God natt sötnosar!

Hej igen vänner!
Klockan är strax efter tio och gammel-Linda är trött som attan
. Skall lägga mig och kika på Arga Snickaren och sedan sova. Jag var faktiskt på stan en sväng idag föresten, köpte mig lite nya kläder.. Dock åkte jag ifrån påsarna med kläder på jobbet idag, så imorgon får jag dra på mig några gamla trasor. Men lär visa upp det nya i ett inlägg imorgon kväll ialla fall.

Imorgon skall jag prova på att göra en cellophane-behandling och det skall bli så roligt att se effekten av den. En glans-inpackning som håller upp till 6 veckor för er som undrar vad "cellophane-behandling" betyder. Imorgon är dessutom sista jobbdagen för denna vecka, sedan blir det ledigt i helgen. På söndag skall vi på dop för goaste Lilly och jag tänkte försöka hitta någon fin klänning tills dess. Vore roligt med något lila, då jag har köpt en lila slips till sambon, hihi. Vi matchade ju så fint på J&F's bröllop och nu har vi ju t.o.m. egna ringar på fingrarna = ännu roligare att matcha varandra ; )

Idag var jag klädd såhär : )

40
sandra

Du ser trött ut på bilderna =) så bra att du kommer i säng i tid =)

Mallesplace - Go My Own Way

Snyggt! vart kommer dina skor ifrån?

Lisa

Helt otrolig tävling på bloggen! Var med och tävla eller hjälp en medmännsika.

KÄRLEEK:)

Anna

Tack :)

Sanna

hoppas du får en underbar fredag !

Malin, mamma till Jamie!

Dina läsare kanske tror att du har ringen på fel hand eftersom endel bilder är tagna i spegeln! Då ser det ju ut som den sitter på höger fast den egentligen inte gör det :)

Emma

Letar frisör just nu.. Kanske ska komma och klippa mig hos dig.. Vad tar ni för en klippning hos er?

becka

vart kommer dina kängor från? är på jakt efter ett par och dom va snygga och enkla : )

karro

Du är jättesöt och fin :-)



Har du nått bra tips på iphone prylar, t.ex. skal och sådant? Jag ska köpa en iPhone 4, och det dröjer ju hundra år innan jag får den så tänkte ladda upp med nått skal och lite grejer till :-)



Ha en bra helg!

Sofia

men Linda, du har ju ingen ring på fingret :S

josefin

Ååh, en sån skulle jag vilja göra.

Gör ni det på salongen du jobbar, hur mycket kostar det och fungerar det på ett blondt (blekt) hår utan att det ser guldigt ut?

Btw är din blogg min favorit, och grattis till förlovningen! :)

Puss!

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Becka: Skopunkten ; ) Billiga och skit snygga! : )

Linn

Fin du var o håret! :)

Lina

Gud vilka snygga skor! Vart kommer dom ifrån?



Ha en bra dag!

Anonym

Ringen sitter INTE på vänster hand här, det ser man klart och tydligt fast att det är fotat i en spegel. Man ser ju att du håller höger hand mot midjan och det kan bara vara höger hand, alltså inte vänster.

amanda

linda! det är en sak med din blogg som jag tänkt på och saknar. jag klickar in med ibland ganska långa mellanrum och vill då läsa ifatt alla inlägg du skrivit sen jag kollade sist, men när man kommer till sidans slut finns det ingen "äldre inlägg"-knapp vilket känns tomt! då brukar det dock fungera att trycka på arkivknappen och gå igenom månad för månad men den tycks ha stannat på juli? saknar augusti och september! lika dant med stina-lees blogg (har för mig att du har designat hennes? :)) där funkar inte heller arkivet och den saknar en sån där "läsa vidare?"-knapp i botten! tror du det går att fixa? vill ju läsa om förlovningen ju :)

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Anonym: Men snälla du! Skärp dig.. Kan ni sluta tjata om min ring? Den SITTER på vänster, okej?



Säger jag det så är det så och om ni tänker rätt så skulle ni se och förstå det också. Bilderna är tagna i SPEGELN. Jag håller kameran i höger hand och ringen sitter på vänster. Sluta älta min ring nu!! Ni måste väl ha bättre saker för er?

Evalotta

Vafaan fattar inte folk hur en spegel fungerar eller?

Klart du har ringen på vänster,det blir spegelvänt i en spegel ju! Hahahaa iq-fiskmås på vissa:D

Om ni inte fattar hur en spegel fungerar,sätt dig framför datorn,titta på bilden Linda knäppt på sig själv,i en spegel,håll upp din vänstra hand...voila! :)

Carolina

Jag måste bara säga att jag tycker det är så himla idiotiskt att folk ORKAR lägga ner så mycket energi om du har ringen på vänster, eller höger. Det tar tid för den personen att skriva en kommentar, har den personen i så fall inget bättre för sig än att skriva kommentar gång på gång på vilket finger du har ringen?



Jag blir så himla irriterad för din skull Linda. Förstår inte att folk kan säga GRATTIS till förlovningen istället för att granska bilder och påstå att ringen sitter på fel finger?..



Hur som helst. Hoppas du får en UNDERBAR helg Linda, och stå på dig.

Sara SB-stylist

Heeej! Älskar din blogg du är GRYMT SNYGG! Stå på dig!



Hjälp mig gärna med alla skriv TILL DEDE att han borde bli ihop med mig!!!!

Så jag får han som pojkvän!!



www.dedeprivat.blogg.se



Han är den FINASDE killen i bloggvärlden!

(Han kan inte längre ha bilder på sig ens för att tjejer stalkar han till fotbollsmatcherna)



Han är rapartist, revolutionär och gör helt OTROLIGA KÄRLEKSTEXTER!!

Han är helt otrolig amazing! SÅÅÅ VACKERT!!



Så snälla!!!!!! skriv att han kan träffa mig och bli hans Girlie!



www.dedeprivat.blogg.se

sara och natta

Hej!



fin blogg. vad händer i kväll,



följ oss gärna på http://www.bloglovin.com

sandra

Men, kan du inte visa oss hela lägenheten nu, kan knappt hålla mig? vart har den roliga och kreativa Linda tagit vägen? :/

Sheila

Hoppas du får en fortsatt fin fredag :D

Anna

Hej, jag har en fråga som jag hoppas du kanske kan svara på :) Det är så att jag måste tvätta håret varje morgon annars tycker jag det ser "fett" ut. Detta vet jag sliter en del i och med att jag måste föna och platta på nytt varje dag, har alltid frisör shampoo, varmeskyddande och så vidare men det torkar ut endå, sen har jag färgat hår så det gör att jag får färga det onödigt ofta. Men nu till min fråga, hur gör jag för att avvänja håret från tvätt varje dag, kanske var 3:e dag eller något? Hur lång tid tar det innan håret vänjer sig och se frächt ut? Det hade verkligen varit skönt att slippa proceduren varje morgon. :) Grymt bra blogg föresten, det mest lästa av mig just nu ! :)

jackie

jackiev.blogg.se

Lily [ L i n d a . B l o m ]

SANDRA: Den roliga och kreativa Linda jobbar typ livet ur sig : ) Visning av hela lägenheten kommer när allt är klart, vilket det inte är just nu : )

Sofia

Förlåt, jag menade verkligen inte så =(

Var inte meningen att göra dig varken arg eller ledsen, var mer än fråga... Förlåt igen..

Kram

Linda Rangfeldt

Men gumman har du förlovat dig??? :D GRATTIS älskling va glad jag är för din skull :D:D:D



PUSS/ L.

emma

vad fin du är i håret på bilden.

Elemina

så fint hår du har!

Nathalie Mattsson

Hej linda!

Ville bara säga att tidningen vi intervjuade dig för i somras har kommit ut nu (Kilakito om du minns?). Har ett par extra exemplar utifall de är så att du kanske vill ha ett? Kan i så fall komma förbi efter skolan någon dag när du jobbar nästa vecka. :)

svärmor

Nu är jag sååååååååååå jäkla trött på detta tjat om ringarna,dom sitter på VÄNSTER hands ringfinger,har sett detta med egna ögon,kram på er Linda&Jimmy.

erika

SUCK! Folk är så knäppa på internet, hahaha. Linda jag känner med dig.



Du må ha förlovningsringen på vänsterhand, men här i Norge springer alla runt med den på höger. (Vänster, höger spelar väl ingen roll så länge det är en förlovningsring eller va? :P )

Men vissa har svårt att glädjas för andra, helt tydligt.

Anonym

jag tror folk bara försöker provocera dig :P för dem har märkt hur upprörd du blir när man skriver att ringarna sitter på fel hand. Så ignorera dem istället bara.

Jessi

Du har helt underbart hår! :) Kan du ge några bra tips? Besök gärna min blogg.

Josefine

Du har alltid så fina kläder! :) Finns det någon möjlighet att du skulle kunna säga var du köpt allt; blir så inspirerad av din klädstil. :)



Hoppas du har haft en bra helg!



Kram.

Anonym

du har fortfarande ringen på höger hand!!! kan du inte skillnaden på höger och vänster ??

A...

jag precis köpt hem small talk, hur använder jag den på bästa sätt? i blött eller torrt hår? till vardags om man varken ska platta eller locka håret? jag har så tunt o slitet hår, är detta en bra produkt då? har också köpt hem loreal absolute repair inpackningen.. har du andra tips på bra produkter för slitet och tunt hår? snälla svara, har frågat flera ggr men får aldrig något svar.. känns helt meningslöst :/

Lisa

DU ÄR SÅ SÖÖÖÖÖT!!!

alice

Måste fråga var du köpt dina skor?

Jättefina, har letat efter såna!

Kram<3