T o r s d a g

Fotat porträttbilder inför ett spännande projekt under hösten..
 
Hej vänner!
Det är mycket att göra här hos fröken Blom, blanda det med mängder av känslor, trötthet och toppa det med en stor gnutta kaos, så får ni en ganska så rättvis bild av min tillvaro just nu. Tänk om man kunde dela sig på två.. Eller varför inte ännu fler?
 
Något av det jag vill kalla kaos är att min externa hårdisk bestämde sig för att krascha. Jag sade så sent som dagen innan att "i veckan skall jag införskaffa mig en till för att göra back-up på allting". Jojo, det verkade inte min disk gilla och bestämde sig för att gå in i väggen. Panik!! Där ligger inte bara bilder från 4 år tillbaka, utan även allting tillhörande FORMELI samt fotojobben jag gjort. Tack och lov har jag en fantastisk pappa som lyckades rädda allting och nu har det även gjorts ordentlig back-up. Men ja, det var ganska så.. Hysteriskt jobbigt där ett tag, även om jag själv inte reagerar speciellt hysteriskt utåt.

Annars tycker jag att veckorna går förbaskat sakta faktiskt. Jag har hamnat i ett mellan-läge där jag vill att hösten och allt den bjuder på skall komma nu, nu, nu. Samtidigt som jag vet att jag behöver göra så otroligt mycket innan dess. Trots att tiden går sakta, så hinner jag liksom inte med. Det är som att det är två minisar av mig själv, som sitter på en varsin axel och bråkar om hur fort tiden skall gå med en varsin fjärrkontroll. Spola framåt - pausa - spola framåt - pausa. Väldigt konstigt.. Men jag skall verkligen fortsätta försöka att utnyttja tiden så mycket det bara går och hoppas på att min kropp tillåter det : )
16
Frida

fin du var i håret Linda : )

Svar: Tack snälla! : )
Linda Blom

Alexandra

Glöm inte ta hand om dig bara Linda! Allt hårt arbete är ingenting värt om man blir utbränd! Har sett för många sådana fall och de är inget kul. Kram till dig! :-)

Alexandra

Glöm inte ta hand om dig bara Linda! Allt hårt arbete är ingenting värt om man blir utbränd! Har sett för många sådana fall och de är inget kul. Kram till dig! :-)

Svar: Tack för omtanken fina du : )
Linda Blom

Anna

Vad vacker du är!

Svar: TACK snälla du!!
Linda Blom

Emma B.

Du är så himla fin linda! Vi får ta och ses snart! En liten promenad kanske? :)

Svar: Tack Emma : ) Ja absolut!
Linda Blom

Joanna / byblondie.se

Glöm inte att ta det lite lugnt mellan allt jobb. Att också njuta av livet lite emellanåt. Ta hand om dig själv och unna dig att ta det lite lugnt ibland...
Hoppas att du får en underbar helg :)


Svar: Jadå! Jag försöker det också! Tack för omtanken fina du : )
Linda Blom

Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Fina, fina, fina, fina DU! Glöm inte att lyssna på kropppen <3

Stor kram!

Svar: DUUU ja!!! : ) Nejdå, jag skall verkligen försöka! : ) Kramar!!
Linda Blom

smallmoments

hej tänkte fråga dig om du laddar ner saker från http://www.thesimsresource.com till ditt sims? i så fall kanske du kan förklara hur man gör? fattar nämligen inte så det vore hur snällt som helst av dig :)

Svar: Jag har inte gjort det på otroligt länge faktiskt, men jag kan återkomma om jag gör det framöver : )
Linda Blom

❥Tove, mamma och gravid med lillebror/lillasyster❥

Även om du är trött så syns det inte ett dugg på bilderna, du är alltid lika fin!

Svar: Nemeeeen!! :') TACK snälla du!! : ) Och grattis till liten i magen!! Klickade mig in på bloggen och fick se senaste inlägget. STORT! : )
Linda Blom

frida

Det var så lite så, Linda : )

Sofie

Hejsan! Jag har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag har ganska blont hår med guldiga inslag som jag har slingat ett par gånger. Nu har jag införskaffat en sån där revlon inpackning 1002. Jag undrar om jag måste använda den vid varje tvätt eller om jag kan använda den varannan? Minskar effekten på den mycket om jag inte använder den varje gång jag tvättar håret.

Mycket tacksam för svar
Kram Sofie

Josefin

Du är så otroligt vacker Linda! Kram

Elvira

Du är så vacker!! Min förebild! :D Kram

Ebba M

Åh så fin du är! Älskar svartvita bilder också :-)

Kajsa

Ta hand om dig! Livet är tyvärr kaos ibland och det sliter nåt så grymt på en som person. Omge dig med personer som ger dig energi och inte tar energi. Ha en fin dag!

Julia

Jätte fin blogg! :)

Älskar din header! :D