"Med sladdar som blodådror"


Jag må vara vuxen, men för gammal för dataspel, tv-spel eller liknande prylar kommer jag aldrig bli. Mina framtida barn kommer med största sannorlikhet ha en mamma som spelar och grejar. Precis som jag har vuxit upp! : ) Jag minns att en vän en gång sade att "Linda, du föddes nog med sladdar och kablar som blodådror" just för mitt intresse och mina kunskaper för det tekniska och teknikpryltokiga.

Nåväl, dit jag ville komma var ialla fall att ikväll kommer man att hitta mig framför datorn. Jag har införskaffat The Sims 3 husdjur. Efterlängtat! Installationen blev precis klar och nu skall jag fly in i Sims-världen och koppla bort alla måsten för en stund. Regnet är väldigt passande denna onsdagkväll med andra ord.
15
sofia

Härligt att bara kunna försvinna in i spelets värld sådär! Hoppas du får en bra kväll :)

Hanna

Skriv sen om du tycker att det är värt för oss andra att köpa det. :)

Hanna

Åh, du måste tala om hur det var.

Är lite sugen på att köpa det jag med :)

Fanny

Hej Linda! Har du skickat efter skiva eller har du laddat ner från cdon? Vet inte riktigt hur det fungerar med nedladdning. Kram:)

Isabell - mamma till Embla

Även om jag är 22 år och nybliven mamma så spelar jag the Sims ändå ;) kommer aldrig bli för gammal för det

Maria

Ååå va kul :D Ska köpa den snart :D

Skriv gärna hur den var :)

Jennifer på Fashioncut

Kommer ihåg när The Sims 2 släpptes, mamma satt uppe senare när jag och min syster lagt oss för att installera det och få testspela ^^ sen fick vi turas om en timme var för att alla tre skulle få spela :D

Stella

Spelet är ju helt galet kul :-D Lätt värt pengarna! Jag fick hem mitt i brevlådan igår, satt flera timmar och spelade! Underbart!

Robin

Det är bra Linda! du kommer att bli en bra mor, det hör ja det xD Gamer mammor tycker vi om ^^ du får ha en fin helg!

mia

Vill verkligen ha det spelet. Men det känns rätt så onödigt att behöva köpa en ny dator bara för ett litet spel :P

Malin

Hej jag undrar hur man gör så man kan ta ner betalsakerna på tsr

Jannie

Hej!

Har också införskaffat Sims husdjur och undrar hur det har gått för dig med dina nedladdade saker..? Jag har försökt få de att fungera med hjälp av de program och verktyg som The sims resource skriver om men det fungerar inte, står att datorn inte kan hitta granny2.dll filen.. å jag kan inte spela utan mina nedladdade möbler ;)

Frida O

Ett tips om du inte kommit på det.. Men om du vill att en enhörning ska bli medlem i familjen, (Alltså en från de vilda inte fusk.) Så ska man trycka bjud in till familjen/ eller va de nu står / de ska du klicka två gånger. sedan nästa dag eller så, adoptera en herrelös katt/hund eller häst sedan söker du upp enhöringen igen och klickar på bjud in till familjen igen då kommer den säga att den kommer följa dig var du än går och läggs till i familjen. (så funkade det för mig i alla fall)

Hoppas du förstod nåt av de jag skrev ;)

Emilia

hej hej har köpt the sims3 husdjur och har inte spelat the sims på skit länge hade de vanliga + destination världen på min stora data och de funka skit bra sen spela jag inte på ett tag och nu när jag skulle spela så står det hittar inte skivan, stoppa in...osv samma sak när jag försökte installera husdjur hittar inte skivan o andra spel funkar så kollade upp datan på en sida o då har jag inte tillräckligt CUP Speed men hade ju det för ca 1 månad sen? Snälla säga att du kan hjälpa mig blir galen om jag inte kan spela det nya sims :(

tack på för hand

Kaka - Simsing.blogg.se

Saknar ditt simsande alltså! :)