Ford Fiesta ST

Jag vet en tjej som skall åka och kolla på den här bilen på söndag..
Hon börjar på L och slutar på inda! : )

Vem vet, kanske kommer jag brummandes hemåt i en röd liten räser!


Fotograf: Patrick Davidson

20
Tommy

Sedär ja .. Då får vi se om det är en nybliven lycklig bilägare?Har ju själv en helt ny bil, en helt underbar känsla..

Gaia

http://www.bloglovin.com/sv/blog/2264704/icona-dei-ronchiHi from ITALY =)

what a beautiful blog!

You're welcome into my HORSES World:

http://www.iconadeironchi.blogspot.comsee you

Elin Gabriella - Mops & chihuahua

Hihi wiihooo :) Grattis!! Superfin! Ha en fortsatt fin dag :) Kram

Maria

Hej Linda!Roligt med ny bil! Just nu har vi ett test på vår Facebooksida där man kan testa vilken förartyp man är. Det kan ju avgöra vilken bil man vill köpa! Det vore roligt om du ville klicka in och prova. Testet hittar du här: http://www.facebook.com/ModernaForsakringar?sk=app_214376771916201Lycka till med bilköpet!Hälsningar Maria, Moderna Försäkringar

Carro

Min sambo har en sån i sitt jobb. Han är INTE nöjd! Hoppas du blir det iaf :)

lovisa

Hej vad ska du hitta på i helgen?:)Just nu har jag en tävling där du kan vinna ett par valfria färgade linser + linsvätska!

klicka här för att läsa mer: http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/may/vinn-valfria-fargade-linser.html#comment

Anne

Är ni sjukt rika eller köper ni den på lån? Jag vet, fräck fråga, men jag kan ändå inte låta bli att undra! Om ni har råd att köpa två så fina bilar cash så är jag SJUKT avundsjuk, kan jag säga! Fy faan! :P

Junitjej

Wow, vilken snygg bil!

Josefin

Fin!

Malin & Prinsessan

Håller tummarna för dig :) Ford är ju en bra bil har vi redan konstaterat!

Kramis finis!!

Anonym

Håller med Anne där, nyfiken då ni är sååå unga och du shoppar så himla mkt av det man ser i bloggen.

Alexhedlundd

Hej där, fin blogg!

Allt bra med dig? :)

Nikki

Hej fina du! Jag har kikat lite på din blogg och fick lite inspiration av din inredning. Undrar ifall den tv bänken du har från Hemnes ifall den är helt vit lackad eller syns träet lite igenom? Kram :)

Helena S

Nej, de kom inte igår heller :-( Posten verkar segare än vanligt. Men jag hör av mig så snart det kommit fram! =)Snygg bil!! Håller tummarna att den blir din!

Kram

Emelie

Pågående tävling i min blogg =)

Valpen

Bra val Linda.. Nu slipper du problem på besiktn. :)

Valpen

SV: Det är bra bilar, sällan några större problem med dem. Efter vad jag förstått kan det krypa fram liiite rost på insidan dörrarna närmast gångjärnen efter ett tag, men om man tvättar och håller efter bilen så ska det nog klara sig :)Sedan så vet jag inte om det är så på just den här modellen du skall titta på, men på vissa så kan man inte öppna bakluckan med motorn igång, det kan ju vara lite irriterande, men det kan dom enkelt lösa på en fordverkstad.. Sedan är ljudisoleringen i bilen lite sisådär, men det är antagligen medvetet eftersom det skall kännas lite ''racing'' :)Sedan om du vill vara helt säker på att du får en bra och felfri bil kan du ju ordna så att du får komma in på närmaste bilprovn. och göra en trafiksäkerhetskontroll, där man går igenom bilen ordentligt och får alla eventuella brister på papper.Här: http://bilsmart.se kan du läsa mer om Ford Fiesta. För övrigt har den fått fyra stjärnor i Euro Ncap, så det är en bil med säkerhet över medel :)Lycka till med bilköpet Linda :)

Valpen

Jag kör Skoda Fabia själv, har inte heller ESP eller liknande system, men jag har aldrig haft problem vid vinterkörning trots att jag kör mycket landsväg och branta backar. Det enda man får tänka på är att kosta på bilen en uppsättning bra däck som ger grepp även vid halt väglag. Men som sagt, bra bilval. Lycka till :)

Mia

Riktigt snygg!

Björn Aldenfalk

snygg bil :D