BILDREGN: Avskedsfest för Elena


Igår var det dags! Avskedsfesten för vår älskade Elena.. Om två veckor sitter hon på ett plan mot USA och där skall hon tillbringa minst ett halvår med plugg och liknande. Herregud vad hon kommer bli saknad här i stan..

Det blev ialla fall en lyckad dag och kväll, som började redan vid halv två. Det hade dukats långbord till alla gäster och det skålades, grillades, badades, solades och allmänt härjades. Vid 21:00 knallade vi iväg till bussen för att åka in till stan. Ytterligare ett långbord på Glada Ankan's balkong väntade och där blev vi serverade mat i mängder.

När klockan blev halv 12 gick vi vidare mot Koreander där Peter Siepen spelar varje onsdag. Även han hjälpte till att fira av vår Elena, genom att räcka en mikrofon till henne och spela Fest hos mig samt Ragga på. Där fick hon och andra delen av KICK, Linda, röja av sig ordentligt och även vi runtom såklart! Jisses vad roligt vi hade!


















10
Mammi

WOW, sicka snygga brudar allihop. Hopas att Elena kommer att trivas i USA.

ERIKA

Härliga bilder, verkar som ni hade kul!!

Sara

Härliga bilder! :)

Sanna

det såg verkligen supermysigt ut !

B

Wow, wilka hetingar!! Plötsligt satt jag här och studerade ut vem som var vackrast men det var jättesvårt juh!! Vad har ni gjort - dunderbrudar, hehe, lite avis att jag inte fick vara med! ;-)

erika

vad använder du för objektiv till din kamera? :)

Denise - livet i västerås!

åh vad mysigt ni såg ut att ha det :)

sandra

tjejen på bilden längst ner till höger, var är hennes underbara klänning ifrån? :)

sandra

Undrar också var klänning kommer ifrån! Skitsnygg!

Emma [hockey & foto]

Sjukt snygga bilder !! :D