F r e d a g

Hej vänner!
Fredagen var fullspäckad av planer redan tidigt i veckan,
men idag blev det en hel del ändringar och nu är den lika fullspäckad ändå. Jag minns inte sist jag hade en dag där jag bara var. Tänk vilken skillnad det är på mitt liv nu och mitt liv för 2 år sedan ändå.. Då bodde jag i Storfors, hade flera mil mellan mig och mina vänner och familj, inget jobb förutom bloggandet och alla dagar var dagar utan något speciellt att göra. Jag uppskattar så mycket mer att komma till byn nu för tiden, det är avslappnande!

Nu önska jag att dygnet hade mycket fler timmar, då jag inte alls hinner med allt som jag önskat göra. Jag jobbar, driver eget företag, träffar mina vänner och familj nästan varje dag och bara grejen med att jag har körkort och egen bil nu gör allting så mycket enklare. Och att vi dessutom bor i Karlstad igen och har nära till allt skall vi inte ens prata om. Jag är så mycket lyckligare! Sedan är det klart att jag saknar stunder i Storfors också. Jag hade så mycket mer tid att träffa min skrutt Elin exempelvis..

Solen i ögonen, gårdagens härliga höstdag!

9
Helena S

Förstår precis vad du menar. Jag blir också fylld av ett lugn när jag kommer "hem" till Storfors på besök =)Kram

Jack

hej linda ! för ca 2 veckor sedan lära jag klippa av mitt hår från axellångt till 5 cm över hela huvet , jag har aldrig varit såhär ful i hela mitt liv och längtar tills jag får långt håt så jag slipper gå med bandana och få frågan "har du cancer" för jag ser ut som nått ut ett koncentrationsläger, så jag undar bara om det går att få håret att växa snabbare , och hur långt håret måste vara för att jag ska kunna göra en hårförlägning ?

kram / jack

matilda

Det har varit så kul att få följa dig genom de här åren, jag började när din blogg var relativt ny och läser fortfarande varje dag. Så otroligt spännande att se alla dina nya projekt och se alla utvecklingar. Jag blir otroligt inspirerad utav dig, har alltid blivit det. Fortsätt kämpa, men ta hand om dig själv och jobba inte ihjäl dig :)

DS

DS

Gillade ABBA skit mycket, så nu har det faktiskt bara blivit den ..

DS

( datorn bara skickar utan vidare , hinner inte skriva klart :P )

: behöver inte godkänna dem andra så det bara dyker upp mitt namn här . haha )Men abba var jättebra, använt bara det nu. första gången blev det lite sisådär, men förstod att de skulle ta ett tag, men andra gången var det super, lyftigt, mjukt och kändes bara riktigt rent :)

hoppas helgen blir bra Linda ! KRAM!

Elin

Ja då hade vi all tid i världen för varandra, och det var väldigt, väldigt härligt. Jag kommer ihåg när vi skulle till Thailand jag och Niklas, vilken separationsångest vi hade :) Nu har vi båda väldigt mycket på varsit håll, men det är tur att vi inte glömmer varandra för det. Du kommer ju alltid vara min skrutt! Vilken härlig bild på dig och J nedanför btw:) Vi ses snart älskling! Saknar dig. Puuuss!

Smycken by Frida

Vilken fin bild på dig Linda! :)

Gotlänning

sööt blogg ::)

äre bra med dej eller ? ;:)