Att världen är liten..


Okej.. Vi tar det från början! Året var 2008 och jag satt hemma i Storfors och klickade runt på Youtube bland braiga covers på låten "Hallelujah". Jag fann klippet ovan och tyckte att tjejerna var så ofantligt duktiga! Speciellt tjejen till vänster, då det mestadels är henne man hör. Jag hade ingen aning om vilka tjejerna var, eller vart dom kom ifrån. Jag lade det som "favorit" på mitt användarkonto. Jag får jobb på minomin, flyttar till Karlstad och hinner göra ganska mycket i mitt liv..

Tre år senare sitter jag i soffan tillsammans med Lina och klickar återigen runt på youtube och kikar på bra och roliga klipp, däribland just covers på låten Hallelujah. Då slår det mig att jag ju har en grymt bra version sparad bland mina favoriter. Jag slår på klippet som jag sett så många gånger innan, men min reaktion blev aningens annorlunda. "Vad faaan!!" utbrister jag. "Det är ju för fasiken Denise!!". Jorå! För 1 månad sedan började just "tjejen till vänster" jobba hos oss, vår nya frisör Denise ni vet?. Tänk vad världen är liten ändå!
13
Annster

Häftigt! Ibland sker det sammanträffanden som får att häpna. Det har man ju fått erfara ett par gånger :)

CAMIE

Det va ju nästan lite läskigt ju ;D Tycker världen krymper för varje dag som går!

I S A B E L L A

jätte fin blogg! älskar designen(:

Marika - mamma till Albin & Ella

Ja, visst är världen liten, just den Denise gjorde även sin praktik hos min bästa kompis ;)

DS

Det är verkligen sjukt .. haha ! fortfarande i chock här ;)

Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Ååh, förstår att du är ivrig! Även jag blir det nu, hihi, ser fram emot att få se mer av den, stod ju själv mellan 60D, 7D och 5D :D



Kram finis!

Anonym

Jag hör typ bara henne som står till höger. Men du kanske menar deras vänster?

Cia

EFTERLYSNING!! jag vill minnas att du någon gång gjorde en Formeli-tavla med ett citat från The boondock saints?? Hittar den inte på hemsidan nu när jag äntligen ska flytta hemifrån, jag vill så gärna ha den!! :)

Carrooo

Hehe :)

Dock svårt att urskilja vem som "är bäst" av dom när de sjunger samtidigt..hade gärna velat hört dom delat upp texten.. tänkte på att du tyckte att hon till vänster var "bäst"..jag kan inte urskilja rösterna :) men lite kul sånt där ändå, världen är riktigt liten alltså!

Em

Låter rätt illa när dom sjunger..

Sofia

Överskattat. Dom har urkasst uttal och absolut ingen personlighet i rösterna alls.

Maria Söderblom

Hahahha vafan.. jaa världen e ju liten xD

Anonym

riktigt dåliga i och för sig...