M å n d a g

Hej vänner!
Usch.. Känner mig lite bitter idag faktiskt..
Hade en viktigt tid som jag var tvungen att avboka och jag får lägga undan en hel drös Formeli-jobb eftersom att en kollega är sjuk. Jag är inte ledig förän tidigast lördag. Förhoppningsvis slutar jag ialla fall runt 14:00 någon dag i veckan och då kan jag få en del saker gjort på eftermiddagen. Det känns inte alls roligt att vara nystartad och motiverad, men inte kunna lägga den tid på sitt företag som jag hoppats. Men men, timanställning medför en jour-liknande sits och stundvid känner jag mig lite mättad på det. Samtidigt som jag tycker att det är ett roligt jobb och gör mitt bästa för att verkligen göra bra ifrån mig - för det vill jag ju! Min arbetsmoral är alldeles för hög för att inte jobba.

Nåväl.. Skall printa ett par beställningar nu som jag skall posta innan jag börjar. Slutar klockan sju ikväll och misstänker att jag kommer vara lika trött som de senaste nätterna. Jag har seriöst lagt mig i sängen runt 21 och varit helt slut i kroppen. Tack gud för laptop säger jag! Riktigt skönt att kunna få lite gjort innan man somnar..

Glöm inte att jag avslutar tävlingen ikväll!

10
Bus i Vårat Hus

vilka fina. just nu har vi också en tävling där du kan vinna en mössa som du designar själv.

Sandra

Hihi jag har sån beslutsångest på pessimisttavlan :P Ska bara känna mig helt säker på färget så jag inte ångrar mig sen :P



Trist att din tid inte får gå till det du vill hinna med, hoppas det lättar lite snart. Verkar vara förkylningstider igen :/

sara

Timanställd är inte lika med jour och man behöver inte alltid säga ja, glöm aldrig det!

Då får inte vara för snäll, bli inte överkörd....

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Sara: Nä, så BÖR det kanske vara.. Men här har jag stått och jobbat med feber t.o.m. För att andra inte har haft möjlighet att hoppa in..

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Sara: Nä, så BÖR det kanske vara.. Men här har jag stått och jobbat med feber t.o.m. För att andra inte har haft möjlighet att hoppa in.. Vad skall jag göra liksom? Kan ju inte bara stänga och lämna butiken, då skulle jag blivit sparkad. Likaså om jag inte hoppar in när det behövs.. Man ställer ju upp för varandra.

Anonym

Asså orka höra om dina jävla problem hela tiden! Du bara gnäller! Varför startade du en egen sida om du visste att du skulle jobba så

Mkt ?????????

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Anonym: Kanske för att jag inte VISSTE att jag skulle få jobba så mycket? Det handlar inte om att jag inte vill jobba med Formeli, snarare tvärtom. Jag blir bitter för att jag inte kan jobba så mycket som jag VILL med det.

jessica

håller med dig i kommentaren som du svarade till anonym. helt onödigt av den att kommentera sådär, såklart förstår man ju att du verkligen vill jobba med det och inte tvärt om!

hoppas du får en trevlig kväll :)

KRAM

Sandra

tkr de verkar konstigt, är ni bara två anställda + chefen eller? verkar som om du alltid får ställa upp och hoppa in, klart man ska göra de, som du säger, ställa upp för varann och att du vill jobba mkt förstår ja. Men dom borde antälla en till verkar de som!

Robin

Har man ingen arbetsmoral, då kommer man inte långt inom arbetslivet. Och till Sandra, det är en ekonomisk fråga.



Det är inte gratis att ta in någon bara så där. Det är en balansgång att få allt att gå ihop.



Men som sagt, jobba inte ihjäl dig!