Renovering The Sims 3 - husdjur



Ja, som ni kanske kan förstå så har mitt The Sims-spelande kommit igång lite igen efter att jag införskaffade mig den senaste expansionen Husdjur. Ni har efterfrågat fler renoveringsbilder och då passar jag väl på nu då när jag börjat spela igen.

Jag startade en helt ny familj, köpte ett torp på landet med tillhörande ladugård/stall. Inredningsmässigt var det verkligen inte min stil och köket var det första som fick sig en omgång. Jag glömde ställa in kylen och lite annat småpiff som blommor och liknande innan jag fotade. Men ni får se ett näst intill färdigt kök ialla fall, med plats för sällskapsdjur - pippifåglar : )

45
Thia

Oj, här spelar man inte Sims på några år och vips så har de kommit med världens detaljer. Tog alltid evigheter för mig att skapa människorna och renovera när jag var liten. Det var ju det som var roligast ,) Så jag vågar nog inte prova mig på att spela nu haha. Då kommer jag nog aldrig därifrån.

Annika

Coolt. Jag spelade Simcity2000 massa när jag var yngre, det är tyvärr det närmsta Sims jag har kommit. Men det ser verkligen superkul ut. Jag kanske borde testa ;)



Vill dessutom tipsa om tävlingen jag har på min blogg i morgon med priser från Tikei och e.l.f. ;)



Anonym

åh linda, vad fint! snälla skulle inte du kunna lägga upp detta hus på sims3's hemsida så att man kan ladda hem det? :) skulle verkligen vilja ha det!

Amanda

Gud så fint du gör! :) Alla dina tips och saker man kan ladda ner under kategorin "The Sims 3" är jättebra! Älskar din blogg!



Kram

Jess

Åh vad jag vill ha den expansionen, får väl önska mig den i jul eller något :) Förbaskade studentekonomi.. :P

Lovisa

Åhhhh, jag älskar the sims. Måste börja spela igen, vilka fina hus du har fått till! :)

Amanda

Jag var påväg till bussen så jag såg dig på den gatan där dressman ligger. (tror jag) haha. Jag minns att jag tänkte att du hade ett sådant sött linne på dig, (du hade en vitkofta över) sen kände jag igen dig och så på bussen kom jag på vart jag kände igen dig ifrån! :)

Bitte Kråkbo

åhh vad kul håller på med en fuling och fixar allt från nätet. Orkar inte köpa alla som fattas. Åhh är ju så kul

Linnea

Åh vad kul, jag älskar the sims men har bara spelat 2an. Har nu bestämt mig nu för att beställa the sims 3, speciellt när det finns hästar i "husdjur" :)



Måste bara kolla med dig om man kan bygga sitt eget stall och ha den på sin gård och rida när som helst? gu vad kul isåfall :)

Molly

Hej, jag har en liten hår-kris här och jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig och svara på denna fråga i ett inlägg. Mina lockar håller inte,jag brukar locka håret och det blir supersnyggt, men dom håller inte längre än max 1 timme. Jag brukar använda värmeskydd och sedan locka och efteråt spraya det. något tips?

Ebba

Gud vad fint man kan göra på trean! Jätte mysigt! Funderar verkligen på att köpa trean nu! Underbart fint! :D

Blopparna - Emmy

Haha det var längesen man spelade sims, kanske ska försöka ge sig på det igen! Vad fint köket blev, tänk om det skulle vara så lätt att renovera i verkligheten, hade varit toppen:)

Robin

Min bror gör ritningar till hus och sånt i autocad. Innan han började jobba med det på allvar så fastnade han just för renoverin och byggnades biten i The sims =)



Förhoppningsvis så kommer kanske någon utav hans ritningar att bli riktiga hus i framtiden!

H J J O N S S O N ♥

vad för djur finns det nu i nya spelet? (a)

Andreas

Funderar själv på att testa The Sims på Facebook, men har inte förstått om det är lika bra ännu.

Moa

Hej Linda!



Måste först och främst säga, jag älskar din blogg! :D

Sedan så undrar jag, vart har du laddat ner alla dina möbler ifrån? Vilken hemsida? Och vart laddade du ner kökskåden och köksöarna (eller hur man ska säga ;) )? Jag kulle bli super göad om jag fick svar! :D Kram!

Jozsi

Riktig snygg renovering! :)

Själv spelas det Sims här för full rulle också.

Malin

Hej jag undra när du fixa betalsaken på tsr om dom drog pengar efter dom månaderna hade gått Skulle gärna uppskatta om du svara

Arianne

Åhh vad kul!!! Blir så sugen att gräva fram mitt gamla the sims 2 när jag ser det här. Ännu mer sug av att köpa ett nyare, det syns ju stor skillnad.

Spelar du det mest för inredningens skull eller även för spel? :)

Lisa Marie

Så himla fint du har gjort Linda! The Sims är min största sysselsättning och den nya expansionen är verkligen helt fantastisk. Jag vet däremot inte om du använder nedladdade möbler och dekorationer men om du gör det så fungerar inte dem till den nya expansionen på grund av patch 1.26 så i sådana fall får du avinstallera alla möbler och sådant och ladda ned igen när sidorna som skapar möblerna har uppdaterat utefter den nya patchen.



Fantastiskt fint inrett!

Madde

Går det inte att på något sätt få redan nedladdade möbler och dekorationer att fungera på något sätt när man installerat pets? jag har samlat på mig så himla mycket och det känns så trist att avinstallera alla mods (nedladdade möbler), de är ju de som bidrar till att spelet faktiskt blir kul.

Jag har avinstallerat och ominstallerat bägge spelen och installerat alla mods på nytt, men det vill fortfarande inte fungera. Någon som vet hur man gör? Eller går det helt enkelt inte..?



Tacksam för svar!

Lisa Marie

Madde: Tyvärr finns det ingen möjlighet att få det gamla nedladdade innehållet som du har installerat att fungera tillsammans med The Sims 3 Husdjur eftersom EA Games har konstruerat det här expansionspaketet på ett sådant sätt att när patch 1.26 installeras så 'krockar' den med det nedladdade innehållet som man har vilket i sin tur leder till att det inte fungerar. http://sims3.simcredibledesigns.com/ är en av mina favoritsidor att ladda ned möbler på och om du går in på deras sida kan du läsa texten de har skrivit om den senaste patchen. De har däremot skapat ett fanastiskt fint 'dining room set' nu som fungerar med den senaste patchen. Det du kan göra är att ta dig in på de sidor där du laddar ned möbler och sådant och se vad de har skrivit. Riccinumbers på Thesimsresource till exempel skapar nu möbler som fungerar utefter patch 1.26 men de tidigare möblerna fungerar inte. Men ha tålamod! Skaparna kämpar med att återuppta allt igen så vi spelare får en möjlighet att ladda tillbaka det så vi får bara försöka vänta; det får i alla fall jag göra.

INGRID WENELL

alltså, man tror man är ensam om att nörda sims. har spelat sen ettan kom ut,ca typ 12 år haha! Kul att se andra som spelar! :)

Hannah

vad har du fär världar förutom ''Sunset valley'' eller vad den heter , Spelar också The sims 3 , Men vad har du för världar? :DD

Caroline

Hej Linda! Det skulle vara guld värt om du svarade på denna fråga!

Spelar du Sims 3 på bärbar eller stationär? Ifall du använder din bärbara, eller vet någon bärbar som pallar Sims 3, så skulle jag jättegärna vilja veta vad det är för modell! :)

Jag ska nämligen köpa en ny bärbar, och har för mig att du spelat 3an från en sådan, men enligt pappas kompisar som jobbar med datorer finns det ingen bärbar som pallar 3an, och jag vill inte tro på det ;)

Tack för svar isåfall! Kram och god fortsättning!

Ellie

Hej!

Tänkte höra varifrån du laddat ner dina köksbänkar som du har på bilden ovan? Tack för en super bra blogg!

Emma

Hej!

Jag undrar om du vet några fina hus med stall? Jag har sökt överallt men hittar inga fina :(

Clara

Fint :) Jag spelar också sims :) har du laddat ner tapeterna med rosorna eller från vilket spel kommer dem? Samma fråga har jag gällande de vita köksbänkarna :)

ella

oj vilken bra bild kvalitet du har när du spelar.. hur får du det? för mig är det inte lika klar bild, allt är mer eller mindre lite sutdigt. Vet du vad det kan bero på?

Josefin Porsner

Hej!



Jag spelar också The sims 3, Tycker det är så otroligt roligt. Jag äger alla spel som har kommit ut. Vilka spela har du? Hur ofta spelar du Sims 3?

Emmelie

hej vet du nåt om hur lägenheterna funkar i sims? Alltså när man placerar ut ett höghus i en annan stad. tror inte jag får det att funka som lägenhet utan det kostar 40.000 att flytta in. en lägenhet brukar kostar väl inte så mycket i t.ex. Bridgeport? Hoppas du förstår vad jag menar haha.

Amanda :)

SNÄLLA SVARA I ETT INLÄGG, VART DU LADDAR NER ALLA SNYGGA MÖBLER IFRÅN?:)

❤ SimSim

Hej Simsare! Jag hittade dig inne på en Simsblogg och ville tipsa om min blogg. Ifall kommentaren stör dig är det bara att radera den :)



Jag har startat en ny blogg som är dedikerad till allt vackert i the Sims 3.

Jag jobbar på att samla de bästa, nyaste och säkraste och framförallt GRATIS nedladdningarna till er trogna Simmare där ute.



Kika in och se om ni gillar innehållet i bloggen, eller skriv en kommentar och tipsa om förbättringar, om du har hittat riktigt fina grejer eller kanske skapar egna simsprylar!



Jag tänkte att detta skulle vara intressant för er, även om jag bara har fått upp bloggen i förra veckan, så har jag redan några riktigt fina saker uppe!



Jag är en flitig bloggare och jag har spelat The Sims i över 10 år, så jag är duktig på att hitta det allra bästa till spelet...



Hoppas vi ses!

♥ SimSim



Monica

Hej Linda! Du gör verkligen superfina Renoveringar! Jag har spelat sims 3 i några år men har kommit av mig nu när jag inte får till husen som jag vill, Har du några tips/ sidor som man kan lära sig o bygga Annorlunda hus? Sen såg jag att du hade lagt upp en sida där man kan ladda hem kläder o sånt http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts3/ Men jag får inte det o fungera, är det din sida eller är det någon annans?

v

Va snyggt det blev! Har själv blivit simsnörd igen efter att ha haft ett uppehåll. Helt klart beroendeframkallande! Kolla gärna in mitt senaste bygge: http://mrsvic.se/?p=1976 :)

Anna

Var hittar man alla fina grejer som te.x knivarna och mixern? :)

Amanda

vart får du tag i alla grejer på sims :D ?

Jätte fint!

sofia

hej! Jag har en fråga, När man tar kort på sims när man trycker på '''c''' det ska ju finnas en mapp på datorn med alla dom bilderna? Vet du vad den mappen heter? :) Kommentera gärna min blogg om svaret eller maila mig? :)<3

kram

Anonym

åh vilket underbart kök! Blir jättesugen på att spela nu!!! :) var har du hittat stolarna? :)

Nottin

vad härligt att se att fler än jag har fastnat för the sims :) trodde jag var ensam om att gilla det och vara över 20 år ;P nej man kanske skulle spela lite ändå...

Tilde

Det ser ju ut som att du har tagit bort väggen, och då undrar jag, hur gör du det??

Moa

Hej jag har börjat läsa din blogg och jag gillar den.Jag spelar själv mycket Sims 3.:)

SIMSING.BLOGG.SE - En blogg om The Sims 3

Supersnyggt ju! Synd att du inte bloggat om Sims på ett tag haha :D

Jenny

Hej Linda.
Precis som du är jag en tjej i mina bästa år som fortfarande spelar The Sims när tid och lust infaller. Nu har jag börjat spela 3an, men för att helt enkelt prova så laddade jag ner det, samt djurliv. Tyckte det var kul men när jag vill installera prypaketen osv står det att jag måste ha The Sims 3 först, vilket jag redan spelar.. Kan det helt enkelt vara så spelet slår knut på sig för jag har installerat djurliv före de andra paketen? Tänkte bara höra vad du tror, då jag även vet att du har köpt dina. Ha en bra dag!

Anonym

Vad har du för adress på det huset du renoverade på sims 3 och i vilken stad? :)