människor i utsatta situationer och i andra länder, både mentalt och fysiskt - under en lång periods tid!

Jag tror på att den sanna lyckan finner man igenom att hjälpa och vara stöd för andra människor. Mitt öde skulle vara att då kunna ge kunskap och mat för att föda deras själar och kropp. Jag tycker att vi har det för bra i Sverige på så sätt att vi gör problem som är utav bagatellstorlek till världsproblem...

Mariette

<b>Om jag fick välja mitt öde</b> så skulle det vara att få chansen att hjälpa andra människor i utsatta situationer och i andra länder, både mentalt och fysiskt - under en lång periods tid!

Jag tror på att den sanna lyckan finner man igenom att hjälpa och vara stöd för andra människor. Mitt öde skulle vara att då kunna ge kunskap och mat för att föda deras själar och kropp. Jag tycker att vi har det för bra i Sverige på så sätt att vi gör problem som är utav bagatellstorlek till världsproblem...

malin

det skulle vara att få vara frisk hela livet & få ha mina käraste i min omgivning, vilket många ser som självklarhet som det faktiskt inte alltid blir.

Anna Klara

Jag skulle vilja bli gift med en fin man och kanske bli mamma, sen så skulle jag jättegärna få ett fint jobb och bo i en fin lägenhet i göteborg:D Inte för att jag vet om det var ett öde men ändå;D

Tina

Vinna pengar då det finns lite hål att stoppa dom i. Pengar är inte allt men det kan underlätta lite i livet.

Ella

det första jag skulle göra var att:

Se till att jag blev golfproffs för att det är min högsta dröm eller så skulle jag se till att jag aldrig skulle var dum alltid vara en sån där glad typ :)

Elin J

Min dröm är att leva ett händelserikt och lyckligt liv. Mitt liv ska vara impulsigt, precis som jag själv och jag tänker bara följa mitt hjärta. Efter skolan flyttar jag till LA eller NYC, och kämpar för att bli en tangfull modell. :) Så småningom vill jag skaffa barn. Efter det kanske jag utbildar mig till lärare och jobbar i något land där skolan inte är lika bra som här i Sverige, tycker alla ska ha rätt att åtminstonde skriva, läsa och räkna, dels för att det är viktigt och dels för att jag själv anser att en av mina högsta styrkor är att kunna uttrycka mig bra i skrift!

My

Om jag skulle få välja mitt öde skulle det vara att få jobba inom djursjukvården när jag slutar gymnasiet som är min dröm!

maja

jag skulle vilja att jag och min familj lever lyckligt utan problem livet ut! :)

erika

Skulle inte skada om jag gick ut gymnasiet, med toppbetyg. Fick ett jobb där jag tjänade bra så jag kunde jobba ett år o sedan bo utomlands i ett år!

viktoria

jag skulle vilja bli rik, inte för själva shoppingens skull eller så men för att min mamma inte ska behöva ha 3 jobb.

det är jätt jobbigt för hon är alltid trött, så det känns som om hon inte har så mkt tid för mig.

fast jag vet ju att hon bara är trött.

ida

Jag skulle resa jorden runt, och det är inte ens ett skulle utan jag SKA :D kram

Sofia

Jag skulle vilja bli helt frisk och inte längre begränsas i mitt liv.

Nadine

Om jag fick välja mitt öde så skulle jag vilja bli antagen till Balettakademien i Oslo, det är min absolut största dröm! :)

Jossan

Jag skulle nog vinna masssssssor med pengar sen skulle jag resa jorden runt. (vara borta minst ett år)

första stoppet skulle nog vara i USA - Hawaii:)

Maria

Jag skulle vilja få jobba med mitt drömjobb.

janni ce

vilken härlig tävling :)

Det jag skulle vilja är att förlova mig med min flickvän. vi har snart varit tillsammans i 3 år och jag vet att hon är rätt för mig. Det var väldigt svårt till en början att komma ut som homosexuell, men nu är det en självklarhet för mig. & det enda jag vill är att ha ett liv tillsammans med henne.Förhoppningsvis får jag snart visa hela värlen att det är hon & jag, med en vacker ring på fingret & förhoppningsvis med denna parfym :')puss&kram

Mamma A

Ge mina nära och kära de det behöver och

ha en mycket god ekonomi så jag kunde skänka en massa pengar till behövande och adoptera ett barn från ett barnhem.

amanda

Jag skulle vilja hitta någon som jag verkligen älskar och som älskar mig tillbaka och skaffa 4 underbara barn med den personen. Sen skulle resten i livet inte spela någon roll, allting löser sig bara man har kärlek.

johanna

Jag skulle vilja gå ut med bra betyg i skolan & sen köpa mej en häst. Jag älskar hästar & det är min dröm att få rida in min alldeles egna häst. Eftersom jag är i stallet ofta så luktar jag väldigt mycket häst. Så därför skulle jag behöva en god parfym :D <3

claudia

Att min familj skulle må bra <3

emelie

jag skulle önska mig ett hus på Gotland och må bra och vara hälsosam livet ut :)