Jag har slingat Sara's hår idag

Idag kom Sara till jobbet och fick lite slingor gjorda i sitt långa och tjocka hår. Hon hade fått en ganska rejäl utväxt och därför fixade jag givetvis den. Vi ljusade även upp hela håret lite med slingor såhär i sommartider, samt lade i en varm toning för att neutralisera dom aningens gul/orangea slingorna som blev och det blev väldigt fräscht. Men om jag hade fått bestämma hade vi klippt det också, men det ville Saris vänta med.



25
M

Åh, hon hade verkligen jätte vackert hår :)

Saripari

Miljaders tack för idag! Pöss

Moa

Grymt!!

A

Vad fint det blev!



Härlig blogg! :)



Kolla gärna in min, jag skriver om Pretty little liars:



http://pprettylittleliars.blogspot.com/



http://pprettylittleliars.blogspot.com/

maria

Vilken fin blogg du har! :D

Johanna

Du kanske hade behövt toppa håret på henne också? Det ser väldigt ojämnt och glest ut på de sista bilderna.

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Johanna: Som jag skrev i inlägget (om du läste texten) så hade jag velat klippa henne, men det ville inte Sara : )

Bianca

Visste inte att frisörer slingar så pass långt hår med hätta. Trasslar det sig inte och sliter på håret? :O Jag har alltid fått höra att det är folieslingor som gäller på längre hår..

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Bianca: Jodå, det går allt att slinga även långa hår med hätta, bara man har rätt teknik : ) Men de flesta använder folie och så gör även jag ibland. Men jag tycker det är smidigt med hätta faktiskt : )

madeleine

Det blev väldigt väldigt fint (: Vilken skillnad . !

Josefin

Jättefint blev det!

Crazyangel ~ Mamma till Milton&Viggo

Men jisses, lär ju va skitsvårt att slinga sådär långt hår med hätta! Haha :P Jag tycker mitt axellånga hår är för långt lixom å gör allra helst folie på allt å alla :) Men snyggt blev de! :)



Jadu, jag har bantat ner mej typ 6-7 kg nu på nu på typ 1½ månad så där har du svaret.. Innan ville jag inte ens ha ett tajt linne på mej. Håller på å dör när jag ser kort på mej själv för typ 2 månader sen för att jag hade blivit så fläskig .. :P

CRAZYANGEL [mamma till Milton&Viggo]

jadu jhag äter bättre, MINDRE, minskat på colan å jobbar arslet av mej ;)

lisa

fint det blev ;)

gör du?

besökare

vart kan man komma och fixa håret sådär fint?:)

Maria

Hej! Jag har en frågestund på min blogg. Titta gärna in och fråga något!

Kram

Sabrina

Wow! Det blev verkligen snyggt! :)

Karro

Oj wow vad fint! Mitt hår ser ungefär ut som på första bilden och känns väldigt torrt och risigt, hur fick du sån fin glans och "ny" känsla, trots att du blekt? (måste väl även det slita lite?) :) Kanonduktig!

Melinda - mamma till Julia

Vad SNYGGT det blev!! =)

Anonym

Klippte du hennes hår också eller? För hennes hår såg ju helt dött ut på fördta bilderns och såå snyggt på sista bilder s

Elin

Vad fint det blev! Du är verkligen duktig på att slinga, ofta ser man slingat hår som nästan ser randigt ut, men du gör det verkligen naturligt och fint! =)

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Anonym: Som det står i texten så fick jag tyvärr inte klippa : ) Men med lite Linda-styling kan man få det snyggt ändå ; )

Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Wow vad snyggt det blev! :D

Frida

åh, herregud! så snyggt! om jag flyttar till karlstad i höst får jag kika in hos dig på salongen när jag ska göra mitt hår, haha. För du jobbar på salong va? Eller har jag fattat fel? ;P

Amanda

Hej!

Är själv frisör och kom nu in på din blogg och kikar runt lite och undrar.... Varför färgar du och SEN gör slingor? Varför inte bara göra med folie och lägga färg mellan paketen? Tar onödig tid för både dig och kunden och blir väldigt kostsamt. På den extra tiden det tar hade du kunnat få in en till färg eller några klippningar :)