Julklappstips: Zumba-DVD


En rolig julklapp är väl ändå en tränings-DVD med årets mest omtalade träningsdans - ZUMBA. Tänk vad mycket jag har hört om den här träningsmetoden och jag har en härlig mamma som var iväg på det här regelbunden. Jisses vad hon var glad efter varje pass! : )

Finns att köpa här
och med rabattkod "xY8rvGtE"
får du 100:- rabatt
21
Sofia

Skickat tre mail till ditt företag formeli nu och inte fått ett enda svar!!!!

hanna

det skulle jag vilja ha ! :D

Bea wiggosmamma

Hej Linda! Har en lite fråga som jag hoppas du kan svara på. Det är nämligen så att jag är brunhårig och skulle vilja bleka topparna i ljusare nyans, hur gör man det som bäst hemma ? Så det ser ut som man har en mörktutväxt ungefär =) . Hoppas på svar. Kram

-

Hej! vad jag har förstått så har wella (min frisör använder wellafärger) olika nyanseringar som frisören blandar till? Typ vit/beige eller så? Vad är det för färgblandningar? :)

Julia.

Åh Zumba!

Det borde jag ta och testa, jag har ju hört så mycket positivt om det. :) Kanske tar och beställer hem DVD:n ändå...

Sessan

Det har vi på gymmet, jätteroligt.

Sandra

Halv åtta hos mig, programmet som var idag, den dem var hemma hos va precis din stil! :) såg ut som hon hade nån av dina tavlor hemma också :)! Kram

J

Verkar jättekul!

Josefin

Verkar jättekul!

deniseholmsten

hej du! jag har en DAGENSBLOGG Tävling just nu! kika in och va med vettja! det jag väljer tre vinnare, en 1a 2a & en trea! så gå in och anmäl dig NU! :) kram och ha det bra!!! :)

Mammi

Det absolut roligaste sättet att träna:) Visst var jag på topp när jag kom hem, så nu är DVD:n beställd:) kanske kan man få med pappi på ett pass, eller vad tror du;) Puss på dig<3

Ilhan

Det är en dröm för en kille som mig att gå på gymmets alla Zumba-pass. Vältränade häckar överallt, WOHO!God bless Zumba!

Lebanezza

Funderar faktist på att köpa den :) De e skit kul!

anna

Direkt när jag såg att du hade tipsat om den så klickade jag hem den! Dock till mig själv ;d Nu ska det dansas ordentligt!

Caroline

Zumba är ju jättekul så det här är verkligen en kanon julklapp ju! :D

Amee

Bra tips! ;)

Lisa - Mamma till Alva och Noah

Jag dansade Zumba Fitness Express i 9 veckor och gick ner 9 kg och jag tyckte det var skitroligt! Nu tränar jag fortdarande titt som tätt :) man blir så glad!

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

zumba verkar så roligt så den där kanske ag ska köpa! tack för tipset Linda!kramjajamänsan, köper du dom två kan du ju ta ett todaylinne elller nån annan kameraprodukt gratis =)Hoppas du har en finfin fredag!//Anna

driver webshoppen och klädmärket Avanna.

Just nu fraktfritt med koden FREE

NY Marilynkollektion till specialpris

Tag 3 betala för 2 på alla today och kameraprodukter.

www.avanna.se

Bell

Hej Linda!

Jag följer din blogg slaviskt och den är alldeles underbar!

Har aldrig tidigare kommenterat men kände att det var dags. Du verkar vara en väldigt härlig tjej! Nu har jag en liten fråga också som jag gärna vill ha svar på. Jag undrar hur man gör en stram knut fastän att man har tunt och mellanlång hår? Har försökt men det blir aldrig bra. Sen införskaffade jag mig en sån kallad donut men den var alldeles för stor och klumpig för mitt hår.

Så kan du inte vara snäll och förklara och visa det om du har lust :)

Emma

Emma

Är så himla nyfiken på det där!

Får nog ta och testa det till våren när alla extrakilon ska bort.. Jag blir trött på bara tankan.... :S