Detaljer - mitt lilla kontor

Ni får ursäkta dom otroligt dåliga bilerna, fotade med blixt igår kväll när jag prov-satte upp gardinen hemma. Pinnen jag rullat upp dom på är ju, som ni ser, lite för lång, så gardinen m.m. bubblar sig. Den skall jag såklart kapa, men var så ivrig på att få se hur gardinen skulle se ut i fönstret.

Nåväl! Vårkänslorna börjar ju smyga sig på ordentligt och så även suget att förnya lägenheten. Jag började inne på mitt lilla kontor, eftersom att det är där jag tillbringar den mesta av min vakna tid i vår lägenhet. Ut med stjärnorna och in med färger och blommor. Köpte två tyger av märket Tilda på Panduro, ville att dom skulle bryta ganska ordentligt mot varandra, men ändå inte skära sig totalt. Berättade sedan för mammi hur jag tänkt mig gardinen. Sagt och gjort, med mina idéer och hennes kunskap fick vi det precis som jag ville ha det! Det bästa av allt är att om jag tröttnar, så kan jag bara vända på gardinen och få tygerna tvärtom. Kombinerar såklart med en hel drös av Tilda-förvarinsboxar, även dom från Panduro.


20
Enya

Jätte fint ! händer sen då? :)

molly

Fint!

Anna

Riktigt fint!

Elin

den andra gardinen var mycket finare och passade bättre in. Denna är lite för barnslig på nåt sätt.

Frida

Åh, hur mycket kostar dom där underbara förvaringsboxarna? Dom är ju supersöta :)

Sanna

det känns verkligen sjukt trist att det snöar idag =(

Anonym

nja det va inte så snyggt inte för att va taskigt eller ngt, men gillade stjärnorna mkt mera. smält in på ett mer snyggare sett

Therese

Hej delta gärna i min fottoblogg! :)

Elin Gabriella - Mops & Chihuahua

Men guuuuuud så fint det blev Linda :) Romantiskt och hemtrevligt. Kram!

isa

Fint!:)

Stina

Så underbart fint! :D

Malin & Prinsessan

Åh så fint! Mönstret som du har på gardinen har vi på vimplar i Jolies rum. Älskar det!Kram!

CAMIE

Riktigt snyggt och härligt vårigt! :D

Madeleine

super fint!

farmor

När man ser din nya gardin, så tänker man på sommaren, Linda!! Passar dig, söt och romantisk.. Roligt att det fanns förvaringsbox i samma mönster också:)) Jag har skickat efter längder med fjärilar på, det är mycket fjärilar nu också. Får se om jag tycker om dem, annars åker de i retur..Ha en skön helg du och Jimmy!!Kramar från farmor & farfar

Ellinor

Vi verkar ha väldigt lika smak du och jag :)

Håller på med liknande gardiner men i ljust grönt med rosor på ena sidan och chock-cerise på andra sidan, de kommer dock bli lite annorlunda än dina när de väl blir klara - ska göra tre likadana till burspråket i matsalen så det tar emot lite när det var så mycket jobb med dem :)

Funderar dock på vad du har för rulle? Ser ut som trä? Blir den inte väldigt tung då? Funderar själv på tomma tygrullar, men är rädd att de kan slå sig och bli sneda - och det blir ju inte så snyggt kanske :P

Hoppas du haft en bra helg!

marielle

Jag träffade din mamma i helgen, på min svärmors 50års kalas. Hon visade den där gardinen, superfin! Går den där kreativiteten i släkten kanske ;)När jag får några slantar över ska jag beställa tavlor av dig ialla fall, de är ju så fina :)

Jennifer på Fashioncut

Var har du fått tag i de underbara ljushållarna som står i fönstret? :D Eller det kanske är krukor, men jag tänker på de som ljushållare :P Letar som en galning efter liknande!

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Jennifer: Prinsesskrokorna är från blomsterlandet, ljushållarna från Mio, lampa och ram från IKEA och gardinen är egentillverkad : )

Jennifer på Fashioncut

Tack :D ska ta mig dit snarast! :D